2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

adı nazlı olanların çok nazlı olduğu doğru da naz olanarı bilmiyorum.
naz ismi de çocuklara yakışıyor da büyüyünce yakıştıramıyorum.
düşünsene kadın 60 yaşına gelecek adı naz teyze.

2 kilomu Allahımmmmmmm sana geliyorummmmm akannehir akannehir kaydirigubbakcemile3
Maşallah sanada bu arada

sağol canım... ama dediğim gibi iştahım çok açık değil benim önceden ne kadar yiyiyorsam yine öyleyim... sadece süt falan daha fazla içiyorum...

Biz eşimle flört dönemindeyken Cemre Naz düşünürdük, eşim ısrar ediyo ama bakalım :uhm:

cemre benimde çok hoşuma gidiyor... bizim liseden eşimle hayalimiz kız olursa melekgül koymak ama ben şimdi biraz kararsızım melek ismi bebeğime ağır gelirmi acaba? sizce de ağır gelirmi??

Nasıl bu kadar az kilo alabiliyosunuz yaa ben hiç doyamıyorumbilmiyorumkismile 60 la başladım 64 olmuşum 19.haftamdayım bide boyum kısa tombalak gibi oldumeyvahedigeldismile
tombalak gibi mi :roflol:
kız 4 kiloyla olunmaz tombalak falan..

kızlaarrr daha çok kilo alacaksınız alıştırın kendinizi kilolarınızla yaşamayaa :jeyyar:

bakın ben ilk 10 haftada 4,5 kilo aldım, daha kimsecikler almamıştı o zaman :roflol:
şimdide en son cumartesi toplam 6,5 olmustu..

hamileiz biz en az 10 kilo alacaz. ben bu gidişle gerçi 15-17 fln kapatırım herhalde ama :roflol:

benimki çok feci. karnımı üfleyince deriler uçuşuyor konfeti gibi :roflol:
o kadar da yağlanıyorum sonuç aynı.

Canim cilt sadece distan bakim edilmez eminim ki cok fazla su icmiyorsundur.
Bak gunde 2 litre su ic o cildindeki kuruluk tamamen gitmese bile cok azalicaktir.

Sen yeterince su icip, icten beslemedikten sonra istersen butun gun yag icinde yat canim nafile.

senin boyun var 17 kilo alsan ne olcak. benim boy 162 bir de 70 kilo olursam allahhhh tutmayın beni.

yaa sen incecik görünüyosun fotolarda bence almamıssın gerci ben hiç almadım daha doktor bi sorun yok dio ama cocuk iyi durumdaymıs.

Aslında evet bebek ismiyle yaşarmış, anlamı önemli ama ne bilim :uhm:

ya var ya bir sürü de su içiyorum. istemesem bile içiyorum ki kuruluk geçsin ama hala aynı.
bende şaşırdım doktoruma soracağım gidince.

sensi naaptın dün ya merak ettim aksam okudun kocam geç gelecek doğum günümü kutlayamıcaz fln demişsin üzülmüşsün

senin boyun var 17 kilo alsan ne olcak. benim boy 162 bir de 70 kilo olursam allahhhh tutmayın beni.
anam aynı şey.

ben de174 boyumla 80-85 kilo olsam cok hoş olmam herhalde :roflol:

ay allahım ne olur 85 fln olmayayım :Saruboceq: eyvahedigeldismile

ya var ya bir sürü de su içiyorum. istemesem bile içiyorum ki kuruluk geçsin ama hala aynı.
bende şaşırdım doktoruma soracağım gidince.

Canim belki sana cok gibi geliyordur ama degildir, sen gunde 2 litrelik bir siseye
su doldur onu butun gun boyunca bitir belli bi muddet sonra duzelir insAllah.

ya beeen 1.55 boy 60la başladım 20 kilo alsam (inşallah almam oı kadar 80) anneeeeeeeeeeeee
kilodan korkuyorum ama yemeden de edemiyorum herşey gel beni ye diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…