sende masal koy
benimki çok feci. karnımı üfleyince deriler uçuşuyor konfeti gibi :roflol:
o kadar da yağlanıyorum sonuç aynı.
ben de naz ismini cok seviyorum hatta kızım olursa adını ayşe naz koyayım diyordum benim adım ayse can onunkisi de ayse naz olsun diye ama esim istemiyor ve naz ismini duyan herkes beni vazgeçirmeye calısıyor cok nazlı olurmus diyeeee
sende masal koy
2 kilomu Allahımmmmmmm sana geliyorummmmm akannehir akannehir kaydirigubbakcemile3
Maşallah sanada bu arada
Biz eşimle flört dönemindeyken Cemre Naz düşünürdük, eşim ısrar ediyo ama bakalım :uhm:
tombalak gibi mi :roflol:Nasıl bu kadar az kilo alabiliyosunuz yaa ben hiç doyamıyorumbilmiyorumkismile 60 la başladım 64 olmuşum 19.haftamdayım bide boyum kısa tombalak gibi oldumeyvahedigeldismile
Gunaydin kizlar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile2
benimki çok feci. karnımı üfleyince deriler uçuşuyor konfeti gibi :roflol:
o kadar da yağlanıyorum sonuç aynı.
tombalak gibi mi :roflol:
kız 4 kiloyla olunmaz tombalak falan..
kızlaarrr daha çok kilo alacaksınız alıştırın kendinizi kilolarınızla yaşamayaa :jeyyar:
bakın ben ilk 10 haftada 4,5 kilo aldım, daha kimsecikler almamıştı o zaman :roflol:
şimdide en son cumartesi toplam 6,5 olmustu..
hamileiz biz en az 10 kilo alacaz. ben bu gidişle gerçi 15-17 fln kapatırım herhalde ama :roflol:
tombalak gibi mi :roflol:
kız 4 kiloyla olunmaz tombalak falan..
kızlaarrr daha çok kilo alacaksınız alıştırın kendinizi kilolarınızla yaşamayaa :jeyyar:
bakın ben ilk 10 haftada 4,5 kilo aldım, daha kimsecikler almamıştı o zaman :roflol:
şimdide en son cumartesi toplam 6,5 olmustu..
hamileiz biz en az 10 kilo alacaz. ben bu gidişle gerçi 15-17 fln kapatırım herhalde ama :roflol:
ben de naz ismini cok seviyorum hatta kızım olursa adını ayşe naz koyayım diyordum benim adım ayse can onunkisi de ayse naz olsun diye ama esim istemiyor ve naz ismini duyan herkes beni vazgeçirmeye calısıyor cok nazlı olurmus diyeeee
Canim cilt sadece distan bakim edilmez eminim ki cok fazla su icmiyorsundur.
Bak gunde 2 litre su ic o cildindeki kuruluk tamamen gitmese bile cok azalicaktir.
Sen yeterince su icip, icten beslemedikten sonra istersen butun gun yag icinde yat canim nafile.
anam aynı şey.senin boyun var 17 kilo alsan ne olcak. benim boy 162 bir de 70 kilo olursam allahhhh tutmayın beni.
ya var ya bir sürü de su içiyorum. istemesem bile içiyorum ki kuruluk geçsin ama hala aynı.
bende şaşırdım doktoruma soracağım gidince.
senin boyun var 17 kilo alsan ne olcak. benim boy 162 bir de 70 kilo olursam allahhhh tutmayın beni.
kalçalar bacaklar alıyo benim eyvahedigeldismileyaa sen incecik görünüyosun fotolarda bence almamıssıngerci ben hiç almadım daha doktor bi sorun yok dio ama cocuk iyi durumdaymıs.
yaa sen incecik görünüyosun fotolarda bence almamıssıngerci ben hiç almadım daha doktor bi sorun yok dio ama cocuk iyi durumdaymıs.
adı nazlı olanların çok nazlı olduğu doğru da naz olanarı bilmiyorum.
naz ismi de çocuklara yakışıyor da büyüyünce yakıştıramıyorum.
düşünsene kadın 60 yaşına gelecek adı naz teyze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?