2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

abooooooooooooooo şeyy bende bizim mahallede yolun kenarın bir ayva ağacı var canım çekti işyerindekilerde sahipsiz o ağaç dedi ye dedi herkez yiyor dedi ama sonra öğrendimki bir apartmanın ağacıymış şimdi ben napcammm ya bir yerimi kaşıdıysaa :gitme: helallik istesem olmazmıı

ya bende korkuyorum izinsiz çok şey yedim işyerinde inşallah çocuğumda bişey çıkmaz. Ama napim işyerinde durup duruyor bende yedimbilmiyorumkismile

ay ben yedim geçen gün arnavut ciğeri eyvahedigeldismile
öğle yemeğinde cıkmıştı :kedi:

özgecim bi daha sakatat türü hiç bi şey yeme etlere pişmişmi diye tadına bile bakma yani çok pişir. hııı bi de topice girer girmez sen aklıma geldin sana baktım işe giderken sızlanıyodun ya halen çalışıyomusun merak ettim

kuzum ya moralini yüksek tut bende çok korkuyorum (( her akıntımda ağrımda kanamam mı oldu yine diye kosuyrum wcye... aklına getirme böle syelei olcagı varsa olur hersey allahtan. dua et sen miniişinee
:Saruboceq:

canım benim stres her zaman en büyük düşman sağlığımız için.o sebeple sakinleşmek için cabala olumlu düşüncelere kendini empoze etmeye zorla..güzel seyler düşün hayaller kur.sonrasında bu tip ağrılar her zaman oluyor..benim de belim de kasıklarımda ağrılar oluyor zaman zaman.eminim birçoğumuzda vardır.belli ki seninkiler biraz fazla ve sen de cok evhamlısın (önceden anladığım kadarıyla kötü bir deneyim yasamıssın o sebeple herhalde)ama dediğim gibi stres yapma doktorunu ara mutlaka tabiki..kendini de cok dinleme ..allaha emanet olun bebeğin ve sen insallah

ayy ciğer yemiim bida o zamaaannn.. aa hay allah..
evet canım sakinleştim çok şükür yaa.. şimdilik çalışıyorum :sm_confused:

ayy ciğer yemiim bida o zamaaannn.. aa hay allah..
evet canım sakinleştim çok şükür yaa.. şimdilik çalışıyorum :sm_confused:

boşver canım daha iyi çalışan insanlar evde bi müddet sonra sıkılıyo zaten ben de evdeyim benim de eşim gündüzleri eve geliyor yoksa bende patlardım sıkıntıdan buralarda pek gidicek kimse de yok

bende de tam tersi sarısını yiyorum beyazı midemi bulandırıyor. onu yiyemiyorum

evet canım biliyorumstres zararlı ama elimde değil.bu 4 hamilelik olunca artık iyice deli oldum...

aaaaaaaaa şu kaynanamı alın ya yanımdan ben ölüyom diyorum o köpek yıkayalım birlikte diyor yaaa...gelip şunu bir yolun yaaaa

Of ya aklıma ciğer düşürdünüz şimdieyvahedigeldismile:kedi:

canım sen de etleri küçük küçük kes una bula kızart soğanlı ye belki bastırır nefsini
zaten bu topiğe girince ben de her akşam bi şeyler yapıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ne köpeği be hasta hasta gitsin çok istiyosa kendi yıkasın deli midir nedir?

:roflol::roflol::roflol:
ne köpeği mhtp . ayy allahım gülmekten bir hal oldum.

köpeğiniz mi var sizin?

ahaa canım bir izmirli olarak yolma görevi benim nerde yerniz izmirin neresikaydirigubbakcemile3

canım sen de etleri küçük küçük kes una bula kızart soğanlı ye belki bastırır nefsini
zaten bu topiğe girince ben de her akşam bi şeyler yapıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işyerimdeyim ben ve öğlene tavuk var böğğ hamilelikde bir tavukdan bide çaydan tiksindim. Neyse tavuğu artık yavaş yavaş yemeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…