- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #31.301
kızlar benim bir arkadaş var
hamileyken büyük bir markete gitmiş
bir tane yeşil erik atmış ağzına
çekirdeğinide atmamış arka cebine koymuş
şimdi oğlunun poposunda erik çekirdeği kadar leke var kaydirigubbakcemile3
kızlar benim bir arkadaş var
hamileyken büyük bir markete gitmiş
bir tane yeşil erik atmış ağzına
çekirdeğinide atmamış arka cebine koymuş
şimdi oğlunun poposunda erik çekirdeği kadar leke var kaydirigubbakcemile3
ay ben yedim geçen gün arnavut ciğeri eyvahedigeldismile
öğle yemeğinde cıkmıştı :kedi:
öğle arası olsun arıcam bakalım..gerçi o evham yapıyosundur deyip geçicek biliyorum..off bi 7 aylık olsaydım yaaa...24. hafta yaklaştıkça kafayı yicem iyice...
yorulmuyorum hiç kızlar..kayınvaldem yanımda herşeyi o yapıyo suyum bile yanımda...akşam keyfim çok iyiydi birden ağrılar girmeye başlayınca stres yaptım(((((
beni şimdi uyutup doğum zamanı kaldıracak bi ilaç yok mu yaaa..nasıl geçecek bu günler böyle...
öğle arası olsun arıcam bakalım..gerçi o evham yapıyosundur deyip geçicek biliyorum..off bi 7 aylık olsaydım yaaa...24. hafta yaklaştıkça kafayı yicem iyice...
yorulmuyorum hiç kızlar..kayınvaldem yanımda herşeyi o yapıyo suyum bile yanımda...akşam keyfim çok iyiydi birden ağrılar girmeye başlayınca stres yaptım(((((
beni şimdi uyutup doğum zamanı kaldıracak bi ilaç yok mu yaaa..nasıl geçecek bu günler böyle...
ay ben yedim geçen gün arnavut ciğeri eyvahedigeldismile
öğle yemeğinde cıkmıştı :kedi:
ayy ciğer yemiim bida o zamaaannn.. aa hay allah..özgecim bi daha sakatat türü hiç bi şey yeme etlere pişmişmi diye tadına bile bakma yani çok pişir. hııı bi de topice girer girmez sen aklıma geldin sana baktım işe giderken sızlanıyodun ya halen çalışıyomusun merak ettim
çok severim ciğeri olsa yerim iyi piştikten sonra nolcak ki?
sakatatlar en çok mikrop toplayan yermiş ondan canım özellikle sakatat yemeyin diyolar
sakatatlar en çok mikrop toplayan yermiş ondan canım özellikle sakatat yemeyin diyolar
ayy ciğer yemiim bida o zamaaannn.. aa hay allah..
evet canım sakinleştim çok şükür yaa.. şimdilik çalışıyorum :sm_confused:
kızlar hepinize merhabalar yumurtadan bahsetmişsiniz evet gerçekten bebek için yararlı özellikle doktorlar sarısını yiyemiiyorsan bile beyazını ye diyorlar ben de hemen hemen her gün yapıyorum bi gün yemezsem ertesi günü yiyorum
canım benim stres her zaman en büyük düşman sağlığımız için.o sebeple sakinleşmek için cabala olumlu düşüncelere kendini empoze etmeye zorla..güzel seyler düşün hayaller kur.sonrasında bu tip ağrılar her zaman oluyor..benim de belim de kasıklarımda ağrılar oluyor zaman zaman.eminim birçoğumuzda vardır.belli ki seninkiler biraz fazla ve sen de cok evhamlısın (önceden anladığım kadarıyla kötü bir deneyim yasamıssın o sebeple herhalde)ama dediğim gibi stres yapma doktorunu ara mutlaka tabiki..kendini de cok dinleme ..allaha emanet olun bebeğin ve sen insallah
Of ya aklıma ciğer düşürdünüz şimdieyvahedigeldismile:kedi:
evet canım biliyorumstres zararlı ama elimde değil.bu 4 hamilelik olunca artık iyice deli oldum...
aaaaaaaaa şu kaynanamı alın ya yanımdan ben ölüyom diyorum o köpek yıkayalım birlikte diyor yaaa...gelip şunu bir yolun yaaaa
evet canım biliyorumstres zararlı ama elimde değil.bu 4 hamilelik olunca artık iyice deli oldum...
aaaaaaaaa şu kaynanamı alın ya yanımdan ben ölüyom diyorum o köpek yıkayalım birlikte diyor yaaa...gelip şunu bir yolun yaaaa
bende de tam tersi sarısını yiyorum beyazı midemi bulandırıyor. onu yiyemiyorum
canım sen de etleri küçük küçük kes una bula kızart soğanlı ye belki bastırır nefsini
zaten bu topiğe girince ben de her akşam bi şeyler yapıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?