selam kızlar
nasılsınız bakem
hasret kaldım kaç gündür size ya
ben de çok severim ama sabah evin içinde kendimi zor hazırlıyom sabahın köründe.. bide yumurta haşlamaya vaktim olmuyor. bir tek pazar günleri yiyorum
allah iyiliğini versin zaten kasıklarım ağrıyorr güldürdünn beni narcan nargüll haaaaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:
selam kızlar
nasılsınız bakem
hasret kaldım kaç gündür size ya
aaa benimde sol bacağım çok ağrıyo 2 gündürde başım çok ağrıdı bugün geçmiş şimdi kasık ve bacak ağrım varyaaa korktum yaaaaaaaaa sen öle deyincekızlar akşam belime ağrılar girdi.doğum sancısı gibi hissettim..korktum..yattımuyumaya çalışıyorumbirden ağrı bastırıyo sıçrıyorum..morelim bozuldu..stres nyaptıkça iyice kötü oldum..sonra gece bacaklarımyine ağrımaya başladı..geceleri kalkıp yürüyünce geçiyo baxcak ağrılarım ama bel ağrım olunca kalkamadım..sabahı zor ettim valla...şimdi de belim,başım ağrıyo arada kasıklarım ağrıyo..acayip stresliuyandım....
çok kötü hissediyorum kendimi..acaba yine bebeğim bırakacak mı beni??????mafoldumben
benim dizimin kenarında var çiğer lekesi aynı gül gibi küçükü annem bilerek yapmışş olcakmı diyee
ben de çok severim ama sabah evin içinde kendimi zor hazırlıyom sabahın köründe.. bide yumurta haşlamaya vaktim olmuyor. bir tek pazar günleri yiyorum
ıyy ben zaten çok sevmezdim sadece pazarları haşlıyorum yani haftada bir kez yiyebilyorum. Çok mu yararlı kızlar yumurta yemek mi lazım ben zorluyorum ama canım istemeyince de istemiyor işte.
annem denemek için kardeşime yaptı ciğer yemişti eliyle azcık sırt tarafına sürdü bide sanırım yanlışlıkla yüzüne sürmüş şimdi kardeşimin yüzünde de sırtında da ciğer lekesi var.
hadi yaa bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 senin annende alemmiş hee
ben bebişim için o riski qöze alamam valla :CüvCüv:yasakkelimekaydirigubbakcemile3
ıyy ben zaten çok sevmezdim sadece pazarları haşlıyorum yani haftada bir kez yiyebilyorum. Çok mu yararlı kızlar yumurta yemek mi lazım ben zorluyorum ama canım istemeyince de istemiyor işte.
annem bana hamile iken ciğer yemiş yerken de denemek için sol ayağının iç tarafına parmağının ucu ile dokunmus orda küçücük bir izim var ben de aynısı kendime yapmayı düşünüyorum..eğer bebeğimde de olursa cok özel bir bağ daha olur aramızda aynı yerde aynı iz yerimseniben
haftada en az 3 kere yiyin diyorlar. ben hergün yiyorum aç gözlü gibi
protein çok fazla yumurtada , ama canın istemiyorsa da zorla yiyemezsin.[/QUOTE
işyerimde haşlasam ayıp olur mu ki
ay ben yedim geçen gün arnavut ciğeri eyvahedigeldismileciğer yeme sakın hamileyken. sakatatlar çok zararlı diye biliyorum
e pesskızlar benim bir arkadaş var
hamileyken büyük bir markete gitmiş
bir tane yeşil erik atmış ağzına
çekirdeğinide atmamış arka cebine koymuş
şimdi oğlunun poposunda erik çekirdeği kadar leke var kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?