2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla habersiz bende yiyorum işyerinde
dolabı açıyorum sormuyorum ki kimseye
aman hamileyiz biz canım ne olacak

işyerimdeyim ben ve öğlene tavuk var böğğ hamilelikde bir tavukdan bide çaydan tiksindim. Neyse tavuğu artık yavaş yavaş yemeye başladım.

ben de hiç bişeyden tikdinmedin maşallah her şeyi yiyorum koç gibi olurum ben kurbana ama hamile ler kurbanlık olmuyo neyse kikaydirigubbakcemile3

Geldimmmmmmmmm qeldimmmmmmmmmm qeldimmmmmmmmmm delikafadulden

işyerimdeyim ben ve öğlene tavuk var böğğ hamilelikde bir tavukdan bide çaydan tiksindim. Neyse tavuğu artık yavaş yavaş yemeye başladım.

ne kadar şanslı şu işyerinden öğle yemeği çıkan yerlerr ben izmirin en salak yerinde çalışıyorumm güvenilir yer yok bir yerde yedim zehirlendim hamile halimle çok kötü ya aç kalıyorum öğlen resmen:gitme:

evet aslında ben de beyazını sevmem zaten farkındaysan nerde güzel şey var o yararlı değilkaydirigubbakcemile3

evet ya her güzel şey zararlı. keşke hamilelikte bol bol kola için cips yiyin falan deselerdi delikafadulden

ben de hiç bişeyden tikdinmedin maşallah her şeyi yiyorum koç gibi olurum ben kurbana ama hamile ler kurbanlık olmuyo neyse kikaydirigubbakcemile3

aynen cnm bende hiç bişiden tiskinmedim
herşeyi yiorum
çok kilo almasak bari bilmiyorumkismile

valla habersiz bende yiyorum işyerinde
dolabı açıyorum sormuyorum ki kimseye
aman hamileyiz biz canım ne olacak

ama habersiz ya ödüm patlıyor bebekde bişey çıkacak diye. Buzdolabı tıka basa dolu unutulup gidiyor çürüyeceğine kalacağına biz ve bebeklerimiz yesin dimi.

mehtap ın kaynanası bence panter emel. :roflol:
kadın köpeği düşünmekten mehtap ı düşünmüyor. ne alem

aynen cnm bende hiç bişiden tiskinmedim
herşeyi yiorum
çok kilo almasak bari bilmiyorumkismile

aslında bazı arkadaşlar veriyo bile ama ben ayda 1,5 kilo aldım ikizlerde iki kiloya kadar dediler ama son aylarda ne olurum bilmem. kiloyu dert etmiyorum veririm ama çok da olunca doğum zor olmasın diye korkuyorum çavdar ekmeği yiyorum ben hem yararı da varmış zaten o da bi tek kahvaltıda ekmeği pek sevmem makarna pilav da sevmem tatlı da pek yemem ama yemek yiyorum alıyorum da valla kiloları

kızlar bi yemek koyam gelem dedim 15 sayfa olmuş dün yüzük testi yaptılar bana erkek dediler bilmem artıkın ne olacaksa hayırlısı çok meraklanıyom sıpa ne kadar kıymetli göstermedi gitti 10 gün kaldı inşallah

ay bende bi sacımı fönlim dedim kac sayfa olmus kaydirigubbakcemile3

ben 20. haftamdayım şimdiye kadar 4 kilo aldım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…