işyerimdeyim ben ve öğlene tavuk var böğğ hamilelikde bir tavukdan bide çaydan tiksindim. Neyse tavuğu artık yavaş yavaş yemeye başladım.
sen en iyisi elhamranın kaynanasıyla mhtp ın kaynanasını kafa kafaya çarpıştır izmirdeahaa canım bir izmirli olarak yolma görevi benim nerde yerniz izmirin neresikaydirigubbakcemile3
işyerimdeyim ben ve öğlene tavuk var böğğ hamilelikde bir tavukdan bide çaydan tiksindim. Neyse tavuğu artık yavaş yavaş yemeye başladım.
kaydirigubbakcemile5ben de hiç bişeyden tikdinmedin maşallah her şeyi yiyorum koç gibi olurum ben kurbana ama hamile ler kurbanlık olmuyo neyse kikaydirigubbakcemile3
evet aslında ben de beyazını sevmem zaten farkındaysan nerde güzel şey var o yararlı değilkaydirigubbakcemile3
ben de hiç bişeyden tikdinmedin maşallah her şeyi yiyorum koç gibi olurum ben kurbana ama hamile ler kurbanlık olmuyo neyse kikaydirigubbakcemile3
valla habersiz bende yiyorum işyerinde
dolabı açıyorum sormuyorum ki kimseye
aman hamileyiz biz canım ne olacak
sen en iyisi elhamranın kaynanasıyla mhtp ın kaynanasını kafa kafaya çarpıştır izmirde
Geldimmmmmmmmm qeldimmmmmmmmmm qeldimmmmmmmmmm delikafadulden
ahahahahahahahahmehtap ın kaynanası bence panter emel. :roflol:
kadın köpeği düşünmekten mehtap ı düşünmüyor. ne alem
mehtap ın kaynanası bence panter emel. :roflol:
kadın köpeği düşünmekten mehtap ı düşünmüyor. ne alem
aynen cnm bende hiç bişiden tiskinmedim
herşeyi yiorum
çok kilo almasak bari bilmiyorumkismile
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
yedin mi tostunu.
Geldimmmmmmmmm qeldimmmmmmmmmm qeldimmmmmmmmmm delikafadulden
aslında bazı arkadaşlar veriyo bile ama ben ayda 1,5 kilo aldım ikizlerde iki kiloya kadar dediler ama son aylarda ne olurum bilmem. kiloyu dert etmiyorum veririm ama çok da olunca doğum zor olmasın diye korkuyorum çavdar ekmeği yiyorum ben hem yararı da varmış zaten o da bi tek kahvaltıda ekmeği pek sevmem makarna pilav da sevmem tatlı da pek yemem ama yemek yiyorum alıyorum da valla kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?