ben de çok severim suyla ilgili isimleri..
bunun, 3 kardeş olarak hepimizin isminin su ismi olmasıyla alakası olabilir mi acabaa :icecream:
aaaa çok merak ettim isimlerinizi... delikafaduldenben de çok severim suyla ilgili isimleri..
bunun, 3 kardeş olarak hepimizin isminin su ismi olmasıyla alakası olabilir mi acabaa :icecream:
ben saçlarımla çok oynayan bi tipim. bukalemun gibi renkten renge sokar şekil şekil kestiririm. Annem çok ileri görüşlü batıldan uzak bi kadın olmasına rağmen saçınla oynama ben de seninle oynarım didi bana. neden dedim? herşeyi bilemesen de olur dedi. ters yapınca şaşırmıştım ama öğrendiğime göre çocuğun ömrünü kısaltıyorsun gibi bir inanışa dayanıyormuş saç kestirmeme tabusunun temeli. annem 23 senede bir ters yaptı kestirmem kestirememsırnaşık şey
Utku benim yeğenimin adı Ahmet Utku ........Utku nasıl sizce? Erkek olursa Utku olacak ama kız hala bulamadım. hiçbir ismi yakıştıramıyorum.
ayrıca bana da aynısını yapıyorlar masal diyorum okulda gel seni bir okuyayım derler,ondan sonra naz diyorum cok nazlı olur.yani diyeceğim senin içine ne sinerse onu koy.ama ben bu tip isimleri pek sevmiyorum nedense.cunku internet uydurması coğu kimse kusura bakmasın da ecrin mesela araştırdım kuran bilen birisine de sordum allahın hediyesi diye bir anlamı asla yok.esila icin de duada geciyor diyorlar ama asila o kelimenin aslı.bu anlamını da ilk senden duydum
aynen öyle
ben de her isme bi kulp takabilirim istesem..
begenen koysun..
ama tabi anlamları iyi araştırmak gerekiyor
demin geldi bu fw mail
Jinekologlara sorulan Sorular ve aldiklari yanitlar:
Soru: 35'ten sonra cocuk yapmak dogru mudur?
Yanit: Hayir, 35 tane yeterli gorunuyor.
Soru: Bebegin cinsiyetini ogrenmek icin en guvenilir yontem nedir?
Yanit: Dogurmak.
Soru: Doktorum bana dogum yaparken hissedecegim seyin aci degil sadece normal bir baski olacagini soyledi, bu dogru mu?
Yanit: Tabii, bakiniz meteoroloji uzmanlari da kasirgayi normal bir doga olayi olarak tanimlar.
Soru: Bebegimiz gecen hafta dunyaya geldi.. Karim ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve normal davranmaya baslayacak?
Yanit: Cocuklar ayri eve ciktiklari zaman.
Soru: Kocam kulot yerine bokser don giyerse hamile kalma olasiligim artar mi?
Yanit: Evet ama hic bir sey giymezse daha cok sansiniz olur.
Soru: Tam olarak ne zaman hamile kaldig imi nasil bilebilirim?
Yanit: Yilda bir kere seks yaparak.
Soru: Hamile kaldigimdan beri goguslerim ve hatta ayaklarim bile buyudu. Hamilelikte kuculen bir sey var mi?
Yanit: Evet, idrar torbaniz.
Soru: Hamileligin son zamanlarindaki seks, hangi sartlarda dogumu baslatir?
Yanit: Eger bu olay, kocanizla baska bir kadin arasinda olursa.
Soru: Dogum hemoroid sebebi olabilir mi?
Yanit: Dogum, bahane bulmak istediginiz herseyin sebebi olabilir.
Soru: Anne sutunu saklamak icin en uygun yer neresidir?
Yanit: Gogusleriniz.
Soru: Bebegi sutten ne zaman kesmek gerekir?
Yanit: Disleri cikmaya basladiginda.
Soru: Kavrama refleksi nedir?
Yanit: Taze annenin memelerini goren taze babanin reaksiyonudur.
Soru: Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?
Yanit: Evet ama, once bebegi memeden ayirip uykuya yatirirsaniz isiniz daha kolay olur.
demin geldi bu fw mail
Jinekologlara sorulan Sorular ve aldiklari yanitlar:
Soru: 35'ten sonra cocuk yapmak dogru mudur?
Yanit: Hayir, 35 tane yeterli gorunuyor.
Soru: Bebegin cinsiyetini ogrenmek icin en guvenilir yontem nedir?
Yanit: Dogurmak.
Soru: Doktorum bana dogum yaparken hissedecegim seyin aci degil sadece normal bir baski olacagini soyledi, bu dogru mu?
Yanit: Tabii, bakiniz meteoroloji uzmanlari da kasirgayi normal bir doga olayi olarak tanimlar.
Soru: Bebegimiz gecen hafta dunyaya geldi.. Karim ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve normal davranmaya baslayacak?
Yanit: Cocuklar ayri eve ciktiklari zaman.
Soru: Kocam kulot yerine bokser don giyerse hamile kalma olasiligim artar mi?
Yanit: Evet ama hic bir sey giymezse daha cok sansiniz olur.
Soru: Tam olarak ne zaman hamile kaldig imi nasil bilebilirim?
Yanit: Yilda bir kere seks yaparak.
Soru: Hamile kaldigimdan beri goguslerim ve hatta ayaklarim bile buyudu. Hamilelikte kuculen bir sey var mi?
Yanit: Evet, idrar torbaniz.
Soru: Hamileligin son zamanlarindaki seks, hangi sartlarda dogumu baslatir?
Yanit: Eger bu olay, kocanizla baska bir kadin arasinda olursa.
Soru: Dogum hemoroid sebebi olabilir mi?
Yanit: Dogum, bahane bulmak istediginiz herseyin sebebi olabilir.
Soru: Anne sutunu saklamak icin en uygun yer neresidir?
Yanit: Gogusleriniz.
Soru: Bebegi sutten ne zaman kesmek gerekir?
Yanit: Disleri cikmaya basladiginda.
Soru: Kavrama refleksi nedir?
Yanit: Taze annenin memelerini goren taze babanin reaksiyonudur.
Soru: Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?
Yanit: Evet ama, once bebegi memeden ayirip uykuya yatirirsaniz isiniz daha kolay olur.
ayrıca bana da aynısını yapıyorlar masal diyorum okulda gel seni bir okuyayım derler,ondan sonra naz diyorum cok nazlı olur.yani diyeceğim senin içine ne sinerse onu koy.ama ben bu tip isimleri pek sevmiyorum nedense.cunku internet uydurması coğu kimse kusura bakmasın da ecrin mesela araştırdım kuran bilen birisine de sordum allahın hediyesi diye bir anlamı asla yok.esila icin de duada geciyor diyorlar ama asila o kelimenin aslı.bu anlamını da ilk senden duydum[/QUOTE
katılıyorum..çoğu farklı isim olsun diye uydurulmuş gibi geliyo bana da..ecrin ceylin esila gibi ismleri pek sevmiyorum anlamlarından ziyade söylenişleri hoş gelmiyo bana..
buarada bence sen masaldan vazgeçme bence çok güzel bi isim a.s
elementler :roflol:aaa bak sarp güzelmiş.. bunu akşam referanduma sunayım.
efeden cayıcam galiba ne bileyim böyle sinmiyo içime bişi
babası da pek hoşlaşmadı.
ben başta toprak ateş gibi isimlere takıktım adam nesne isimleri duya duya makara yapmaya başladı bi kız daha yaparız adı su olur sonra bi oğlan daha tahta olur elementler sağ biz selamet diyesırnaşık şey
gittin oğlunun adını çınar koydun ama delikafadulden
şaka şaka çınar ismi de çok güzel yerimseniben
evet yiğit ismini ben cok severim.biz erkek olursa eğer şimdilik öyle gözüküyo değişmezse yiğit koyucaz babası çok istiyo kız olursa da nehir düşündük duru ismide çok güzel ben çok seviyorum ama yiğit erkekde güzel bi isim dimi ?
nerdesin kız :mymeka:huhuuuuuuuuu
bende kestirmek istiyorum saçımı boyatmıycam ama kesitricem hem ne alaka allah ne yazdıysa yavrumuzun ömrüne o kadardır saçımızamı bağlı sanki hurafe bunlar
ee benide ilk ve orta oklda özellkle hep cocklr kızdırrdı soyadımla gunes bana gunesınden verseeee falan fılan ebnde kızar kovrldm onuu ne komık yaa sımdı dusunyrmmm neden okdr kosup sınrlenmişim o yasta siinir hastası ettiler benibayanssulusmile
evet yiğit ismini ben cok severim.
erkeğe yakışacak asil bir isim..
:roflol:A ben güneş senin ikinci adın sanıyordum, soyadın mıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?