2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de çok severim suyla ilgili isimleri..
bunun, 3 kardeş olarak hepimizin isminin su ismi olmasıyla alakası olabilir mi acabaa :icecream:

gittin oğlunun adını çınar koydun ama delikafadulden
şaka şaka çınar ismi de çok güzel yerimseniben

ee benide ilk ve orta oklda özellkle hep cocklr kızdırrdı soyadımla gunes bana gunesınden verseeee falan fılan ebnde kızar kovrldm onuu ne komık yaa sımdı dusunyrmmm neden okdr kosup sınrlenmişim o yasta siinir hastası ettiler benibayanssulusmile

biz erkek olursa eğer şimdilik öyle gözüküyo değişmezse yiğit koyucaz babası çok istiyo kız olursa da nehir düşündük duru ismide çok güzel ben çok seviyorum ama yiğit erkekde güzel bi isim dimi ?

Ben kestrdim valla doktorum doğal olursa boyayabileciğimi bile söledi
Doğuma yakın boyatıcam ksımetse

en iyisi ben biraz daha isim araştırayım esiladanda vazgeçtim anlamı bile belli deil kızım ilerde bunlarla karşılaşmasın anlamını sorsa bana ne diyecemi bilmiyorum çünkü

aynen öyle
ben de her isme bi kulp takabilirim istesem..
begenen koysun..
ama tabi anlamları iyi araştırmak gerekiyor

işte kulağa hoş gelmesi sana güzel şeyler çağrıştırması ve anlamı bence kimsenin dediğini takmayın beni öyle diye diye kaç isimden soğuttular yahuu

süper bu yaaa:roflol:

puhhahahahahah bu nebeeeeeeeeeee koptum koptumm super

elementler :roflol:

hava su ateş tahta :roflol:

evet yiğit ismini ben cok severim.
erkeğe yakışacak asil bir isim..

bende kestirmek istiyorum saçımı boyatmıycam ama kesitricem hem ne alaka allah ne yazdıysa yavrumuzun ömrüne o kadardır saçımızamı bağlı sanki hurafe bunlar

Ben de biliyorum onun hurafe olduğunu da öyle bir baskı oldu ki bu saçla ilgili ama aaah şu psikolojik baskı yok mu, onu da kendi kendime yapıyorum.

A ben güneş senin ikinci adın sanıyordum, soyadın mıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…