2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ton balığını yemeyin diyo doktorlar bişey oranı fazlaymış onda ama ne olduğunu unuttum.

bizde kızımıza önce (şimdide) hande koyalık dedik sonra ceylin ismi hoşuma gitti
cennet kapısı diye duymuştuk ama bir araştırmadan sonra yengeç yuvası olduğunu öğrendik vazgeçtik, Hande de karar kıldık hem güzel bir isim anlamıda güzel zaten..

a evet görmedim yazdıklarınızı anlamı asil şerefli demek anlamından dolayı deilde birine sölediğim zaman ilginç geliyo esila pusula gibi lakap takıyolar o yüzden kararsız kaldım büyüyünce kızımla dalga geçerler diye korktum o yüzden sormak istedim sizlere teşekkür ederim yazdığınız için

ne güzel..
benim adım damla kızım olsaydı adını yağmur koyacaktım ama paşa geliyor.
babası hüseyin koyacak ben de bi isim koyacam (iki isimli olacak) ama karar veremiyorum şimdilik efe olabilir dedim ama cayıcam galibakaydirigubbakcemile

ay çocuklar herşeye lakap takıyo be canım bunun için vazgeçilir mi...
sen beğendiysen güzel işte...
damlaya bile lakap takardı kuzenlerim damuuuula, damla su şıpıdak diye...
ilerde gülerek hatırlıyosun o kadar

Utku nasıl sizce? Erkek olursa Utku olacak ama kız hala bulamadım. hiçbir ismi yakıştıramıyorum.

damla da cok güzel bir isim.
ben zaten suyla ilgili isimleri çok severim.. nehir ismini de severim. deniz ismini de severim.

ayrıca efe güzel bence neden cayıyorsun..
ben erkek olursa, sarp, doruk ya da yiğit koyarım diye düşünüyordum

ayy boşver sen onları her isme bir kulp takılır ona bakarsan.
senin içine sinmesi önemli olan.

anlamını nerden öğrendin ki sen ?

ona bakarsan da yağmur a bile yıka beniiii, ıslat beniii derler :roflol: ay çok fenayım

anlamını nerden öğrendin ki sen ?

ayrıca bana da aynısını yapıyorlar masal diyorum okulda gel seni bir okuyayım derler,ondan sonra naz diyorum cok nazlı olur.yani diyeceğim senin içine ne sinerse onu koy.ama ben bu tip isimleri pek sevmiyorum nedense.cunku internet uydurması coğu kimse kusura bakmasın da ecrin mesela araştırdım kuran bilen birisine de sordum allahın hediyesi diye bir anlamı asla yok.esila icin de duada geciyor diyorlar ama asila o kelimenin aslı.bu anlamını da ilk senden duydum

bende kestirmek istiyorum saçımı boyatmıycam ama kesitricem hem ne alaka allah ne yazdıysa yavrumuzun ömrüne o kadardır saçımızamı bağlı sanki hurafe bunlar

ben saçlarımla çok oynayan bi tipim. bukalemun gibi renkten renge sokar şekil şekil kestiririm. Annem çok ileri görüşlü batıldan uzak bi kadın olmasına rağmen saçınla oynama ben de seninle oynarım didi bana. neden dedim? herşeyi bilemesen de olur dedi. ters yapınca şaşırmıştım ama öğrendiğime göre çocuğun ömrünü kısaltıyorsun gibi bir inanışa dayanıyormuş saç kestirmeme tabusunun temeli. annem 23 senede bir ters yaptı kestirmem kestirememsırnaşık şey

ona bakarsan da yağmur a bile yıka beniiii, ıslat beniii derler :roflol: ay çok fenayım

evt derler bu cocuklar cok fena oluyorlar valla ama cogu isim dalga gecilmeye müsait niyet o olunca :)ya dalga gecerlerse gecsinler ben buna cok takılmıyorum cok abes bi isim olmadığı sürece..o da kendini korumayı öğrenir dalga gecenle o da gecsin ya da gülsün gecsin..hayatı boyunca yasayacak bu tip seyleri ztn..

hadi ya ben kocamı çocuk doğunca cami avlusuna bırakamayacak mıyım :roflol::roflol:

ben de çok severim suyla ilgili isimleri..
bunun, 3 kardeş olarak hepimizin isminin su ismi olmasıyla alakası olabilir mi acabaa :icecream:

aynen öyle
ben de her isme bi kulp takabilirim istesem..
begenen koysun..
ama tabi anlamları iyi araştırmak gerekiyor

demin geldi bu fw mail

Jinekologlara sorulan Sorular ve aldiklari yanitlar:

Soru: 35'ten sonra cocuk yapmak dogru mudur?
Yanit: Hayir, 35 tane yeterli gorunuyor.

Soru: Bebegin cinsiyetini ogrenmek icin en guvenilir yontem nedir?
Yanit: Dogurmak.

Soru: Doktorum bana dogum yaparken hissedecegim seyin aci degil sadece normal bir baski olacagini soyledi, bu dogru mu?
Yanit: Tabii, bakiniz meteoroloji uzmanlari da kasirgayi normal bir doga olayi olarak tanimlar.

Soru: Bebegimiz gecen hafta dunyaya geldi.. Karim ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve normal davranmaya baslayacak?
Yanit: Cocuklar ayri eve ciktiklari zaman.

Soru: Kocam kulot yerine bokser don giyerse hamile kalma olasiligim artar mi?
Yanit: Evet ama hic bir sey giymezse daha cok sansiniz olur.

Soru: Tam olarak ne zaman hamile kaldig imi nasil bilebilirim?
Yanit: Yilda bir kere seks yaparak.

Soru: Hamile kaldigimdan beri goguslerim ve hatta ayaklarim bile buyudu. Hamilelikte kuculen bir sey var mi?
Yanit: Evet, idrar torbaniz.

Soru: Hamileligin son zamanlarindaki seks, hangi sartlarda dogumu baslatir?
Yanit: Eger bu olay, kocanizla baska bir kadin arasinda olursa.

Soru: Dogum hemoroid sebebi olabilir mi?
Yanit: Dogum, bahane bulmak istediginiz herseyin sebebi olabilir.

Soru: Anne sutunu saklamak icin en uygun yer neresidir?
Yanit: Gogusleriniz.

Soru: Bebegi sutten ne zaman kesmek gerekir?
Yanit: Disleri cikmaya basladiginda.

Soru: Kavrama refleksi nedir?
Yanit: Taze annenin memelerini goren taze babanin reaksiyonudur.

Soru: Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?
Yanit: Evet ama, once bebegi memeden ayirip uykuya yatirirsaniz isiniz daha kolay olur.

aaa bak sarp güzelmiş.. bunu akşam referanduma sunayım.
efeden cayıcam galiba ne bileyim böyle sinmiyo içime bişi
babası da pek hoşlaşmadı.
ben başta toprak ateş gibi isimlere takıktım adam nesne isimleri duya duya makara yapmaya başladı bi kız daha yaparız adı su olur sonra bi oğlan daha tahta olur elementler sağ biz selamet diyesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…