- Konu Sahibi daemon
-
- #31.461
ben yiyemiyorum balık ya halbuki ne çok sever yerdik bizde normalde haftada 2 defa yerdik napıcam bilmiyorm kızlar kokusundan çok tiksindim bi defa ton balığı yesem faydalımı sizce onunda hiçbi faydası yok diyolar ama
bizde kızımıza önce (şimdide) hande koyalık dedik sonra ceylin ismi hoşuma gittiKötü anlamli ve anlami yanlış bilinen isimler (Ecrin, Aleyna, Irem, vs)
burdan okuyabilirsin herkes birsey söyler sen kendi bildiğine zevkine göre karar vereceksin ama anlamını da araştırmak lazım bir isim koyarken bana göre..
esila bence güsel bir isim..
herkese her ismi begendirmek kolay değil canım.
bence sen beğendiyse kimseyi takma ve koy.
ben de yağmur koymaya karar verdim.
kayınvalidem öö yağmur ağlamayı gözyaşını anımsatıyo dedi bana..
ne alaka anlamadım ayrı da..
ben koyacağım
kaynanamın baska cocugu olursa yağmur koymaz :roflol:
demek istediğim mutlaka kulp takan birileri çıkıyo..
sen begendiysen koy, kimseye de birşey sorma
Hoşgeldin Esila'nın anlamı ne?
a evet görmedim yazdıklarınızı anlamı asil şerefli demek anlamından dolayı deilde birine sölediğim zaman ilginç geliyo esila pusula gibi lakap takıyolar o yüzden kararsız kaldım büyüyünce kızımla dalga geçerler diye korktum o yüzden sormak istedim sizlere teşekkür ederim yazdığınız için
damla da cok güzel bir isim.ne güzel..
benim adım damla kızım olsaydı adını yağmur koyacaktım ama paşa geliyor.
babası hüseyin koyacak ben de bi isim koyacam (iki isimli olacak) ama karar veremiyorum şimdilik efe olabilir dedim ama cayıcam galibakaydirigubbakcemile
a evet görmedim yazdıklarınızı anlamı asil şerefli demek anlamından dolayı deilde birine sölediğim zaman ilginç geliyo esila pusula gibi lakap takıyolar o yüzden kararsız kaldım büyüyünce kızımla dalga geçerler diye korktum o yüzden sormak istedim sizlere teşekkür ederim yazdığınız için
anlamını nerden öğrendin ki sen ?
bende kestirmek istiyorum saçımı boyatmıycam ama kesitricem hem ne alaka allah ne yazdıysa yavrumuzun ömrüne o kadardır saçımızamı bağlı sanki hurafe bunlar
anlamını nerden öğrendin ki sen ?
ona bakarsan da yağmur a bile yıka beniiii, ıslat beniii derler :roflol: ay çok fenayım
hadi ya ben kocamı çocuk doğunca cami avlusuna bırakamayacak mıyım :roflol::roflol:
damla da cok güzel bir isim.
ben zaten suyla ilgili isimleri çok severim.. nehir ismini de severim. deniz ismini de severim.
ayrıca efe güzel bence neden cayıyorsun..
ben erkek olursa, sarp, doruk ya da yiğit koyarım diye düşünüyordum
aynen öyleevt derler bu cocuklar cok fena oluyorlar valla ama cogu isim dalga gecilmeye müsait niyet o olunca :)ya dalga gecerlerse gecsinler ben buna cok takılmıyorum cok abes bi isim olmadığı sürece..o da kendini korumayı öğrenir dalga gecenle o da gecsin ya da gülsün gecsin..hayatı boyunca yasayacak bu tip seyleri ztn..
damla da cok güzel bir isim.
ben zaten suyla ilgili isimleri çok severim.. nehir ismini de severim. deniz ismini de severim.
ayrıca efe güzel bence neden cayıyorsun..
ben erkek olursa, sarp, doruk ya da yiğit koyarım diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?