evet uzak dur grip virüsü kapabilirsin :roflol:heee annemde ne dıyor kızım aman uzak dur o bılgısayardan dıyorrr halbukı kac kere anlatmaya calstm anne o virus senın bildgn vıruslerden dıııııııııııııııııllllllllllllllllllllll
ay kasıtlımı yapıyor anacımda acabaaa
heee annemde ne dıyor kızım aman uzak dur o bılgısayardan dıyorrr halbukı kac kere anlatmaya calstm anne o virus senın bildgn vıruslerden dıııııııııııııııııllllllllllllllllllllll
ay kasıtlımı yapıyor anacımda acabaaa
evet uzak dur grip virüsü kapabilirsin :roflol:
bizim veletlerde biz yaşlanınca bize gülecekler böyle :jeyyar:
bal kavanozum daha bende net öğrenemedim ilkinde %99 erkek dedi bir hafta sonra kız gibi görüyorum dedi. Bidahaki gittiğimde doktora gözlük götürücem zaten.
:roflol:kaynanamda diyo gecen gün
yakında haftada 2 yemen gerekecek balığı diye
ben de nerden duydunuz dedim.
onun arkadaşının kızı yeni doğum yapmış, çok bilgiliymiş bu konularda, şule. şule öyle yiyomuş dedi.
ben de hiç kusura bakmasın şule yemeye devam etsin deidm
slm kızlar bende buraya yeni üye oldum. haziranda allah nasip ederse bir kızım olacak ismini esila koymayı düşünüyoduk ama herkese ilginç geliyo bende kararsızım sizce nasıl bir isim değiştireyimmi fikirlerinizide söylerseniz sevinirim
bende az önce yemekten geldim valla bebiş kapuskayımı çok sevdi yoksa çok mu acıkmıştı tekmelerini acayip hissettim guclubacismilehatta öle 2 dk ara verdim yemeye okadar şiddetliydi yani ben bile şaşırdımmmselam kızlar..
demin ciğerden bahsedip durdunuz bizim yemekte ilk defa ciğer çıktı:)
yemedim tabii..sevmem zaten sakatat..
buarada dün eşimle sinemaya gidiyoduk, ilk defa bebiş tekme attı beklemediğim için irkildim "ayy" diye tepki vermişim, eşim de diyoki "noldu kafanı mı vurdun" kaydirigubbakcemile3
canım valla hangi gün gördüm hatırlayamadım
ctesi miydi pazar mıydı.. sanki hafta sonuydu gibi geliyo ama tam emin değilm
slm kızlar bende buraya yeni üye oldum. haziranda allah nasip ederse bir kızım olacak ismini esila koymayı düşünüyoduk ama herkese ilginç geliyo bende kararsızım sizce nasıl bir isim değiştireyimmi fikirlerinizide söylerseniz sevinirim
hanımlar lütfen bana cevap yazarmısınız fikirlerinizi bekliyorum
Hiçbirine inanmıyorum bu hurafelerin yok saçını kestirme ömrü kısa olur yok nar yeme bebk kızarır. Saçımıda kestirdim narımıda yedim ohh afiyet olsun bana
ben yiyemiyorum balık ya halbuki ne çok sever yerdik bizde normalde haftada 2 defa yerdik napıcam bilmiyorm kızlar kokusundan çok tiksindim bi defa ton balığı yesem faydalımı sizce onunda hiçbi faydası yok diyolar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?