2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet uzak dur grip virüsü kapabilirsin :roflol:

bizim veletlerde biz yaşlanınca bize gülecekler böyle :jeyyar:

bal kavanozum daha bende net öğrenemedim ilkinde %99 erkek dedi bir hafta sonra kız gibi görüyorum dedi. Bidahaki gittiğimde doktora gözlük götürücem zaten.

hadi ya bu doktorlarda bi dediği bi dediğini tutmuyo ki canım 1 ay nasıl sabredicem yaa mafoldumben zaten bundan sonraki gidişimde ayrıntılı ultrasyona giricem orda kesin belli olur dedi doktor off inşallah belli olur herşeyden önemlisi sağlıklı olması tabikide ama insan bilse ona göre bişeyler alır dimi hevesleniyorz işte

slm kızlar bende buraya yeni üye oldum. haziranda allah nasip ederse bir kızım olacak ismini esila koymayı düşünüyoduk ama herkese ilginç geliyo bende kararsızım sizce nasıl bir isim değiştireyimmi fikirlerinizide söylerseniz sevinirim

:roflol:
valla bende herhafta yiyemiyorum geçen hafta yedim daha bu hafta yemedim
ya çalışınca hazırlaması bile sorun oluyo annelerede gidemiyoruz zaten h.içi eve gidince hangi ara balık yapıcam bi balık kızarttım geçen hafta 3 gün ev havalandırdım sonrada temizlik off yaaaaaaaaaohaoldumsmile

esila nın anlamı nedir. evet değişik bir isimmiş bir kaç kişiden daha duymuştum

bende az önce yemekten geldim valla bebiş kapuskayımı çok sevdi yoksa çok mu acıkmıştı tekmelerini acayip hissettim guclubacismilehatta öle 2 dk ara verdim yemeye okadar şiddetliydi yani ben bile şaşırdımmm

canım valla hangi gün gördüm hatırlayamadım
ctesi miydi pazar mıydı.. sanki hafta sonuydu gibi geliyo ama tam emin değilm

bakarım ben netten bulurum cnm sorun değil.
kg konusunda dısardan yorum almaya tahammül edemiyorum yani hamile olmayanlar ve daha önce doğum yapmayanlardan özellikle bilmis bilmis konusuyorlar hamilelik nasıl bisey bi onu tadın da ondan sonra konusun dimiii amaa

Kötü anlamli ve anlami yanlış bilinen isimler (Ecrin, Aleyna, Irem, vs)

burdan okuyabilirsin herkes birsey söyler sen kendi bildiğine zevkine göre karar vereceksin ama anlamını da araştırmak lazım bir isim koyarken bana göre..

ben yiyemiyorum balık ya halbuki ne çok sever yerdik bizde normalde haftada 2 defa yerdik napıcam bilmiyorm kızlar kokusundan çok tiksindim bi defa ton balığı yesem faydalımı sizce onunda hiçbi faydası yok diyolar ama

hanımlar lütfen bana cevap yazarmısınız fikirlerinizi bekliyorum

canım ben anlamını sormuştum ama görmedin sanırım. anlamını bilmediğim bir isim için yorum yapamam ki. söylenişi güzel ona birşey demiyorum ama anlamı benim için daha önemli.

Hiçbirine inanmıyorum bu hurafelerin yok saçını kestirme ömrü kısa olur yok nar yeme bebk kızarır. Saçımıda kestirdim narımıda yedim ohh afiyet olsun bana

Bu saç kestirme bende totem gibi oldu, sanki kestirirsem hakikaten bişey olacakmış gibi. Saçım nerdeyse belime yaklaştı ama Allah'tan hormonlar ii çalışıyor o kadar sağlıklı görünmeye başladı ki, ii ki kestirmiyorum diyorum artık.

Ben pek beğenemedim bu ismi, bana bişeyi çağrıştırıyor ama ne olduğunu çıkartamıyorum.

aynen ya... ve çocuk için çok faydalı yemeye başlamak istiyorum ama özellikle bulaşıktaki kokusuna katlanamıyorum. çamaşırsuyuna basana kadar içim karışıyor:gitme:

Hoşgeldin Esila'nın anlamı ne?

bende kestirmek istiyorum saçımı boyatmıycam ama kesitricem hem ne alaka allah ne yazdıysa yavrumuzun ömrüne o kadardır saçımızamı bağlı sanki hurafe bunlar

esila bence güsel bir isim..
herkese her ismi begendirmek kolay değil canım.
bence sen beğendiyse kimseyi takma ve koy.

ben de yağmur koymaya karar verdim.
kayınvalidem öö yağmur ağlamayı gözyaşını anımsatıyo dedi bana..
ne alaka anlamadım ayrı da..
ben koyacağım
kaynanamın baska cocugu olursa yağmur koymaz :roflol:
demek istediğim mutlaka kulp takan birileri çıkıyo..
sen begendiysen koy, kimseye de birşey sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…