- Konu Sahibi daemon
-
- #31.501
ayrıca bana da aynısını yapıyorlar masal diyorum okulda gel seni bir okuyayım derler,ondan sonra naz diyorum cok nazlı olur.yani diyeceğim senin içine ne sinerse onu koy.ama ben bu tip isimleri pek sevmiyorum nedense.cunku internet uydurması coğu kimse kusura bakmasın da ecrin mesela araştırdım kuran bilen birisine de sordum allahın hediyesi diye bir anlamı asla yok.esila icin de duada geciyor diyorlar ama asila o kelimenin aslı.bu anlamını da ilk senden duydum[/QUOTE
katılıyorum..çoğu farklı isim olsun diye uydurulmuş gibi geliyo bana da..ecrin ceylin esila gibi ismleri pek sevmiyorum anlamlarından ziyade söylenişleri hoş gelmiyo bana..
buarada bence sen masaldan vazgeçme bence çok güzel bi isim a.s
gerçekten miiiiiiiiiii kızlar siz de fikirlerinizi söyler misiniiizz??benim için ayrı bir özelliği de var aslında..ben yazan bir insanım.yani deneme şiir masal ve üzerinde çalıştığım bir romanım var.o sebeple masal benim için güzel anlamlar ifade ediyordu.fakat esim de muhtemelen istemeyecek sormadım bile ona henüz :kedi: o nisa istiyor masal nisa da pek hoş olmuyor yan yana ???????
aman sen sonra begenmeyen herkesi dövüyon..Allaaaah isim mevzusu tam benlik konukaydirigubbakcemile3
nerdesin kız :mymeka:
zaten bu isim konusunda tek zorlanmayan ben oldum heralde, direkt eski soyadımı koydum :icecream:
gittin oğlunun adını çınar koydun ama delikafadulden
şaka şaka çınar ismi de çok güzel yerimseniben
deniz pınar fırat a.saaaa çok merak ettim isimlerinizi... delikafadulden
yiğit,nehir,duru hepsi de çok güzel isimler..biz erkek olursa eğer şimdilik öyle gözüküyo değişmezse yiğit koyucaz babası çok istiyo kız olursa da nehir düşündük duru ismide çok güzel ben çok seviyorum ama yiğit erkekde güzel bi isim dimi ?
aman sen sonra begenmeyen herkesi dövüyon..
herkes begeniyo artık senin kızının ismini :icecream:
siz kaynanadan döndünüz mü kızkoca arkadaşlarını görmeye gitti zaten saf gibi oturuyom bende asabım bozuk:umursamaz:
Ben kestrdim valla doktorum doğal olursa boyayabileciğimi bile söledi
Doğuma yakın boyatıcam ksımetse
Ben de biliyorum onun hurafe olduğunu da öyle bir baskı oldu ki bu saçla ilgili ama aaah şu psikolojik baskı yok mu, onu da kendi kendime yapıyorum.
A ben güneş senin ikinci adın sanıyordum, soyadın mıymış?[/QU
etrfmda özellkle aılem hep güneş diye seslendıklerı ıcın ben bile ıkıncı adım sanıyordum
zaten bu isim konusunda tek zorlanmayan ben oldum heralde, direkt eski soyadımı koydum :icecream:
su ismi olarak da erkekte deniz ismini bayılırım ama o da abimin ismi...
deniz pınar fırat a.s
yiğit,nehir,duru hepsi de çok güzel isimler..
eskiden beri kızıma duru adına koycam derdim ama o kadar çoğaldıki etrafta, vazgeçmiştim, Allahtan oğlum oluyo da bidaha isim düşünmeme gerek kalmadı:)
gerçekten miiiiiiiiiii kızlar siz de fikirlerinizi söyler misiniiizz??benim için ayrı bir özelliği de var aslında..ben yazan bir insanım.yani deneme şiir masal ve üzerinde çalıştığım bir romanım var.o sebeple masal benim için güzel anlamlar ifade ediyordu.fakat esim de muhtemelen istemeyecek sormadım bile ona henüz :kedi: o nisa istiyor masal nisa da pek hoş olmuyor yan yana ???????
çift ismi boşver direkt masal ismine ikna etmeye çalış
hem söylenişi güzel hem de yazıyomuşsun..
"masal gibi ömrü olur kızımızın" de aklinialirimsmile
süper delikafaduldenzaten bu isim konusunda tek zorlanmayan ben oldum heralde, direkt eski soyadımı koydum :icecream:
deniz pınar fırat a.s
eskiden beri kızıma duru adına koycam derdim ama o kadar çoğaldıki etrafta, vazgeçmiştim, Allahtan oğlum oluyo da bidaha isim düşünmeme gerek kalmadı:)
siz kaynanadan döndünüz mü kız
deniz pınar fırat a.s
çift ismi boşver direkt masal ismine ikna etmeye çalış
hem söylenişi güzel hem de yazıyomuşsun..
"masal gibi ömrü olur kızımızın" de aklinialirimsmile
kesınlıkle masal:dance:
:roflol::roflol:elementler :roflol:
hava su ateş tahta :roflol:
eyvah çişler sıralanacak şimdi eyvahedigeldismilehayır artık eleştiriye kapalıyız elifzelimle
şimdi isimlere yorum yapıcamaklinialirimsmile
aa dördüzümüz mü geldii delikafaduldenarchmania gördüm seni yukarı çık:1hug:
eyvahedigeldismiledeniz pınar nehir duru güzel isimler ama bişeyi çağrıştııyo dilimin ucunda ama bilemedimbilmiyorumkismile
elementler :roflol:
hava su ateş tahta :roflol:
öööfffffffffffffffffffff :mymeka:yok be hala burdayız,akşama döncez ve misafir gelcek banaalsanaalsanasmile
o da iyiymiş :roflol:Ben de biliyorum onun hurafe olduğunu da öyle bir baskı oldu ki bu saçla ilgili ama aaah şu psikolojik baskı yok mu, onu da kendi kendime yapıyorum.
A ben güneş senin ikinci adın sanıyordum, soyadın mıymış?[/QU
etrfmda özellkle aılem hep güneş diye seslendıklerı ıcın ben bile ıkıncı adım sanıyordum
deniz pınar nehir duru güzel isimler ama bişeyi çağrıştııyo dilimin ucunda ama bilemedimbilmiyorumkismile
dilinin ucunda kalsın kaydirigubbakcemile :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?