2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gittin oğlunun adını çınar koydun ama delikafadulden
şaka şaka çınar ismi de çok güzel yerimseniben
zaten bu isim konusunda tek zorlanmayan ben oldum heralde, direkt eski soyadımı koydum :icecream:
su ismi olarak da erkekte deniz ismini bayılırım ama o da abimin ismi...
aaaa çok merak ettim isimlerinizi... delikafadulden
deniz pınar fırat a.s
yiğit,nehir,duru hepsi de çok güzel isimler..
eskiden beri kızıma duru adına koycam derdim ama o kadar çoğaldıki etrafta, vazgeçmiştim, Allahtan oğlum oluyo da bidaha isim düşünmeme gerek kalmadı:)

aman sen sonra begenmeyen herkesi dövüyon..
herkes begeniyo artık senin kızının ismini :icecream:

hayır artık eleştiriye kapalıyız elifzelimle
şimdi isimlere yorum yapıcamaklinialirimsmile

Ben kestrdim valla doktorum doğal olursa boyayabileciğimi bile söledi
Doğuma yakın boyatıcam ksımetse

tabi canım ya ne alaka kestireceğiolan kestirsin tabi..
Allah herkesin ömrünü kaderiyle biçmiş zaten ister kazıt saçını ister uzat ne farkeder diy mi ama...
benim annem cadaloz bi kızı olmasına rağmen çok sakin ve hiç ters davranmayan pamuk gibi bi bünyedir. ters yapınca şaştı. yoksa kokoştur azıcık kesin bize hamileyken kestirmiştir ben biliyorum! ama torun tatlı işte pimpiriğin gözünü çıkarıyolar naaparsın. özetle benimki inanç değil gönül yapmak.olumunekankayizsmile

deniz pınar nehir duru güzel isimler ama bişeyi çağrıştııyo dilimin ucunda ama bilemedimbilmiyorumkismile

süper delikafadulden

o zaman erkek olursa eğer yiğit de karar kılıyım ben evt benimde içime sinen bi isim oldu bukaydirigubbakcemile3

hayır artık eleştiriye kapalıyız elifzelimle
şimdi isimlere yorum yapıcamaklinialirimsmile
eyvah çişler sıralanacak şimdi eyvahedigeldismile

archmania gördüm seni yukarı çık:1hug:
aa dördüzümüz mü geldii delikafadulden

deniz pınar nehir duru güzel isimler ama bişeyi çağrıştııyo dilimin ucunda ama bilemedimbilmiyorumkismile
eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…