2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yavaş yavaş öğreniyorum özgecay, daha önceden yazılanları okuyup sizi tanımaya çalışıyorum aslında o yüzden gecikmeler oluyo:)) bi de resim yükleyebilirsem ne mutlu bana
canım geçmişi okursan bikaç sonra görüşürüz senle sanırım keza bizim çenemiz çok düşükkk kafamçokkarıştı

bilimsel cim bence de cok heyecanlı bi bekleyiş, hep hayırlısını diliyoruz , aslında iki tane de alternatifimiz var ama, yine de bu heyecanı anlatmak cok zor, ben öğrendiğimde ağlamıştım sevinçten, doktorun gözünün içine bakıosun ne dicek acaba die,sağlıklı sıhhatli olduğunu öğren de canım,en önemlisi o, sen ne istiyosun peki

kızdır kız. herkesin kızı oluyor bu sıra. bilimselinki de kızbayanssulusmile

annem de kızın olacak senin diyor, çünkü ben çok sakinmişim. pek sinirli değilmişim. Napiiim, bebek sinirli olmasın diye ben de sakin olmaya çalışıyorum. hiçbir şeye sinirlenmemeye çalışıyorum elimden geldiğince.a.s

ay ne güzel ben sinirliyim aksine ama benim kızım olacak yani kesin değil ama büyük ihtimalle kız dedi doktor of kesinlessin bi an önceeeeeeeeeee

evet ukla cım vazgeçtim geçmişi okumaktan:))artık bundan sonra ne kadar tanışırsak
pembemavimasal cım medicana hastaneler grubunun ii olduğunu duydum, ankara da bi tane var, umarım kararımızdan pişman olmayız, ben evlenmeden önce ist da yaşıodum, ankarayı ve buradaki hastaneleri çok bilmiyorum, umarım doğru karar vermişizdir

doğru aslında. sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Kız-erkek hiiiiiiiiiiiç farketmez. Ama ben galiba bilinçaltında erkek istiyorum kızlar yaaaaa........ Eşim de kız olsun istiyor. Neyse en azından birimiz çoooooooooook mutlu olacak. Sonuçta %50-%50 olasılıklaelaelaelaelae

Esra erol'da bi bayan telefonla ordan bi erkege talip oldu,
ama kadin 8 aylik hamileymis adam da tamam gel dedi cok merak ettim
gercekten gelicek mi yoksa bluf falan mi.

sabah 9,30 da :lepi:
hemen koşa koşa gelip haber veririm size.
ama ben böyle merak ediyorum ya kesin göstermez benimki :mymeka:
bence gösterck. hemen yaz, hatta msj at bana delikafadulden

ne olmışya seslimi ben izleyemiyomyaaaaaaaaaaaa
yok yaa domuz gribi yalanıyla ilgili dünya sağlık örgütü açıklama yapmış ya..
sesli değil görüntü fln değil yazı sadece.
acılmıyo mu sende

ankaralı arkadaşlar doğumu nerede yapmayı düşünüyorlar, ben medicana ya gidiyorum, doktorum türkan hanım, 5 haziran gibi görünüyor bi aksilik olmazsa doğum tarihimiz..

ana ben seni atlamışım, ankaralı kardeşim. Bu arada bu mimarlar mesleklerini ne kadar da benimsiyorlar diicem ama benim nickimde mesleki bir terim, neese ben ank. üni. de yapacağım. doktorum eski hastanesine dönünce bizde oraya geçtik ama hastane süper olmuş, kapasitesini azaltmışlar ve hocanın özel odası var. medicana konusunuda bir bilgim yok, emine erdoğanın olduğunu biliyorum sadece. ama bu aralar mesa moda herkes orada yapıyor

kader kısmet büyük bir hastane doktorum da iyi..umarım pişman olmam

archimim in oğlu olacak bence, hemen ara beni öğrenince...

tamam hepücüğünüzü ararım.
özge hemen buradan ilan eder ben gelene kadar zaten.
ama uklaya sakın söyleme tamam mı o bizi çatlatmıştı meraktan :dilcikar:

ben şu saçımı kurutayım. Kafam üşüdü. yarın cinsiyeti öğrenirsem GÖSTERıRSE listeye ekletirim. hoşçakalınnnnnnnnnnnnnn

medicalpark değil miydi ya emine erdoğanla baglantılı olan CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…