2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ben de çok acıktım..
nohut pilav var pazartesiden kalma.. -tatlicadiarzu-

kız hatırlamıyoz vlla naapalım. ilk sayfadaki listeye bi bak sen

pazartesinden kalmamııı kız bişi olmsn bnmde dunden kalma corbamlaa makarna var peynrlı bıde tursu ıdareetczz

pazartesinden kalmamııı kız bişi olmsn bnmde dunden kalma corbamlaa makarna var peynrlı bıde tursu ıdareetczz
kız yuh yani bugün daha carşamba
siz yaptıgınız yemegi 1 günde bitiriyonuz mu?

Benim evde yemeim hazır ama ben eve gitmicem. ıstinye parka gidecez. Yahşi batının özel gösterimini ayarlamış eşimin şirketi sinemaya gidecez. Ama ben hiç istemiyorum zaten giden kimse beyenmemiş filmi. dün akşamda geç çıktım gidip eve uzanmak istiyorum ama ayıp olur şimdi kocişe

kızlar ben kaçtım.yarına görüşürüz inşallah.öptüümmmm

evt benimde birkaç arkadaşım gitmiş begenmemişler..
ama belli olmaz zevkler ya belki sen begenirsin.
hem git de gezdir kızını değişiklik olur

istinye parka gidiyosanız avatara gidin. çok daha süper süprizzzzz

canım hoşgeldin.bende sordum ama sölemiyolar kaydirigubbakcemile3

ayşecim hafta sonundan bu yana çok önemli bişey olmadı genelde pazartesi falan geyikle geçti ondan kimse hatırlamamıştır olanları .hafta sonu buluşma vardı malum onun fotolarına yorum yapıldı genelde. Bide bebiş cinsiyetleri belli olmaya devam ediyor ilk sayfada görmüşsündür kızlar çoğaldı.

istinye parka gidiyosanız avatara gidin. çok daha süper süprizzzzz

yok güzelim şirkete özel gösterim yapılıyormuş kocişlerin beleş yani bide tüm şirket bir arada olduğu için diğerlerini ekip başka filme girmek olmaz şimdi

görüşürüz canım
ay benim kocam da gelemedi geç kaldı

ben içimden özgemin kocası gelmemiştir inşallah daha diyerek girdim topiğede ondan geç kalmıştır:) ben nezaman bu z-saatte girebiliyor olsam sen gidiyosun çünkü

offf ya anca yarım saate gelirmiş kocam mafoldumben

ben içimden özgemin kocası gelmemiştir inşallah daha diyerek girdim topiğede ondan geç kalmıştır:) ben nezaman bu z-saatte girebiliyor olsam sen gidiyosun çünkü

böhüüüüüü mafoldumben
evet bugün bayağı bi buradayım

yok güzelim şirkete özel gösterim yapılıyormuş kocişlerin beleş yani bide tüm şirket bir arada olduğu için diğerlerini ekip başka filme girmek olmaz şimdi

hımmm o zaman başka.
istinye park ın 3 boyutlu sineması çok güzelmiş
ama bize çok uzak ben gidemiyorum.
eski işyerimdeyken istinye park ın iç mekanlarını yapmıştık. hey gidi günler heyy

Normal kol çantası şıklığında fiyatlar da fena değil di mi? Bunlardan alıcam sanırsam galiba kesinlikle bilmiyorumkismile

evet fiyatları da uygun . bende düşünebilirim

bu arada herkeslere iyi akşamlar, kovalasın sizi tavşanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…