ay ben de çok acıktım..
nohut pilav var pazartesiden kalma.. -tatlicadiarzu-
kız hatırlamıyoz vlla naapalım. ilk sayfadaki listeye bi bak sen
kız yuh yani bugün daha carşambapazartesinden kalmamııı kız bişi olmsnbnmde dunden kalma corbamlaa makarna var peynrlı bıde tursu ıdareetczz
evt benimde birkaç arkadaşım gitmiş begenmemişler..Benim evde yemeim hazır ama ben eve gitmicem. İstinye parka gidecez. Yahşi batının özel gösterimini ayarlamış eşimin şirketi sinemaya gidecez. Ama ben hiç istemiyorum zaten giden kimse beyenmemiş filmi. dün akşamda geç çıktım gidip eve uzanmak istiyorum ama ayıp olur şimdi kocişe
görüşürüz canımkızlar ben kaçtım.yarına görüşürüz inşallah.öptüümmmm
Benim evde yemeim hazır ama ben eve gitmicem. İstinye parka gidecez. Yahşi batının özel gösterimini ayarlamış eşimin şirketi sinemaya gidecez. Ama ben hiç istemiyorum zaten giden kimse beyenmemiş filmi. dün akşamda geç çıktım gidip eve uzanmak istiyorum ama ayıp olur şimdi kocişe
canım hoşgeldin.bende sordum ama sölemiyolar kaydirigubbakcemile3
istinye parka gidiyosanız avatara gidin. çok daha süper süprizzzzz
görüşürüz canım
ay benim kocam da gelemedi geç kaldı
çok şık çantalar varmış yerimseniben
ben içimden özgemin kocası gelmemiştir inşallah daha diyerek girdim topiğede ondan geç kalmıştır:) ben nezaman bu z-saatte girebiliyor olsam sen gidiyosun çünkü
yok güzelim şirkete özel gösterim yapılıyormuş kocişlerin beleş yani bide tüm şirket bir arada olduğu için diğerlerini ekip başka filme girmek olmaz şimdi
evet gerçekten şıklarmışNormal kol çantası şıklığında fiyatlar da fena değil di mi? Bunlardan alıcam sanırsam galiba kesinlikle bilmiyorumkismile
Normal kol çantası şıklığında fiyatlar da fena değil di mi? Bunlardan alıcam sanırsam galiba kesinlikle bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?