2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende barbunya pılav cacık yapıyorum aksama bıde yegenım hasta ya ona tavuk suyu corba yaptım neyse oksurugu bıraz kesıldı gıbı... bende yarın bebıkımı gormeye gıdıcem kıslarrr. kocısın yarın bı ısı vardı ısten ızın almıs oglene kadar fırsat bu fırsat oglumu goreyım dedı.. bende olar dedimmmzemuszemus

kuşum kaç gram olduğunu sormayı unutma olurmu. Bizim günlerimiz aynı benim kızım çokmu tombiş merak ediyorum da

yaa ne güzel benimde zamanım gelsede bende gitsem artık bebişi görmeye hem göreyimde cinsiyetini öğrenip bişeyler alayım ona.

bebişin pisikolojisi neden bozuktu ki??? Burda bişey mi olmuştu
yoo bugün kendimi çok kötü hissediyorum moralim bozuk fln dedi..
bizde sacmalama fln derken ben gidip yatayım dedi..
gidiş o gidiş. 2 gündür yok :sm_confused:

bebiş facete eklimiydi bizde. Ben kimin kim olduğunu iyice karıştırdım da face de

kuşum kaç gram olduğunu sormayı unutma olurmu. Bizim günlerimiz aynı benim kızım çokmu tombiş merak ediyorum da

senın kı 200 gr mı gecmıstı dımı. sorarım canım. benımkıde en son 200 e cok yakındı tombık olsun annesı mıncık mıncıklarız onu

oohh gör bakalım naapıyo bebiş hihoyyyt

senın kı 200 gr mı gecmıstı dımı. sorarım canım. benımkıde en son 200 e cok yakındı tombık olsun annesı mıncık mıncıklarız onu

enson 3 hafta önce 204 gramdı bu pazartesi 370 gram olmuş benim tosuncuk. Fazla iri bebekte tehlikeli ya ondan merak ettim. Gerçi doktorumuz üst sınıra yakın ama farketmez önemli olan sınırın içinde olması hem daha çok erken bunları düşünmek için dedi ama işte benim aklım takıldı bikere

iyi akşamlar kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk oğluşumla bize ticker yapabilicek teyzoş varmıııııııııııııı

hımm 370 de fazlaymıs bende sorarım yarın bakıyım merak ettım.. gercı ılk zamnlar cok degısıyomus ya bellı olmuyomus nasıl besledın kıss yegenımı...

kızlar ben cıkayım pılavımı cacıgımı hazırlayayım gorusuruzzz yıne takıpteyım

iyi akşamlar kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk oğluşumla bize ticker yapabilicek teyzoş varmıııııııııııııı
canım
bugün bi arkadaşa anlatmıştım o yaptı
bak ona anlattığımı kopyaladım
sende buradan bakarak yaparsın

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?ticker_type=1

buraya yazdığım adrese gir.
önce çubugunu sececeksin
sonra next deyip
cubuk üzerinde ilerleyecek simgeyi seçeceksin
sonra yine next
bebişin doğum tarihini soracak onu yazacaksın
sonra next
orada aşağıda BBCode yazanyerin içinde uzuun bir adres göreceksin.
oradan http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayacaksın.

sonra geleceksin kullanıcı paneline
profilimi düzenle ye gireceksin
aşağılarda
çizelge yazar
oradaki boşluga bu linki yapıştıracaksın :)

selamlar kızlar daemon ya neden benim ogluşumun kamyonu yok teyzesigamyoncuiremsu

slm kızlar bugun saglık ocagına gıttım, aile hekımımızle tanıştım, 24. hafta tetenoz aşısı yıcem. orada yenı bebegı olan bırı vardı ona bi suru hediye verdıler, mamalar bezler kremler, tam takım kıyafet battaniye. valla dogurdugumun ertesı gunu burdayım dedım gulduler, saglık ocagına yazılmayanlar yazılsın valla.

tombiş bebiş iyi olyo bakması yıkaması dogum biraz zor olur normal olursa benim oglum 4200 gram dogdu hastanenin en tombiş bebgiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…