D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #31.841
kaçarmı komşummmmmmm
bebişin pisikolojisi neden bozuktu ki??? Burda bişey mi olmuştu
bende barbunya pılav cacık yapıyorum aksama bıde yegenım hasta ya ona tavuk suyu corba yaptım neyse oksurugu bıraz kesıldı gıbı... bende yarın bebıkımı gormeye gıdıcem kıslarrr. kocısın yarın bı ısı vardı ısten ızın almıs oglene kadar fırsat bu fırsat oglumu goreyım dedı.. bende olar dedimmmzemuszemus
bende barbunya pılav cacık yapıyorum aksama bıde yegenım hasta ya ona tavuk suyu corba yaptım neyse oksurugu bıraz kesıldı gıbı... bende yarın bebıkımı gormeye gıdıcem kıslarrr. kocısın yarın bı ısı vardı ısten ızın almıs oglene kadar fırsat bu fırsat oglumu goreyım dedı.. bende olar dedimmmzemuszemus
yoo bugün kendimi çok kötü hissediyorum moralim bozuk fln dedi..bebişin pisikolojisi neden bozuktu ki??? Burda bişey mi olmuştu
kuşum kaç gram olduğunu sormayı unutma olurmu. Bizim günlerimiz aynı benim kızım çokmu tombiş merak ediyorum da
oohh gör bakalım naapıyo bebiş hihoyyytbende barbunya pılav cacık yapıyorum aksama bıde yegenım hasta ya ona tavuk suyu corba yaptım neyse oksurugu bıraz kesıldı gıbı... bende yarın bebıkımı gormeye gıdıcem kıslarrr. kocısın yarın bı ısı vardı ısten ızın almıs oglene kadar fırsat bu fırsat oglumu goreyım dedı.. bende olar dedimmmzemuszemus
çakma bi profil açmıştıbebiş facete eklimiydi bizde. Ben kimin kim olduğunu iyice karıştırdım da face de
oohh gör bakalım naapıyo bebiş hihoyyyt
senın kı 200 gr mı gecmıstı dımı. sorarım canım. benımkıde en son 200 e cok yakındı tombık olsun annesı mıncık mıncıklarız onu
enson 3 hafta önce 204 gramdı bu pazartesi 370 gram olmuş benim tosuncuk. Fazla iri bebekte tehlikeli ya ondan merak ettim. Gerçi doktorumuz üst sınıra yakın ama farketmez önemli olan sınırın içinde olması hem daha çok erken bunları düşünmek için dedi ama işte benim aklım takıldı bikere
canımiyi akşamlar kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk oğluşumla bize ticker yapabilicek teyzoş varmıııııııııııııı
tombiş bebiş iyi olyo bakması yıkaması dogum biraz zor olur normal olursa benim oglum 4200 gram dogdu hastanenin en tombiş bebgiydienson 3 hafta önce 204 gramdı bu pazartesi 370 gram olmuş benim tosuncuk. Fazla iri bebekte tehlikeli ya ondan merak ettim. Gerçi doktorumuz üst sınıra yakın ama farketmez önemli olan sınırın içinde olması hem daha çok erken bunları düşünmek için dedi ama işte benim aklım takıldı bikere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?