canım adresi sonradan yapıştırdım.. bakarsın oradan.. yaparsın bence.. sana güveniyorum a.steşekkür ederim özgeçay inşallah yapabilirim
onun arabası olcakmış :jeyyar:selamlar kızlar daemon ya neden benim ogluşumun kamyonu yok teyzesigamyoncuiremsu
tamam canım görüşürükKızlar bende çıkıyorum özgem kızma sakın benim kociş geldi hadi hadi diyor :)
bebişin face ismi edoştu sanırım hatırladım ama çakmaysa zaten orayada girmemiştir iki gündür.
daemon evet 370 banada fazla gibi geldi ama normal dedi doktor gerçi yanılma payı var sonuçta . Bu arada yediğimden içtiğimden falan değil doktor çok iyi buldu değerlerimizi falan rahim kanalların çok açık bebek çok iyi besleniyor dedi.ben ekstra hiç bişey yapmadım yani.
yok ama teyzesi benim ekremimin arabası:gitme:onun arabası olcakmış :jeyyar:
demekki ilerde olcak :jeyyar:yok ama teyzesi benim ekremimin arabası:gitme:
hahahahhahabende özgecilik yapcam şimdikaydirigubbakcemile3
hissediyorum canımözge bebegin kıpırdıyomu artık ben baya hissediyorum iyice çıktı karnımhihoyyyt
hahahahhaha
yakalandım :roflol:
banada dedi doktorum canım ama 20 ci hhaftada gidip saglık ocagında olabilirsin 24 üncü haftada seker yüklemesi var ay o çok igrenç oluyo ya İNŞALLAH kusmam:çok üzgünüm:slm kızlar bugun saglık ocagına gıttım, aile hekımımızle tanıştım, 24. hafta tetenoz aşısı yıcem. orada yenı bebegı olan bırı vardı ona bi suru hediye verdıler, mamalar bezler kremler, tam takım kıyafet battaniye. valla dogurdugumun ertesı gunu burdayım dedım gulduler, saglık ocagına yazılmayanlar yazılsın valla.
canım
bugün bi arkadaşa anlatmıştım o yaptı
bak ona anlattığımı kopyaladım
sende buradan bakarak yaparsın
Pregnancy and Due Date Ticker
buraya yazdığım adrese gir.
önce çubugunu sececeksin
sonra next deyip
cubuk üzerinde ilerleyecek simgeyi seçeceksin
sonra yine next
bebişin doğum tarihini soracak onu yazacaksın
sonra next
orada aşağıda BBCode yazanyerin içinde uzuun bir adres göreceksin.
oradan http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayacaksın.
sonra geleceksin kullanıcı paneline
profilimi düzenle ye gireceksin
aşağılarda
çizelge yazar
oradaki boşluga bu linki yapıştıracaksın :)
banada dedi doktorum canım ama 20 ci hhaftada gidip saglık ocagında olabilirsin 24 üncü haftada seker yüklemesi var ay o çok igrenç oluyo ya İNŞALLAH kusmam:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?