profilimi düzenle ye gir..yaa ben çizelgeyi bulamadım profilimde
aç karnına kanına bakıyolar sonra glikoz veriyolar açlık ve tokluk şekerine bakıyolar kusarsan yeni başlıyorlar öyle igrenç bişey işte sonucu güzel ama kucagına yumuk yumuk bişey veriyorlar bu benimmi diyosun aglıyosun falan:lepi:mafoldumben
yaaa :Saruboceq: nasıl oluo o şeker olayı
benim kocam dokuzdan önce gelemiyo amaofff çok sıkıldım saat 7 oldu hala gelmedi kocam :sm_confused:
gelir gelir merak etme az kaldı ne var şurda haziranazemuszemusyaptım yaşasın oğluşum geliyooooooooooooooooooooo
aç karnına kanına bakıyolar sonra glikoz veriyolar açlık ve tokluk şekerine bakıyolar kusarsan yeni başlıyorlar öyle igrenç bişey işte sonucu güzel ama kucagına yumuk yumuk bişey veriyorlar bu benimmi diyosun aglıyosun falan:lepi:
profilimi düzenle ye gir..
aşağılarda link yapıştırabileceğin bi boşluk var
üzerinde çizelge yazıyo
şeker olayını dert etmeyin kızlar bende internette okudum okudum zannediyorumki iğrenç bişey içcem hatta limon bile sıkmadılr gayet güzel içtim midem falanda bulanmadı
inşaallah benım de bulanmaz canım
korkma canım okadar kötü degil şekerli su veriyolar sonra zaten yiyebiliyosun ben kusmadım ilkinde bunda biraz hassasım ya belki ayanamam dedim kolay o kadar gözünde büyütmeöffff :sinifsinif: ben kesın kusarım o zaman. zaten aç karnına gittim mi bembeyaz dolaşıyorum etrafta bir de kan falan alıncak yüklencekk... Hadi hayırlısı.. kucagıma yumuk yumuk alıncaya kadar delik deşik olduk valla. kan vermekten korkan ben önüme gelene verıom artık. napalım anne olmak herşeye ragmen guzel olsa gerek.
çizelgeyi yapmayı başardım ya ondan tabi canım haziran ağzım burnum demeden gelir nede olsa biz 6 yıl bekledik 6 ay daha bekleriz nolcekkiiiiiiiiiiiiigelir gelir merak etme az kaldı ne var şurda haziranazemuszemus
yok valla sonuna kadar geldim çizelge denilen şey yoksenağlama
merak etme canım herkeste bulanacak diye bişey yok ben hiç bişey hissetmedim altı üstü şerbet içtim diyebilirim sadece içtikten sonra kendimi kötü hissetim benim şekerim varmış ve yükseldi o zaman kendimi kötü hissettim
korkma canım okadar kötü degil şekerli su veriyolar sonra zaten yiyebiliyosun ben kusmadım ilkinde bunda biraz hassasım ya belki ayanamam dedim kolay o kadar gözünde büyütme
kızlar bebek hareketleri dediğiniz şey nasıl şey yahu ben elimi karnıma koyduğumda damar atıyo gibi bişiy hissediyorum omu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?