2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf çok sıkıldım saat 7 oldu hala gelmedi kocam :sm_confused:

mafoldumben

yaaa :Saruboceq: nasıl oluo o şeker olayı
aç karnına kanına bakıyolar sonra glikoz veriyolar açlık ve tokluk şekerine bakıyolar kusarsan yeni başlıyorlar öyle igrenç bişey işte sonucu güzel ama kucagına yumuk yumuk bişey veriyorlar bu benimmi diyosun aglıyosun falan:lepi:

gelmiş kızlar.. ben iniyorum..
öptüm sizleri

şeker olayını dert etmeyin kızlar bende internette okudum okudum zannediyorumki iğrenç bişey içcem hatta limon bile sıkmadılr gayet güzel içtim midem falanda bulanmadı

yaptım yaşasın oğluşum geliyooooooooooooooooooooo

öffff :sinifsinif: ben kesın kusarım o zaman. zaten aç karnına gittim mi bembeyaz dolaşıyorum etrafta bir de kan falan alıncak yüklencekk... Hadi hayırlısı.. kucagıma yumuk yumuk alıncaya kadar delik deşik olduk valla. kan vermekten korkan ben önüme gelene verıom artık. napalım anne olmak herşeye ragmen guzel olsa gerek.

teşekkür ederim özgeçay bak güvenini boşa çıkarmadım canım opuyorumnanaktan

şeker olayını dert etmeyin kızlar bende internette okudum okudum zannediyorumki iğrenç bişey içcem hatta limon bile sıkmadılr gayet güzel içtim midem falanda bulanmadı

inşaallah benım de bulanmaz canım

inşaallah benım de bulanmaz canım

merak etme canım herkeste bulanacak diye bişey yok ben hiç bişey hissetmedim altı üstü şerbet içtim diyebilirim sadece içtikten sonra kendimi kötü hissetim benim şekerim varmış ve yükseldi o zaman kendimi kötü hissettim

korkma canım okadar kötü degil şekerli su veriyolar sonra zaten yiyebiliyosun ben kusmadım ilkinde bunda biraz hassasım ya belki ayanamam dedim kolay o kadar gözünde büyütme

gelir gelir merak etme az kaldı ne var şurda haziranazemuszemus
çizelgeyi yapmayı başardım ya ondan tabi canım haziran ağzım burnum demeden gelir nede olsa biz 6 yıl bekledik 6 ay daha bekleriz nolcekkiiiiiiiiiiiii
yok valla sonuna kadar geldim çizelge denilen şey yoksenağlama

bak canım ben yaptım var var sen görememişsin profil düzxenleye gir en altta kilo takip doğum çizelge yazan yer var oraya yapıştır

kızlar bebek hareketleri dediğiniz şey nasıl şey yahu ben elimi karnıma koyduğumda damar atıyo gibi bişiy hissediyorum omu acaba

off sinir oldum hem patronuma bu saate kadar dışarıda ben burda mal gibi bekliyorum hemde ticker yapamadım çizelgeyi buldum ama yapıştırınca format uygun değldir diyo off offffffff

geçmiş olsun canım. korkma gerek sanrıım sagolasın.

korkma canım okadar kötü degil şekerli su veriyolar sonra zaten yiyebiliyosun ben kusmadım ilkinde bunda biraz hassasım ya belki ayanamam dedim kolay o kadar gözünde büyütme

sagol canım. gözumde buyutsem de yapcak bişey yok. bunu atlatırız mecbur. sagol canım sevgıler

kızlar bebek hareketleri dediğiniz şey nasıl şey yahu ben elimi karnıma koyduğumda damar atıyo gibi bişiy hissediyorum omu acaba

evet bu ilk hareketler seğirme kuş kanadı çırpması gibiymiş bnima rtık daha farklı hissediyorum tekme falanda değil tarifte edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…