2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bebek hareketleri dediğiniz şey nasıl şey yahu ben elimi karnıma koyduğumda damar atıyo gibi bişiy hissediyorum omu acaba
elini koydugunda hissedemezsin belki ama içinde böyle bazen pıtpıt bişeyler oynuyo sessizce dinlemeye çalış çünkü daha çok küçükler

kzılar çatlaklar için krem kullanmaya başladınızmı bu haftalarda çatlakları beklemeden kremlenmek gerekiyormuş neler kullanıyorsunuz

bende çıktım kızlar hepinizi öptümopuyorumnanaktan

bana doktorum 1 ay içinde hissetmeye başlarsın dedi
valla kızlar ben krem felan kullanmıcam çatlıcak olan zaten çatlıcak

güle güleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlar yine bekleriz :CüvCüv:

cupsin, efsa_, feyizzz, HazZzeL, Leyla01+ kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile nerdesinizzzzzzz ya çıkın yukarıyaaaaaaaa

kzılar çatlaklar için krem kullanmaya başladınızmı bu haftalarda çatlakları beklemeden kremlenmek gerekiyormuş neler kullanıyorsunuz

ben bir suru krem aldim,dun de bahsetmisdim benim derim icin en uygunu mothercare-den aldigim "smoothing out strech mark cream" oldu.cok memnunum
selamm millet ben geldimmm

selam canim

gördüm seni facede zaten ne korkunç emzik dimi o öyle

ayy sormaaa yaaa eyvahedigeldismile düşünsene kendin alıyosun çocuğa veriypsun
uyku sersemi kalkıp çoçuğa karanlıkta baktığını düşünsene eyvahedigeldismile ben zaten tırsak bi insanım yapım gereği hepten korkarım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…