2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
leyla tatlımmmmmm nasılsınnnnnnn ya kızlar bu resimli bebiş tişörtleri var bi kaçının profiline bende yaptırmak istiyorum ama bi türlü bulamadım googlen bilen varmııııııııııı

kızlarr bebeğim %95 kız dedi doktor ama kıyafet alma dedi bi dahaki aya kesin olarak sölicem dedi...bende artık bebişimin cinsiyetini biliorum

ay sevinçten hayırlı olsun demeyi unutmuşum hayırlı olsun hazelcim ALLAH kucağında görmeyi nasip etsin

ay sevinçten hayırlı olsun demeyi unutmuşum hayırlı olsun hazelcim ALLAH kucağında görmeyi nasip etsin

saol bitanem inş. hepimiz sağlıklı şekilde kucaklarımıza alırız..üçlü tarama için kan verdim bugün onunda sonucu haftaya çıkıcak,allahın izniyle ondanda güzel sonuçlar alırız inşallah...

ben demiştim san aorası uzak diye tatlım

işte eşim tanıdığı diye gitmek istedi..bakalım kısmetimiz nerdeyse orda doğurcaz heralde :):)

sende medicale gitte ordan haber ver bakalım,olmazsa orayıda denerim alıştım artık her doktora gitmeye :kedi:

ıyı aksamlar hanımlar :))
hazzel gözünaydın arkadasım :))

sızın oralara bakınca bızım burda fıyatlar baya uygun valla gayet güzel ılgılenıolar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…