2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede haziran kız ayıymış :):) ay meraktan çatlıcaktım bu seferde öğrenmeseydim,içim rahatladı walla,yerim ben onu çok tatlılar ya

canım hayırlı olsun senindemi kız. kızlar solladı valla haziran ayı hastaneler kızlarla dolacak opuyorumnanaktan

slm archmania.bende yaptiracagim detayli ultrosonda. nasil oluyor,normal ultroson gibi oluyor sanirim.bebegi detayli görebiliyomusun.

merhaba canım, evet normal ultrason gibi, doktor bebeğin iç organlarını, kalbini , beynini, kounu bacağını herşeyini incelio, ama onların bakınca lagıladığı gibi algılayamıyoruz biz tabii,bi de yaklaştırıyo felan ilk başlarda hiç bişi anlamadım neresi neresi bilemedim, ama en son bebeğin çok güzel bi fotoğrafını verdi bana hatta ultrason sırasında da yaklaştırdı yüzü artık ööle net anlaşılıyo ki, doktor kime benzio die bile sordutabi bebek daha da büyümüş oluyo, daha net secebiliyosun kuzunu.ayrıca benim kızım ööle hareketliydi ki doktor dur kız dur da bi kolunu ölçeyim yaw felan dedi, o hareketleri de cook ii görüyosun, sadece çok yaklaştığında anlamak zor ama, yaklaşık olarak da 20-25 dk sürüyo

slm archmania.bende yaptiracagim detayli ultrosonda. nasil oluyor,normal ultroson gibi oluyor sanirim.bebegi detayli görebiliyomusun.

benimde ayın 21 inde kontrolüm var. kemikleri tüm organları bakılacakmış tek tek acaba omu oluyo detaylı ultrason

benimde ayın 21 inde kontrolüm var. kemikleri tüm organları bakılacakmış tek tek acaba omu oluyo detaylı ultrason

genelde 3 lü testin olduğu hafta ya da bi sonraki hafta felan yapılıo, muhtemelen o dur canım, ama bunun için kendi doktorundan başkası bakıo, genelde bu böyle midir bilmiyorum ama bunun için ultrason cihazına çok daha hakim birisi- nükleer tıp uzmanı - ya da bunun ayrıca eğitimini almış bi doktor bakıo bildiğim kadarı ile

3lü testi geçen hafta yağtırdım yarın sonucu alıcam. 21 ine gün verdi 2 hafta geçsin öyle bakalım dedi hayırlısı artık sağol canım

canim cok sagol ya.benimde subatin 4 de var.inan sen anlatinca heyecan basti.ne güzel 20 dk falan sürüyorsa.uzun süre izleyebilecegim.normal dr.kontrolünde bile bakmaya doyamiyorum ayi zor getiriyorum bir eveli kontrolüm gelsede görsem diye.yarin da kontrolüm var cinsiyeti belli olacak büyük ihtimal.

dogru canim.benimkinede ayri dr bakicak.bir klinige gönderiyor drum.

aneeeee ben geldim ama
kimsecikler
yokkk
korktum vallahiiiiiii neyseki karnımdaki bebeişim var yalnız deilimmmm :)))
iyi geceler kızlar bende uçuyommm

selam kızlarrr qünaydınnn...
sabah hortlağınız qeldiiiiiiiii delikafadulden

günaydın tatlı cadı delikafadulden
sen ve oğluşun nasılsınız bakalım.senide mi uyku tutmuyor

uyumaya gittin galiba bende gidip yatayım bari.bu kızım beni uyutmuyr ya.acıktım diye tekmeler savuruyr.

hoşqeldin canemmm yok kız eşim poça almış onları löpürdetiyorum kaydirigubbakcemile3
çok karnım acıkmıştı yaa bu açlıkla uyuyamam benn zaten kaydirigubbakcemile3

günaydııınnn.. yıne hıc uyuyamadıgım bı gecenın sabahından sesleniyorum sizleredelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…