D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #32.001
ben gittiğimde 3haftaya yaymışlardı seminerleri şimdi 2ye düşürmüşler.eğer doktordan sonra yetişebilirsen eşinide alıp git bence cnm,bu doğuma hazırlık partner yardımıyla ilgili olan çok faydalıydı yerimseniben
kız yuh yani bugün daha carşamba
siz yaptıgınız yemegi 1 günde bitiriyonuz mu?
esım gelıcek oglen hastaneye gıdıcez sonra bı gorusmesı var ona yetısıcek. sonra tekrar ıse donucek:sinifsinif:
iyiyim canım hala burnumu çekip duruyorum. ne güzel oğlunu göreceksin.
bende cumartesi göreceğim bebişimi , bakalım kız mı erkek mi :lepi:
merakla bekliyoruz senin bebişin cinsiyetini cnm.ama bence ERKEKgamyoncuiremsu
iyiyim canım hala burnumu çekip duruyorum. ne güzel oğlunu göreceksin.
bende cumartesi göreceğim bebişimi , bakalım kız mı erkek mi :lepi:
öyle mi dersin komşum. bana da ilk zamanlar erkek gibi geldi de sonra geçti bu his
ama ailemde herkes erkek diyor ısrarla. umarım cinsiyeti belli olur cumartesi, yoksa çatlarım meraktan
daha gecmedımı.. aman canım dıkkat et bı dah ayakalanma bı gelınce gıdemıyo su grıp
günaydın kızlar buarada nasılsınz bakalmmmmm anovacm yanı haklısn gercktn zor bıde ben öle cok cesıt yıyemem ama napalım koca için yapıyordukaam hamılelıkte allhtan cok bu konuda anlayıslı oldu bızahmet tabeee hıc sıkstrmyr benı hatta ne yaapyım deynce sen bılrsn dıyor bide damak tadalrmzda cok farklı hersy etli olack onn için offf bnde cok sevmem eti gerçi hamişlkte bende ete taktım amaaaaa
içime öyle doğuyor ama senin içine ne doğuyor o önemli tabi.biz bile meraktan çatlıcaz seni düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar birşey sorcam benim doktorum benden 2.düzey ultrason istedi yani doppler.başka bi doktora yönlendirdi de şimdi ben sonucu alınca tekrar kendi doktruma gitmem gerekyormu,bide bu şeker yüklemesi nezaman yapılıyordu.ayy ne kadar çok soru sordumdelikafadulden
görüşürüz marya afiyet olsun
valla ikiz gardaşım özge yok. kesin birilerini pataklıyordur genedelikafadulden
sen bunu doğumdan sonrada devam ettirmeye çalış bence canım... Benim eşimde öyle hergün et yemek istiyor sebze yemeklerine bile ya et ya kıyma koyduruyor bende sevmem öyle :sinifsinif: hatta evlenmeden önce ete elimi bile deyiremezdim ama şimdi mecburen yapmaya çalışıyorum kafamçokkarıştı
geçmişi okuyayyım dedim baktım olcak gibi değil kaçtım :)
archimim bana kızın olacak gibi geliyor demiştim ya çünkü hem geç göstermesinden hemde bana da bütün aile erkek deyip beni alıştırmıştı ama kız çıktı ya belki seninkide öyledir diye geliyor bana. Ama tabi Allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?