2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esım gelıcek oglen hastaneye gıdıcez sonra bı gorusmesı var ona yetısıcek. sonra tekrar ıse donucek:sinifsinif:

kız yuh yani bugün daha carşamba
siz yaptıgınız yemegi 1 günde bitiriyonuz mu?

cnm ne bıleyım yaaa bana kalsa 1 haftalk yemegı bılem yerım ama bnm kocam yemek konsnda felaket zor bi insan öle 1gun öncekı yemegı ertesı gun yemez az yapalım kalmasn der. çöpede attrmaz ama. bide öle 2 çesit yetmz ona enaz 3 cest ıvır zıvr ister. gerçi okdr da yetişemıyorm ama su hamişlk yaradı cok zora sokmyr benı allhtn en azndn 2 gun yıyebılyrz bı yemegı ve bazn tek cestle gecstrebılıyorm yoksa nerdeeeeeeeeee solenr de solenır

esım gelıcek oglen hastaneye gıdıcez sonra bı gorusmesı var ona yetısıcek. sonra tekrar ıse donucek:sinifsinif:

hımmm anladım cnm aman neyse daha çok zaman var önümüzde sende istersen bidahakine katılırsın.ayy çok güzel bende kızımı görmek istiyorum artık

GÜNAYDIN HERKESE ..... opuyorumnanaktan
GÜNESıM ıSıN ZOR VALLA...

merakla bekliyoruz senin bebişin cinsiyetini cnm.ama bence ERKEKgamyoncuiremsu

öyle mi dersin komşum. bana da ilk zamanlar erkek gibi geldi de sonra geçti bu his
ama ailemde herkes erkek diyor ısrarla. umarım cinsiyeti belli olur cumartesi, yoksa çatlarım meraktan

iyiyim canım hala burnumu çekip duruyorum. ne güzel oğlunu göreceksin.
bende cumartesi göreceğim bebişimi , bakalım kız mı erkek mi :lepi:

daha gecmedımı.. aman canım dıkkat et bı dah ayakalanma bı gelınce gıdemıyo su grıp

günaydın kızlar buarada nasılsınz bakalmmmmm anovacm yanı haklısn gercktn zor bıde ben öle cok cesıt yıyemem ama napalım koca için yapıyorduk aam hamılelıkte allhtan cok bu konuda anlayıslı oldu bızahmet tabeee hıc sıkstrmyr benı hatta ne yaapyım deynce sen bılrsn dıyor bide damak tadalrmzda cok farklı hersy etli olack onn için offf bnde cok sevmem eti gerçi hamişlkte bende ete taktım amaaaaa

öyle mi dersin komşum. bana da ilk zamanlar erkek gibi geldi de sonra geçti bu his
ama ailemde herkes erkek diyor ısrarla. umarım cinsiyeti belli olur cumartesi, yoksa çatlarım meraktan

içime öyle doğuyor ama senin içine ne doğuyor o önemli tabi.biz bile meraktan çatlıcaz seni düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar birşey sorcam benim doktorum benden 2.düzey ultrason istedi yani doppler.başka bi doktora yönlendirdi de şimdi ben sonucu alınca tekrar kendi doktruma gitmem gerekyormu,bide bu şeker yüklemesi nezaman yapılıyordu.ayy ne kadar çok soru sordumdelikafadulden

Kızlar ben kaçtım kahvaltı yapıp sonra şöyle bi şehir turu yapayım. Aman fazla kaynatmayın da okumakta zorlanmiim :) Deamon oğluşuna selamımızı ilet... Görüşürüz kızlar...

daha gecmedımı.. aman canım dıkkat et bı dah ayakalanma bı gelınce gıdemıyo su grıp

yok canım nerdeee ağzım burnum birbirine girdi.
ama allahtan ağrım sızım yok. öyle atlatıyorum. cumartesi doktor beni bu halde görse gene aşı ol diye ısrar edecek

görüşürüz marya afiyet olsun

valla ikiz gardaşım özge yok. kesin birilerini pataklıyordur genedelikafadulden

sen bunu doğumdan sonrada devam ettirmeye çalış bence canım... Benim eşimde öyle hergün et yemek istiyor sebze yemeklerine bile ya et ya kıyma koyduruyor bende sevmem öyle :sinifsinif: hatta evlenmeden önce ete elimi bile deyiremezdim ama şimdi mecburen yapmaya çalışıyorum kafamçokkarıştı

geçmişi okuyayyım dedim baktım olcak gibi değil kaçtım :)

archimim bana kızın olacak gibi geliyor demiştim ya çünkü hem geç göstermesinden hemde bana da bütün aile erkek deyip beni alıştırmıştı ama kız çıktı ya belki seninkide öyledir diye geliyor bana. Ama tabi Allah hayırlısını versin

bence götürmen lazım sonucu doktoruna sonuçta o istemiş çünkü... şeker yüklemesi ne yaa?

işte aynı durum ayda yılda bır kendım için sebze yemegı yaparım off yınemı ot yıcez der valla inşdevamı gelır bu uyumlulk durmları

valla artık bana da kız gibi gelmeye başladı. bizi sanki ters köşe yapacak bu bebek delikafadulden
kız olmasına en çok ben şaşırırım sanırım. ama dediğin gibi önce hayırlı sağlıklı evlat olsunlar gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…