2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnnn kızlarrrr
qünaydınn.. :1hug:
günaydııınnn.. yıne hıc uyuyamadıgım bı gecenın sabahından sesleniyorum sizleredelikafadulden

qünaydın cicimm..
ya sen bu uyku problemini dr sordun mu canım?bilmiyorumkismile
sen çok uykusuz kalıosunn.. inş bebeğn sana bnzemez yoksa işin var kaydirigubbakcemile3
doğumdan sonra uyku sana haram olur yaff kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile

bende uyuyamıyorum oysa uykuya bayılırım dönüp duruyom sabaha kadar kızımdada uyuyamaım sabahın köründe uyanırdım kızımda uykusuz doğdu doğalı sabah okula gitcen yat diyom ben uykuyu sevmem diyo bana hasta ediyo beni valla uyuyn yoksa şoka giriyo vücut uykusuz geceler başlar sonra

yok canım sormadım bugun eger yerımden kalkabılırsem gıdıcem doktora. o zamn sorucam insallah. valla ben sımdılık dogumdan oncesını duusnuyorum once sımdıkı problemı cozeyımde. akannehir

neyse ben şöyle yandan yandan
çaktırmadan qidim de uyuyim bari:roflol:

bende normalde top patlasa uyanmam ama sımdı cıt sesıne uyanıyorum

Bu gece hiç bitmedi sanki sağa dön sola dön bi türlü uyuyamadım. Sabaha karşı dalmıştım ki alarmlar çalmaya başladı. Ama inat edip uyumıcam şimdi ki geceye daha çok uykum gelsin. Gün boyunca esniycem yani...

Günaydınnnn...

ayy ne kadar sinir bozucu olduk bız böleee.. kendi halımden sıkılır oldum sureklı bı sıkayet sureklı bı agrıı..

Günaydın kızlar, aynı uyku problemi de bende var, uykuyu o kadar çok seviyordum ki en geç 10 dedin mi yataktaydım sabahları zor kalkardım, şimdi ise 12'ye kadar ayakta, saat 4 oldu mu gözler faltaşı gibi açılıyor. Uyumak istiyoruuuuuuuuum. Neyse ben dün apartopar çıkmıştım, bi bakayım neler kaynatmışsınız

gece sol yanıma yatmaktan her hanım ağrıyooo

Canım kendini çok da sıkıntıya sokma daha bizim haftamız erken arada bir dön sağına keyfini çıkar bu günlerin. Zaten karın büyüyünce sağa yattığında baygınlık hissi gelecek uyuyamayacaz. Rahat ol bence bu dönemde. Yoksa çürür sol yanımız animallah eyvahedigeldismile

hoşqeldin canemmm yok kız eşim poça almış onları löpürdetiyorum kaydirigubbakcemile3
çok karnım acıkmıştı yaa bu açlıkla uyuyamam benn zaten kaydirigubbakcemile3
aynen bende aç olunca gözüme uyku girmiyor bende karnımı doyurdum ve tekrar uykuya dalmaya gidiyorum.umarım kızım rahat bırakırda uyurum.

günaydııınnn.. yıne hıc uyuyamadıgım bı gecenın sabahından sesleniyorum sizleredelikafadulden
günaydın daemon bugun seminer vardı unuttun mu gidecek misin.doktora gidicem demişsin gerçi ama.ben kaçırmamanı tavsiye ederimmyerimseniben

aaa ben tamamen unuttum onu yaaaaaaaaa.. kahretsın yegenım bızde kalıyo ıı gundur onu bırakıp gıdememkı doktorada esım ısten ısten ızın alıp gelıcek oyle gıtcez off yaa gıdemıycem bugun ama bı dahakıne ınsallah

günaydın güzel anneler

daemon nerelerdesin sen. iyisin değil mi ?? bir sorun yok

28 Ocak 2010 Perşembe

13.00 – 13.15 Karşılama ve ıkram

13.15 - 14.00 Hamilelikte cinsel yaşam
Doğum sonrası ve lohusalık döneminde depresyonlar
Uzm.Psk. Şencan ÇILDIR

14.00 - 15.30 Ayşe Öner Eğitimi

* Anne sütü ve emzirme
* Yeni doğan ve yeni doğanın özellikleri
* Bebeğin günlük bakımı (banyo, göbek pansumanı, ağız, burun, göz temizliği, alt değiştirme, tutma, yüzdürme)

15.30 – 15.45 Kahve Molası

15.45 – 17.00 Ayşe Öner Eğitimi

* Bebek odası hazırlığı ve doğru alışveriş
* Doğuma giderken anne ve bebeğin valiz hazırlığı
* Bebek masajı ( gaz masajı, genel masaj ve bebek jimnastiği)
* Evde alınan güvenlik önlemleri ve ilk yardım

bır dahakı de 2 hafta sonraymıs

neyse cnm her ay tekrar ediliyor zaten bu seminerler anladığım kadarıyla.babasıda oğluşunu görsün hem,bebişlerimizi görmek herşeyden daha önemli :) ama en sonuncu olana eşinle gitmeni tavsiye ederim.ben eşimi götürememiştim gelmedi ama bu defa onu da alıp gidicem mutlaka o da görsün öğrensin doğumda bana nasıl yardımcı olabileceğini.

günaydın güzel anneler

daemon nerelerdesin sen. iyisin değil mi ?? bir sorun yok

ıyıyım ıyıyım dun pek gelemedım oncekı gunde arkadasım vardı bugunde hastaneye gıtcem oglene. bırazdan cıkıcam yegenım uyanır ona kahvaltı hazırlıycam

sen napıon bakemmm

ben gittiğimde 3haftaya yaymışlardı seminerleri şimdi 2ye düşürmüşler.eğer doktordan sonra yetişebilirsen eşinide alıp git bence cnm,bu doğuma hazırlık partner yardımıyla ilgili olan çok faydalıydı yerimseniben

ıyıyım ıyıyım dun pek gelemedım oncekı gunde arkadasım vardı bugunde hastaneye gıtcem oglene. bırazdan cıkıcam yegenım uyanır ona kahvaltı hazırlıycam

sen napıon bakemmm

iyiyim canım hala burnumu çekip duruyorum. ne güzel oğlunu göreceksin.
bende cumartesi göreceğim bebişimi , bakalım kız mı erkek mi :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…