- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #32.021
günaydın kızlarr tebinden beri 4 boyutlu ultrasonu araştırıyorum kadınlar klubünden 22 ve 23 haftalarda en sonuç veriliyormuş bide 2.düzey usg ayrıntılı ultrason ve 4 boyutlu ultrason aynı şeymi fiyatları konusunda bilginiz varmı baya fazlaymış yazdıklarına göre
bence götürmen lazım sonucu doktoruna sonuçta o istemiş çünkü... şeker yüklemesi ne yaa?
işte aynı durum ayda yılda bır kendım için sebze yemegı yaparım off yınemı ot yıcez dervalla inşdevamı gelır bu uyumlulk durmları
günaydın kızlarr tebinden beri 4 boyutlu ultrasonu araştırıyorum kadınlar klubünden 22 ve 23 haftalarda en sonuç veriliyormuş bide 2.düzey usg ayrıntılı ultrason ve 4 boyutlu ultrason aynı şeymi fiyatları konusunda bilginiz varmı baya fazlaymış yazdıklarına göre
aileden kaynaklanıyor canım... ben ne zaman kayınvalidemlere gitsem ya et ya tavuk ya balık var sofrada o da alışmış haliyle... para yok yetişmiyor derler ama hergün ete vercek parayı buluyorlarlmaz:
ya bnm doktorum bnlrdn hıc bahsetmedı acaba yokmu orda bunlar istege baglı yapılıyor sanrm bunlr dımııı bend earastrym yafss bebegımı cd ye cektireyım falan ne gusel olurr:sm_cool:
günaydın kıızzlaarrr
hamilelik şekerin varmı diye bakmak için yapılıyor cnm şeker yüklemesi.aç olarak gidiyorsun sana şekerli bi su veriyorlar ve onu içtikten sonraki ve önceki şeker değerlerine bakıyorlar.
ya bnm doktorum bnlrdn hıc bahsetmedı acaba yokmu orda bunlar istege baglı yapılıyor sanrm bunlr dımııı bend earastrym yafss bebegımı cd ye cektireyım falan ne gusel olurr:sm_cool:
bende doktora gidince soracağım o konuları. şu ana kadar birşey demedi doktorum.
bende ne fiyat konusunu biliyorum ne de kaç haftalıkken ne yaptıracağımı biliyorum .
ne geniş bir hamileyim ben yaa hiç merak etmiyorum böyle şeyleri.:mymeka:
aileden kaynaklanıyor canım... ben ne zaman kayınvalidemlere gitsem ya et ya tavuk ya balık var sofrada o da alışmış haliyle... para yok yetişmiyor derler ama hergün ete vercek parayı buluyorlarlmaz:
Şker tüklemesi 24 ile 28. hafta arası yapılıyormuş. Ama 24 dü doldurmadanda yapılabiliniyormuş.
Ben 10 şubattan bir iki gün önce yaptırıcam 10 şubatta kontolüm var sonuçlarını doktora götürücem.
Bide yüklemeyle bereber tam kan tam idrar sayımı istedi. Bide toksoplazmaları tekrarlıcam bide hepatit bakılacak. Kan alınmışken hepsi yapılsın dedi doktorum.
benimde bu konuda kafam çok karışık cnm 2.düzey usg,ayrınıtlı ve 4boyutlu aynı şeymi bende çözemedim hala.ben yarın 2.düzey ultrason çektircem 130ytl.miş
İsteğe bağlı değil canım rutin kontroller. Kendi doktorunun muaynehanesindeki ulturason cihazı zaten bunları yapabilecek düzeydeyse ondan bahsetmemiş olabilir. Benim doktorumun cihazı bu seviyede o yüzden başka yere gitmiyorum. Kendisi bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?