ocak annelerine gir canım orda odaları isminde varr dün geç saate baktımm hiç aklıma gelmedi link yapıştırmak ama çok güzeldi içim bir hoş olduu çekmecelerin içine koymuş alduıklarnı ördüklerini birde güzel odalar vardı park yataklar vardı fikir oluyorr
dünn ocak annlerin bebiş odalartına baktımm ayy çok güzel hhele biri varr çekmecelerin içini bile doldurmuş aldıklarınıı bir ara bakın sizde güzel odalar varr
bizde öle düşünüyoruz bu ara yoğun çalışıyoruz şans oyunları üzerinde kaydirigubbakcemile3bizde 4 rakam tutturduk yılbaşında. ama bak ukla yaklaşıyoruz yavaş yavaş sonuca.
böyle devam edersek 30 sene sonra büyük ikramiye bizim :roflol:
kız dün benim kayınvalide beni çok şaşırttı
3 hamile kazağı aldı
ayrıca nakitte verdi
aaa dedim nasıl olduaklinialirimsmile
hepsi aynı model anacım bunlarınnn üretim hatasıkaydirigubbakcemile3
ben terkettım onu :)yatak odaıs soguk odada sabah kadar ufo yakıp yatyrm terlıyorm bıleee
inşallahhhhh :lepi:az kalmış gelecek herhalde size bişiler
alla allaakız dün benim kayınvalide beni çok şaşırttı
3 hamile kazağı aldı
ayrıca nakitte verdi
geçti şükür de öksürük mahfediyo beni kendimi eve kapattım resmen eşi aşşağıda olduğundan ve ödem olduğundan vücudumda çok su iç dedi dr su içincede idrar hemen geliyo öksürüncede kaçırıyorum istem dışı olarak ağlıcam sinirden çamaşırdan bıktım off inşallah geçer şu öksürük 20 gün oldu hala balgam söküyorumm
aksm eve gidince dns numaralarını söylerim :jeyyar:
canım ayrı bir başlıkmı açmışlar ben bulamadım canım
kız dün benim kayınvalide beni çok şaşırttı
3 hamile kazağı aldı
ayrıca nakitte verdi
heh dedim model aynı benimkide odtüde okumuş kafa iyi çalışıyor ama mutfak işlerinde dumur oluyor fisfisfiskaydirigubbakcemile3hepsi bööle kızmayın adamlara, başta ben de deli olurdum ama sonra anladım, bu tür pratik işlerle ilgili algılama sorunları var . mesela benim kocacım üstün zekalıdır. korkunç bir hafızası ve matematiksel zekası vardır. dersaneye gitmeden ve tek bir test çözmeden odtü yü kazanmış, aynı şekilde de dereceyle mezun olmuş olmasına rağmen 3,5 senedir hala bulaşık makinasını boşaltırken bana sorar neyi nereye koyacağını. ben de bazen mesela bi tabak gösterir, tv nin üzerine koyacaksın derim önce bir hamle eder sonra anlam veremez ööle bi kitlenir, gülmekten yerlere yatarım ben de onun o şaşkaloz haline :)
alla allaa
kötü bişi mi yaptı acaba da telafi ediyor CADIARZU :roflol:
:roflol:ee ben gitttim dövdüm yaa sıkıştırdımm bu kızı üzmücen hemen otur kazak örr yada al bide para ver dedimm sözmü tutmuş aferim ona
[]
muz ye kramp için olur hmilelikte kaslar gevşiyooo
yanımda 1 tane var yiyeyim barii
kumarda kaybeden aşkta kazanır üzülmeyinnnn
ee ben gitttim dövdüm yaa sıkıştırdımm bu kızı üzmücen hemen otur kazak örr yada al bide para ver dedimm sözmü tutmuş aferim ona
ya ağrıda var çekilmede ya çok oturduğum için oluyor yada şişmeye başladı ondan
sizinde ayaklarınız da şişme oluyormu :uhm:
ay amaan boşverkesin aldattı beni ondan hediyeler alıyobilmiyorumkismile
ya sormayın şimdi taşıncamya
gelemem yardıma diyo
bin tane saçma sebeb sölüyo
nakitide bi yardımcı tutayım diye verdi benceaklinialirimsmile
ay sağol kuşum valla arada uğra sen bizimkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?