amamn benimkide öle havuç suyu sıkar getirir nar soyar tane tane yediriryaa valla ööle. benim kocamda çok beceriksiz ama öyle iyi niyetliki. herakşam portakal suyumu ayağıma getirir ama bi görseniz bütün mutfak portakal oluyor ama olsun önemli olan niyet. bi de diyor sen beni yönlendir, ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, sen sööle ben yaparım. cidden de ööle bir dediğimi iki etmez, ama ben demeden de bir iğneyi kaldırmaz.
hiç olmazsa beni kimse dövmüyomüstehak sanakaydirigubbakcemile3
biz de dün eve gittik.. acil banyo yapmak istedim böyle kendimi banyoya atmak ısınmak fln istedim.
yemekleri ocağa koydum dedim ki sen ısıt, çok acıktıysan da yersin ben banyodayken..
altını açtım ocağın..
girerken de 2 kere dedim karıştır yemekleri diye..
unutmuşklava:
pilavın da nohutun da dibi yanmış :mymeka:
ayy söylemediğimi bırakmadım cıkınca.
kac tane tencerem gitti onun yüzünden :mymeka:
hehe bende 1 rakamla 10 milyarı kaçrıdım millipiyangoda geçen eşim sayısal lotoyuda 1 rakamla kaçırmış :sinifsinif:daemon yeni görüyorum yazdıklarını kaçırmışım o bölümü:1shok:
üzülme canım benim herşey olacağına varır. ben bu bebeklerin bize çok kısmetli geleceğine inanıyorum. birkaç aya kalmaz bize şans getirecekler. size de inşallah öyle olur.
ben hatta yılbaşında büyük ikramiyenin bize çıkacağından umutluydum ama olmadı malesef :roflol:
aksm eve gidince dns numaralarını söylerim :jeyyar:
evethepsi aynıı ya kadınla erkek eşit diyenlerr iyi halt yemiş nerde eşitlikk bir yemek altı bakmakdan acizlerr çalışmasa çalışıyoruzz mesela ben evde at idare ediyorum tarihlerni aklımdaa parao laylarına ben bakıyorumm temizlik bizdee doğurmak bizde ağda bizdee sonra gelsin erkek kadın eşittklava:
hehe bende 1 rakamla 10 milyarı kaçrıdım millipiyangoda geçen eşim sayısal lotoyuda 1 rakamla kaçırmış :sinifsinif:
ben hiç ayrı yatmadım ama yatarsam gitsin o yatsın bi zahmet yatak odasını ben aldım pehhhhhhhhhhhhhh:dilcikar:
az kalmış gelecek herhalde size bişilerhehe bende 1 rakamla 10 milyarı kaçrıdım millipiyangoda geçen eşim sayısal lotoyuda 1 rakamla kaçırmış :sinifsinif:
biz de dün eve gittik.. acil banyo yapmak istedim böyle kendimi banyoya atmak ısınmak fln istedim.
yemekleri ocağa koydum dedim ki sen ısıt, çok acıktıysan da yersin ben banyodayken..
altını açtım ocağın..
unutmuşklava:
dünn ocak annlerin bebiş odalartına baktımm ayy çok güzel hhele biri varr çekmecelerin içini bile doldurmuş aldıklarınıı bir ara bakın sizde güzel odalar varr
altını açtım ocağın..
unutmuşklava:
selam canımmmopuyorumnanaktanselam kızlar nasılsınız
hehe bende 1 rakamla 10 milyarı kaçrıdım millipiyangoda geçen eşim sayısal lotoyuda 1 rakamla kaçırmış :sinifsinif:
muz ye kramp için olur hmilelikte kaslar gevşiyoooevet canım
ya kızlar benim sol bacağımda iki gündür çekilme hissi var niye acaba yaa sinir oluyorum ağrıyor üstelik offf sinir oluyorum
bizde 4 rakam tutturduk yılbaşında. ama bak ukla yaklaşıyoruz yavaş yavaş sonuca.
böyle devam edersek 30 sene sonra büyük ikramiye bizim :roflol:
gördüm canım cevap da yazdım ama sen görmedin sanırım.Sanırım ben o konuda çok şanslıyım benim eşim hamile kalmadan öncede kahvaltıyı o hazırlardı halada o hazırlıyor ve kaldırıyor.Her konuda bana çok yardımcıdır.Üstelik benden fazla çalışır geç gelir ama Allah razı olsun herkese benim eşim gibi bir eş versin gerçekten çok memnunum.
Bu arada özgecaycım sana teşekkür ettim belki görmemişsindir tekrar teşekkürler başardım senin bilgilerinle sağolopuyorumnanaktan
hepsi aynı model anacım bunlarınnn üretim hatasıkaydirigubbakcemile3biz de dün eve gittik.. acil banyo yapmak istedim böyle kendimi banyoya atmak ısınmak fln istedim.
altını açtım ocağın..
unutmuşklava:
lınk yazsaydn keske cnm ya mrk ettm:icecream:
ya ağrıda var çekilmede ya çok oturduğum için oluyor yada şişmeye başladı ondanallah allah neden acabaa kranp girer biliyorumda çekilme ilkkez duydum geçmiş olsunn ani hareketmi yaptın çokmu yoruldun ayakta kaldınn
hiç olmazsa beni kimse dövmüyo
sen şimdiden cok yüz vermişsin elifzele :dilcikar: -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?