2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amamn benimkide öle havuç suyu sıkar getirir nar soyar tane tane yedirir
işte uyuzluğu tutunca tutuyor arada.....

hepsi aynıı ya kadınla erkek eşit diyenlerr iyi halt yemiş nerde eşitlikk bir yemek altı bakmakdan acizlerr çalışmasa çalışıyoruzz mesela ben evde at idare ediyorum tarihlerni aklımdaa parao laylarına ben bakıyorumm temizlik bizdee doğurmak bizde ağda bizdee sonra gelsin erkek kadın eşittklava:

hehe bende 1 rakamla 10 milyarı kaçrıdım millipiyangoda geçen eşim sayısal lotoyuda 1 rakamla kaçırmış :sinifsinif:

evet klava:

hehe bende 1 rakamla 10 milyarı kaçrıdım millipiyangoda geçen eşim sayısal lotoyuda 1 rakamla kaçırmış :sinifsinif:

bizde 4 rakam tutturduk yılbaşında. ama bak ukla yaklaşıyoruz yavaş yavaş sonuca.
böyle devam edersek 30 sene sonra büyük ikramiye bizim :roflol:

ben hiç ayrı yatmadım ama yatarsam gitsin o yatsın bi zahmet yatak odasını ben aldım pehhhhhhhhhhhhhh:dilcikar:

ben terkettım onu :)yatak odaıs soguk odada sabah kadar ufo yakıp yatyrm terlıyorm bıleee

Sanırım ben o konuda çok şanslıyım benim eşim hamile kalmadan öncede kahvaltıyı o hazırlardı halada o hazırlıyor ve kaldırıyor.Her konuda bana çok yardımcıdır.Üstelik benden fazla çalışır geç gelir ama Allah razı olsun herkese benim eşim gibi bir eş versin gerçekten çok memnunum.
Bu arada özgecaycım sana teşekkür ettim belki görmemişsindir tekrar teşekkürler başardım senin bilgilerinle sağolopuyorumnanaktan

dünn ocak annlerin bebiş odalartına baktımm ayy çok güzel hhele biri varr çekmecelerin içini bile doldurmuş aldıklarınıı bir ara bakın sizde güzel odalar varr

lınk yazsaydn keske cnm ya mrk ettm:icecream:

hepsi bööle kızmayın adamlara, başta ben de deli olurdum ama sonra anladım, bu tür pratik işlerle ilgili algılama sorunları var . mesela benim kocacım üstün zekalıdır. korkunç bir hafızası ve matematiksel zekası vardır. dersaneye gitmeden ve tek bir test çözmeden odtü yü kazanmış, aynı şekilde de dereceyle mezun olmuş olmasına rağmen 3,5 senedir hala bulaşık makinasını boşaltırken bana sorar neyi nereye koyacağını. ben de bazen mesela bi tabak gösterir, tv nin üzerine koyacaksın derim önce bir hamle eder sonra anlam veremez ööle bi kitlenir, gülmekten yerlere yatarım ben de onun o şaşkaloz haline :)

ozaman durmak yok yola devam cnm delikafadulden delikafadulden delikafadulden:sm_cool:

[]

evet canım

ya kızlar benim sol bacağımda iki gündür çekilme hissi var niye acaba yaa sinir oluyorum ağrıyor üstelik offf sinir oluyorum
muz ye kramp için olur hmilelikte kaslar gevşiyooo

bizde 4 rakam tutturduk yılbaşında. ama bak ukla yaklaşıyoruz yavaş yavaş sonuca.
böyle devam edersek 30 sene sonra büyük ikramiye bizim :roflol:

kumarda kaybeden aşkta kazanır üzülmeyinnnn

gördüm canım cevap da yazdım ama sen görmedin sanırım.
rica ederim ne demek
sevindim yapmana delikafadulden

hepsi aynı model anacım bunlarınnn üretim hatasıkaydirigubbakcemile3

lınk yazsaydn keske cnm ya mrk ettm:icecream:

ocak annelerine gir canım orda odaları isminde varr dün geç saate baktımm hiç aklıma gelmedi link yapıştırmak ama çok güzeldi içim bir hoş olduu çekmecelerin içine koymuş alduıklarnı ördüklerini birde güzel odalar vardı park yataklar vardı fikir oluyorr

allah allah neden acabaa kranp girer biliyorumda çekilme ilkkez duydum geçmiş olsunn ani hareketmi yaptın çokmu yoruldun ayakta kaldınn
ya ağrıda var çekilmede ya çok oturduğum için oluyor yada şişmeye başladı ondan
sizinde ayaklarınız da şişme oluyormu :uhm:

hiç olmazsa beni kimse dövmüyo
sen şimdiden cok yüz vermişsin elifzele :dilcikar: -tatlicadiarzu-

kız dün benim kayınvalide beni çok şaşırttı
3 hamile kazağı aldı
ayrıca nakitte verdi
aaa dedim nasıl olduaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…