2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özgecaycım teşekkürederim bayada uzunmuş zahmet edip yazdın sanırım başardım sağol
rica ederim canım.. iyi bak yapmışsın sevindim.
dün baska bir arkadaş sormustu ona yazmıştım. ona yazdığımı da baska soran olursa diye kopyaladım.. sana da onu yapıştırdım

hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekleriz canım

alalh iyiliğini versinn yani taktir ediyorumm nasıl başkasına yaptırıyonuzz benn çok utanıyorumm:kedi:

valla canım evlendiğimden beri gidiyorum ben. alıştım ama gittiğim yerde tek birine aldırıyorum öbürleri alalım diyo yok diyorum o alacak diyorum başkasına göstermem diyorum:kedi: kolaylık oluyo canım ya şimdi çalışmıyorum ama çalışan insan için vakit çok önemli ben alsam saatlerce uğraşacam onlar gibide alamıycam dellenecem. ama bir giriyorum yarım saat sürmüyo hepsi

Canim benim kusura bakma haddime de dusmes aslinda,
ama esinin calismadigini da soylemisin, bu durumda 2 havucu kendi rendelese
olmez herhalde degil mi daha zorla sana yaptirmaya calisiyor,
hakkatten cok kabalik etmis. alsanaalsanasmile
evet canımm işte o kadarına kafası basmıyor işteeee ayy söleme iyice sinir oluyorum zaten düşününce akşamları masayı hazırlmış oluyo o bile bişey yani
mutfakla alakası sıfır masa hazırelamak hariç allahtan temizlik te çoğunu yapıyorda onada şükrediyorum... sölesem yaparda benim sölememin bi mantığı yok kendinin düşünmesi lazım işte bazen kalın kafaları çalışmıyor işteealsanaalsanasmile

:roflol:

benimki de o kadar ağır iş yaparki yattığım yerden fırlar elinden alırım işi ,cinlerim tepeme gelir çünkü.
zaten pek de iş yapmaz. ben şunu yap derim 2 saat sonra algılar o işi ve yapar. sanırım programlama hatası var eşimde -tatlicadiarzu-

dünn ocak annlerin bebiş odalartına baktımm ayy çok güzel hhele biri varr çekmecelerin içini bile doldurmuş aldıklarınıı bir ara bakın sizde güzel odalar varr

biz de dün eve gittik.. acil banyo yapmak istedim böyle kendimi banyoya atmak ısınmak fln istedim.
yemekleri ocağa koydum dedim ki sen ısıt, çok acıktıysan da yersin ben banyodayken..
altını açtım ocağın..
girerken de 2 kere dedim karıştır yemekleri diye..

unutmuş klava:
pilavın da nohutun da dibi yanmış :mymeka:
ayy söylemediğimi bırakmadım cıkınca.
kac tane tencerem gitti onun yüzünden :mymeka:

daemon, insanın hayatında inişler ve çıkışlar vardır, ve iyi çıkışlar tam da yere çakıldığını düşündüğün an da başlar. ve unutma her işte bir hayır vardır. ben bu söze çok inanırım. ne zaman hayatımda birşey için çok üzülmüşsem, sonra iyi ki de öyle olmuş derim. yeni yılın ve yeni bebeğin şansına inan...

evet canım

ya kızlar benim sol bacağımda iki gündür çekilme hissi var niye acaba yaa sinir oluyorum ağrıyor üstelik offf sinir oluyorum

allah allah neden acabaa kranp girer biliyorumda çekilme ilkkez duydum geçmiş olsunn ani hareketmi yaptın çokmu yoruldun ayakta kaldınn

ben hiç ayrı yatmadım ama yatarsam gitsin o yatsın bi zahmet yatak odasını ben aldım pehhhhhhhhhhhhhh:dilcikar:

ahahahaa tuttum bu fikri süper :içelim:
benim eşimde bu hafta gece çalıştı o yüzden tek yattım, ama tek yatmak çok kötüymüş onu anladım

müstehak sanakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…