rica ederim canım.. iyi bak yapmışsın sevindim.Özgecaycım teşekkürederim bayada uzunmuş zahmet edip yazdın sanırım başardım sağol
bende açıldı video alkisalkisalkis.
canim cok sagol ya.benimde subatin 4 de var.inan sen anlatinca heyecan basti.ne güzel 20 dk falan sürüyorsa.uzun süre izleyebilecegim.normal dr.kontrolünde bile bakmaya doyamiyorum ayi zor getiriyorum bir eveli kontrolüm gelsede görsem diye.yarin da kontrolüm var cinsiyeti belli olacak büyük ihtimal.
youtube a dns ayarlarıyla giriliyor..
benim de evdekini halletmişti kociş, evden bakarım
alalh iyiliğini versinn yani taktir ediyorumm nasıl başkasına yaptırıyonuzz benn çok utanıyorumm:kedi:
evet canımm işte o kadarına kafası basmıyor işteeee ayy söleme iyice sinir oluyorum zaten düşününce akşamları masayı hazırlmış oluyo o bile bişey yaniCanim benim kusura bakma haddime de dusmes aslinda,
ama esinin calismadigini da soylemisin, bu durumda 2 havucu kendi rendelese
olmez herhalde degil mi daha zorla sana yaptirmaya calisiyor,
hakkatten cok kabalik etmis. alsanaalsanasmile
:roflol:daemon yeni görüyorum yazdıklarını kaçırmışım o bölümü:1shok:
üzülme canım benim herşey olacağına varır. ben bu bebeklerin bize çok kısmetli geleceğine inanıyorum. birkaç aya kalmaz bize şans getirecekler. size de inşallah öyle olur.
ben hatta yılbaşında büyük ikramiyenin bize çıkacağından umutluydum ama olmadı malesef :roflol:
hep dövdü mü :roflol: oohhh iyi olmuş sana
döv bunu elifzel döv
aksm eve gidince dns numaralarını söylerim :jeyyar:Canim nasil yapti ki bende yapsam hic fena olmaz.
yaa valla ööle. benim kocamda çok beceriksiz ama öyle iyi niyetliki. herakşam portakal suyumu ayağıma getirir ama bi görseniz bütün mutfak portakal oluyor ama olsun önemli olan niyet. bi de diyor sen beni yönlendir, ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, sen sööle ben yaparım. cidden de ööle bir dediğimi iki etmez, ama ben demeden de bir iğneyi kaldırmaz.
ben hiç ayrı yatmadım ama yatarsam gitsin o yatsın bi zahmet yatak odasını ben aldım pehhhhhhhhhhhhhh:dilcikar:ben 3 gundur kusum canm hemde ayrı odada yatıyorummmmmmm
evet canımöylemi diyorsunnnn:kedi:
biz de dün eve gittik.. acil banyo yapmak istedim böyle kendimi banyoya atmak ısınmak fln istedim.evet canımm işte o kadarına kafası basmıyor işteeee ayy söleme iyice sinir oluyorum zaten düşününce akşamları masayı hazırlmış oluyo o bile bişey yani
mutfakla alakası sıfır masa hazırelamak hariç allahtan temizlik te çoğunu yapıyorda onada şükrediyorum... sölesem yaparda benim sölememin bi mantığı yok kendinin düşünmesi lazım işte bazen kalın kafaları çalışmıyor işteealsanaalsanasmile
evet canım
ya kızlar benim sol bacağımda iki gündür çekilme hissi var niye acaba yaa sinir oluyorum ağrıyor üstelik offf sinir oluyorum
ben hiç ayrı yatmadım ama yatarsam gitsin o yatsın bi zahmet yatak odasını ben aldım pehhhhhhhhhhhhhh:dilcikar:
biz de dün eve gittik.. acil banyo yapmak istedim böyle kendimi banyoya atmak ısınmak fln istedim.
yemekleri ocağa koydum dedim ki sen ısıt, çok acıktıysan da yersin ben banyodayken..
altını açtım ocağın..
girerken de 2 kere dedim karıştır yemekleri diye..
unutmuşklava:
pilavın da nohutun da dibi yanmış :mymeka:
ayy söylemediğimi bırakmadım cıkınca.
kac tane tencerem gitti onun yüzünden :mymeka:
:roflol:ben hiç ayrı yatmadım ama yatarsam gitsin o yatsın bi zahmet yatak odasını ben aldım pehhhhhhhhhhhhhh:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?