ay bend edalmısım ocak topıgıne ay cok duygulandım yas aktı gozumden.. bızde yazabılcek mıyız yaaa
Okumaya dayanamicam, yarısına geldim gözlerim doldu, evde bitireyim bari.
Siz de son günlerde duygusalmısınız kızlar? Sabahları eşim benden önce çıkıyor, bu sabah onu geçirirken bile hıçkıra hıçkıra ağladım
sagol canim benim.opuyorumnanaktantebrik ederim canım :1hug: hayırlı olsun kızın..
archimim duuyyy duuuyyy
yine tutturdum
ben de öyleyim yaaa.. böyle sürekli bir ağlama isteği var içimde..Okumaya dayanamicam, yarısına geldim gözlerim doldu, evde bitireyim bari.
Siz de son günlerde duygusalmısınız kızlar? Sabahları eşim benden önce çıkıyor, bu sabah onu geçirirken bile hıçkıra hıçkıra ağladım
tebrik ederim canım :1hug: hayırlı olsun kızın..
archimim duuyyy duuuyyy
yine tutturdum
sizi kutluyor ve öpüyorum.Şenizdr.umkiza benziyor amakesin bisey söyleyemiyorum dedi.simdi ayin 4ünü bekliyecegim.
izmir doğumluyumda ataların yarısı bulgaristandan,yarısı yunanistandan
canım gözün aydın bir kızımız daha geliyormuşsagol canim benim.opuyorumnanaktan
mafoldumbenhepsini okudum içim kıyıldı resmennn yaaa gözlerimden aktı şıpır şıpır yaşlarr
Allahım ya şu zaman çabuk geçsede bizde koklasak miniklerimizi Allahın izniylee
ahahaha duydum duydum.
ama bende tutturamayacaksın hahahahhaa :jeyyarerol taş gülüşü )
oooo hemşerimolumunekankayizsmileAaa ben de göçmenim, hemşehri çıktık :)
sagol canim.evet ya aynen banada öyle dedi.böyle kesin bisey söyleyemeyince insan bir tuhaf oluyor.ama drlarinda dedigi genelde cikiyor.hayirlisi olsun hepimiz icin.esimde bende sonuca cok sevindik.:teytey:HAYIRLISI olsun canım..aynı benim durumumdasın sen de benim de en son gittiğimde büyük ihtimal kız dedi ama kesin bişey diyemedi 23ünde gittiğimde insallah kesinleşir
sagol canim.amin,hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insaallah uklacimcanım gözün aydın bir kızımız daha geliyormuş
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinna.s.
kızlar ben cıkıyorum camasır katlamam lazım utude yapmam lazım ama sımdı ugrasamıycam yegenım azcık oyun oynasın. hadı gorusuruz yıne ugrarımm
bebişlerde çok tatlı hepicine baktımmm
kızlar ben çıkıyorum yavaştan hepinizi ve minikleride öptümmmopuyorumnanaktan
görüşürüs canımbebişlerde çok tatlı hepicine baktımmm
kızlar ben çıkıyorum yavaştan hepinizi ve minikleride öptümmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?