2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bend edalmısım ocak topıgıne ay cok duygulandım yas aktı gozumden.. bızde yazabılcek mıyız yaaa

ciddi çok kötü oldum ya
hayal gibi sanki hiç o günler gelmiycek gibibilmiyorumkismile

ben de öyleyim yaaa.. böyle sürekli bir ağlama isteği var içimde..
içim doluyo doluyo tutuyorum

hepsini okudum içim kıyıldı resmennn yaaa gözlerimden aktı şıpır şıpır yaşlarr
Allahım ya şu zaman çabuk geçsede bizde koklasak miniklerimizi Allahın izniylee

sizi kutluyor ve öpüyorum.Şenizdr.umkiza benziyor amakesin bisey söyleyemiyorum dedi.simdi ayin 4ünü bekliyecegim.

HAYIRLISI olsun canım..aynı benim durumumdasın sen de benim de en son gittiğimde büyük ihtimal kız dedi ama kesin bişey diyemedi 23ünde gittiğimde insallah kesinleşir

kızlar ben cıkıyorum camasır katlamam lazım utude yapmam lazım ama sımdı ugrasamıycam yegenım azcık oyun oynasın. hadı gorusuruz yıne ugrarımm

kanaryacım bu arada hayırlı olsun bebişin. ailene ve sana sağlık ve şans getirsin.
bol bol paracıklarınız olsunnnhihoyyyt

HAYIRLISI olsun canım..aynı benim durumumdasın sen de benim de en son gittiğimde büyük ihtimal kız dedi ama kesin bişey diyemedi 23ünde gittiğimde insallah kesinleşir
sagol canim.evet ya aynen banada öyle dedi.böyle kesin bisey söyleyemeyince insan bir tuhaf oluyor.ama drlarinda dedigi genelde cikiyor.hayirlisi olsun hepimiz icin.esimde bende sonuca cok sevindik.:teytey:

bebişlerde çok tatlı hepicine baktımmm
kızlar ben çıkıyorum yavaştan hepinizi ve minikleride öptümmmopuyorumnanaktan

kızlar ben cıkıyorum camasır katlamam lazım utude yapmam lazım ama sımdı ugrasamıycam yegenım azcık oyun oynasın. hadı gorusuruz yıne ugrarımm

bebişlerde çok tatlı hepicine baktımmm
kızlar ben çıkıyorum yavaştan hepinizi ve minikleride öptümmmopuyorumnanaktan

öptüm sizi şekerlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…