2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebişlerde çok tatlı hepicine baktımmm
kızlar ben çıkıyorum yavaştan hepinizi ve minikleride öptümmmopuyorumnanaktan
hadi iyi akşammmlarr canımm bugün yaramazlık yapmaa ediyle büdü

sizi kutluyor ve öpüyorum.Şenizdr.umkiza benziyor amakesin bisey söyleyemiyorum dedi.simdi ayin 4ünü bekliyecegim.

Tebrik ederim Kanarya, keseleri görelim, pıtpıtlarını duyalım derken, cinsiyetleri de belli oldu, inşallah doğum kilo ve boyları ile tarihlerini de yazacaz.

biri beni mesajla taciz ediyo

bana da az önce bi mesaj geldi.. pişmanlık dolu

amaniiin bu bebeklerin güzellikleri ne böyle
benimde böle güzel kızım olcak inşallah
aaah ah bi doğuriyim ilk işim çekcem resimlerini
atcam kk'ne

Tebrik ederim Kanarya, keseleri görelim, pıtpıtlarını duyalım derken, cinsiyetleri de belli oldu, inşallah doğum kilo ve boyları ile tarihlerini de yazacaz.
tesekkür ederim melmeacim.aynen öyle.5 aya girdik nerdeyse 3ayimiz kaldi hemen hemen.ben hazirani saymadigim icin.haziran artik geldi gelecek ayi oldugu icin saymiyorum.onlarada sira gelecek insaallah.kilolari,boylari,ek mamalari ooo konusacak cok seyimiz var hep beraber.

az öncee ocak annes yazmış diyorki ben emzirirken güldümmü bebeğimde gülüyor suratım asık olduüunda oda kaşlarını çatıyorr yaa çok etkilendimmmsenağlama

kızlar sıze bısey sorayım kayınvalıdeme aylardır gıtmıyorum ya esımı arayıp desem mı bugun annene gıdelı mı dıye?? ıcımden ıyılık yapmak geldıde ne dersınız? hem esımde keyıfsız ya belkı mutlu olur

çok iyi fikir bunu bigün bende yapmayı düşünüyorum
eşin eminim çok sevincek ortak

bence iyi fikirr eşine destek sana düşerr canımm hem sevaptırr

ayy kıyamam kızzz.. de tabi gidinn :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…