- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #32.661
hadi iyi akşammmlarr canımm bugün yaramazlık yapmaa ediyle büdübebişlerde çok tatlı hepicine baktımmm
kızlar ben çıkıyorum yavaştan hepinizi ve minikleride öptümmmopuyorumnanaktan
sizi kutluyor ve öpüyorum.Şenizdr.umkiza benziyor amakesin bisey söyleyemiyorum dedi.simdi ayin 4ünü bekliyecegim.
sagol canim benim.amin insaallah.ne güzel dileklerde bulunmussun agzina saglik.kanaryacım bu arada hayırlı olsun bebişin. ailene ve sana sağlık ve şans getirsin.
bol bol paracıklarınız olsunnnhihoyyyt
sagol canim benim.amin insaallah.ne güzel dileklerde bulunmussun agzina saglik.
ben de öyleyim yaaa.. böyle sürekli bir ağlama isteği var içimde..
içim doluyo doluyo tutuyorum
bana msj atacaksın unutmacumartesi bende cinsiyeti açıklayınca sende bana böyle dileklerde bulun tamam mı :roflol:
tesekkür ederim melmeacim.aynen öyle.5 aya girdik nerdeyse 3ayimiz kaldi hemen hemen.ben hazirani saymadigim icin.haziran artik geldi gelecek ayi oldugu icin saymiyorum.onlarada sira gelecek insaallah.kilolari,boylari,ek mamalari ooo konusacak cok seyimiz var hep beraber.Tebrik ederim Kanarya, keseleri görelim, pıtpıtlarını duyalım derken, cinsiyetleri de belli oldu, inşallah doğum kilo ve boyları ile tarihlerini de yazacaz.
bana msj atacaksın unutma
bana da az önce bi mesaj geldi.. pişmanlık dolu
:sinifsinif: çot kırıldımgel nan buraya çirkin suratalsanaalsanasmile
opuyorumnanaktan
kızlar sıze bısey sorayım kayınvalıdeme aylardır gıtmıyorum ya esımı arayıp desem mı bugun annene gıdelı mı dıye?? ıcımden ıyılık yapmak geldıde ne dersınız? hem esımde keyıfsız ya belkı mutlu olur
kızlar sıze bısey sorayım kayınvalıdeme aylardır gıtmıyorum ya esımı arayıp desem mı bugun annene gıdelı mı dıye?? ıcımden ıyılık yapmak geldıde ne dersınız? hem esımde keyıfsız ya belkı mutlu olur
:sinifsinif: çot kırıldım
ayy kıyamam kızzz.. de tabi gidinn :1hug:kızlar sıze bısey sorayım kayınvalıdeme aylardır gıtmıyorum ya esımı arayıp desem mı bugun annene gıdelı mı dıye?? ıcımden ıyılık yapmak geldıde ne dersınız? hem esımde keyıfsız ya belkı mutlu olur
cumartesimi belli olacak simdi.hadi hayirlisi olsun.ne demek,en güzel dileklerde bulunurum.cumartesi bende cinsiyeti açıklayınca sende bana böyle dileklerde bulun tamam mı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?