2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bence de çok iyi yaparsın daemon, eşine de moral olur.

vallahı soledımmm ılk dedıgı sey annemmı aradı dedı yoo benım aklıma geldı dedım. ama bı ara sor abın evde degılse gıdelım dedım ben kaynımlada konusmuyorum da. bıde onu gormek ustemıyorum sımdı esımın ısyerınde yaptıgı terbıyesızlıkten dolayı..

bakalım kocıs arıycak bırazdan.. meleke oldum ben ayoll bıde asabı derler bana

ben de öyleyim ara ara gözlerim doluyor ama öyle bir haldeyimki ağlamaya bile zaman bulamıyorum kaydirigubbakcemile3
benimde bu sira gözlerim doluyor,aglamaktan degil ama gülmekten.resmen gülme krizine giriyorum.karnim cok aciyor gülerken.bu aylarda degisik duygu seli olurmus,olmadik seye aglamak ve sacma sapan seylere gülmek gibi.

Son düzenleme:
aferin kız takdir ettim valla vereliniortak

ee anne oluyorsunnnn bende nelere mahruz kaldımmm ama eşim içinn afettim şimdi heşrey yolundaa maşallah sabrettim kazandımmm

az öncee ocak annes yazmış diyorki ben emzirirken güldümmü bebeğimde gülüyor suratım asık olduüunda oda kaşlarını çatıyorr yaa çok etkilendimmmsenağlama
evet ya,bunlar anne karnindada böyleymis.sen aglarsan oda aglarmis gülersen oda gülermis.eg
er sinirlenip ayagini yere vurusan yada tekme atarsan aynisini oda yaparmis.bende cok etkilenmistim.

:hulya:
içnden geldıyse ara bakalımmmmmaklinialirimsmile

aferin kız takdir ettim valla vereliniortak
olumunekankayizsmile
ee anne oluyorsunnnn bende nelere mahruz kaldımmm ama eşim içinn afettim şimdi heşrey yolundaa maşallah sabrettim kazandımmm
benım kayınvalıdem kotu bı kadın degıl bundan emınım ama kıskanc ve konustuklarını kontroledemıyor.. ınsallah bundan sonrası guzel olur.. bebegım ıcın onun sorunlu bı aıle ıcıne gelemsını ıstemıyorum..
:hulya:
içnden geldıyse ara bakalımmmmmaklinialirimsmile

:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…