- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #32.681
:sinifsinif: çot kırıldım
kızlar sıze bısey sorayım kayınvalıdeme aylardır gıtmıyorum ya esımı arayıp desem mı bugun annene gıdelı mı dıye?? ıcımden ıyılık yapmak geldıde ne dersınız? hem esımde keyıfsız ya belkı mutlu olur
sen de bana sana hiçbşi örmüyom dedin kuyruk yağı yiyici didinben daha çok
soyguncu dedin bana
hırkıs didinmafoldumben
sen de bana sana hiçbşi örmüyom dedin kuyruk yağı yiyici didin
bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3hadi nazlanmaaa belliki sensiz yapamıyorrrkaydirigubbakcemile3
benimde bu sira gözlerim doluyor,aglamaktan degil ama gülmekten.resmen gülme krizine giriyorum.karnim cok aciyor gülerken.bu aylarda degisik duygu seli olurmus,olmadik seye aglamak ve sacma sapan seylere gülmek gibi.ben de öyleyim ara ara gözlerim doluyor ama öyle bir haldeyimki ağlamaya bile zaman bulamıyorum kaydirigubbakcemile3
sen de bana sana hiçbşi örmüyom dedin kuyruk yağı yiyici didin
şaka dediydim tamam kuyruk yağı yemedin
tavşan eti yedinolumunekankayizsmile
bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
tımam ben de soyguncu diye şaka didim :kedi:şaka dediydim tamam kuyruk yağı yemedin
tavşan eti yedinolumunekankayizsmile
aferin kız takdir ettim valla vereliniortakvallahı soledımmm ılk dedıgı sey annemmı aradı dedı yoo benım aklıma geldı dedım. ama bı ara sor abın evde degılse gıdelım dedım ben kaynımlada konusmuyorum da. bıde onu gormek ustemıyorum sımdı esımın ısyerınde yaptıgı terbıyesızlıkten dolayı..
bakalım kocıs arıycak bırazdan.. meleke oldum ben ayoll bıde asabı derler bana
vallahı soledımmm ılk dedıgı sey annemmı aradı dedı yoo benım aklıma geldı dedım. ama bı ara sor abın evde degılse gıdelım dedım ben kaynımlada konusmuyorum da. bıde onu gormek ustemıyorum sımdı esımın ısyerınde yaptıgı terbıyesızlıkten dolayı..
bakalım kocıs arıycak bırazdan.. meleke oldum ben ayoll bıde asabı derler bana
evet ya,bunlar anne karnindada böyleymis.sen aglarsan oda aglarmis gülersen oda gülermis.egaz öncee ocak annes yazmış diyorki ben emzirirken güldümmü bebeğimde gülüyor suratım asık olduüunda oda kaşlarını çatıyorr yaa çok etkilendimmmsenağlama
kızım da içerden dekmüklüyo barışın diye ama bilmiyorumkismilehadi hadi sarılın barışınnnn vereliniortakolumunekankayizsmile
kızlar sıze bısey sorayım kayınvalıdeme aylardır gıtmıyorum ya esımı arayıp desem mı bugun annene gıdelı mı dıye?? ıcımden ıyılık yapmak geldıde ne dersınız? hem esımde keyıfsız ya belkı mutlu olur
kızım da içerden dekmüklüyo barışın diye ama bilmiyorumkismile
olumunekankayizsmileaferin kız takdir ettim valla vereliniortak
benım kayınvalıdem kotu bı kadın degıl bundan emınım ama kıskanc ve konustuklarını kontroledemıyor.. ınsallah bundan sonrası guzel olur.. bebegım ıcın onun sorunlu bı aıle ıcıne gelemsını ıstemıyorum..ee anne oluyorsunnnn bende nelere mahruz kaldımmm ama eşim içinn afettim şimdi heşrey yolundaa maşallah sabrettim kazandımmm
:hulya:
içnden geldıyse ara bakalımmmmmaklinialirimsmile
benim kızda öle diyo sanki
e peki o zaman :kedi:benim kızda öle diyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?