D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #32.821
çilden bişi olmaz yaa sevimli olur aksine..
böle büyük lekeler çıkıyo bazısında.. şükret sen
allah iyiliğini vermesin benim yüzüm gözüm çil dolu. 3 tane çil için insan üzülür mü
Yaşasınnnnnnnn yolun yarısındayızzzzzzzzzzzz
Günaydın kızlar benim işlerde patlama var dün akşam bütün ajans mesaideydik. Gece 23:30 da çıktım işten bütün gün oturmaktan karnım davul gibi şişti çok sancım var. Sanırım bugünde aynı geçecek. Umarım bide hafta sonu işe gelmem gerekmez elimde bir sürü iş var hepsi acillllllAnlayacağınız bıgünde aranızda olamayacağım. Hepinizi öpüyorum çokkkkkkkkkkkk
gunaydın cicimm hosgeldınnn..
geçen gün sayısı 140
kalan gün sayısı 140
anaaammm bişi kalmadıııı yavrucugumu kucagıma amayaaopuyorumnanaktan
Allah iyiliğini versin denir kız kaydirigubbakcemile3
doğru ya yanlış yazmışım delikafadulden
allah iyiliğini versin daemon :kedi:
Günaydınlar cici hatunlar bayanssulusmile
günaydın kızlaaaarrrrr
aminnnn:Saruboceq:
hepiciğimizinkiiii..
kızlarrrr kötü bı haberım var dün gece yuzumu yıkarken suratımda 3 tane çil farkettimmafoldumben cok sınırım bozuldu kociş ben senı onlarlada sevıyerım merak etme dedı demekkı merak edılecek durumdalarmafoldumben
Tebrikler kızlar, - darısı başımıza- kalan günler de inşallah göz açıp kapayana kadar geçer.
ayy kızlar bu dah abaslangıccc bugun 3 çil yarın olur 15 çil onlarda bırlesır al sana lekemafoldumben
ne çabuk geçiyo dimi yaaa..
ben şüphelendiğimden dolayı hastanede kan testi yaptırmıştım daha regl günüm gelmeden.. öğrendiğimde 3+3' tüm :kedi:
14 hafta geçmiş üzerinden, vayy beee
teşekkür ederizzz teyzesii..:1hug:canım çok güzel cicileriniz.güle güle kullansın oğluşun :)
ay çok hoşsun valla aslında endişelenecek durumda diiller elbette doğumdan sonra bakım lazer derken bişi kalmaz eskisinden daha iyi görünür cildinyerimseniben
:roflol:
doğru ya yanlış yazmışım delikafadulden
allah iyiliğini versin daemon :kedi:
hmmm 3x140=420 durum vahim görünüyor..teşekkür ederizzz teyzesii..:1hug:
ya ama ya devam ederse gunde 3 çil ne demekk.. :sinifsinif:
var anlatııım mııııbilmiyorumkismilebaşka felaket senaryon var mı delikafadulden
sizde yok ya o yuzden konusun bole cıkınca sorcam hepiciğinize:umursamaz:Kız daemon dert ettiğin şeye bak senin o kaşık suratına çok yakışmıştır o çiller yerim ben onları bebişlerimiz bi gelsinde doğumdan sonra hep birlikte bakıma gireriz.
Kızlar mhtp den haber varmı. Geçen gün endişeli demiştiniz. Ben giremedim dün o geldi mi????
hmmm 3x140=420 durum vahim görünüyor..
:roflol: kız saçmalama bişi olmaz onlar vardır önceden sen yeni görmüşündür.
ya kızlar yarın 18.haftaya gircez ama ben hala hissetmiyorum bebeişin oynadığını
var anlatııım mııııbilmiyorumkismile
sizde yok ya o yuzden konusun bole cıkınca sorcam hepiciğinize:umursamaz:
ya kızlar yarın 18.haftaya gircez ama ben hala hissetmiyorum bebeişin oynadığını
teşekkür ederizzz teyzesii..:1hug:
ya ama ya devam ederse gunde 3 çil ne demekk.. :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?