2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gunaydın cicimm hosgeldınnn..

geçen gün sayısı 140
kalan gün sayısı 140

anaaammm bişi kalmadıııı yavrucugumu kucagıma amayaaopuyorumnanaktan

Tebrikler kızlar, - darısı başımıza- kalan günler de inşallah göz açıp kapayana kadar geçer.

ay çok hoşsun valla aslında endişelenecek durumda diiller elbette doğumdan sonra bakım lazer derken bişi kalmaz eskisinden daha iyi görünür cildinyerimseniben

Tebrikler kızlar, - darısı başımıza- kalan günler de inşallah göz açıp kapayana kadar geçer.

ayy geçiyo vallahii hemencik gecmıse bakınca...

ay benım oglusta yolun yarısında olmayı kutluyor herald epek bı kırırdak dun geceden beri.. yirimm bennnnnnnnn onuuuuuuuuuopuyorumnanaktan

ne çabuk geçiyo dimi yaaa..
ben şüphelendiğimden dolayı hastanede kan testi yaptırmıştım daha regl günüm gelmeden.. öğrendiğimde 3+3' tüm :kedi:

14 hafta geçmiş üzerinden, vayy beee

ben polikistik overdimm yani çabuk anne olmam imkansız gibi birşeydi 1,5 yıl uğraştık tam tedavi olcaktımm 8 cm kistim çıktıı o gün hastanelik oldum kist patladı hamile kaldı tabi her ayy umutlarım yıkıldığı için regl geç gelmesine rahmen düzensizlik diyordumm test yapmıyordumm sonra hadi yapayım dedim gecenin 2 ssinde pozitif hemen sabah doktora gittim 4+5 tim şok oldum doktorda şok oldumm allaha hamdolsunn bana bize buügnleri nasip etti hep şükredin kızlarr çocukistiyoruma üyeydimm orda savaşı kazanan kaybedenler varr okudukça hep ağladım neler yapmasına rahmen çocuğu olmayanlarr varr maddi manevvi herşeyni kaybedenler bir bebeğim olsun diyee göz yaşı dökenlerr

Kız daemon dert ettiğin şeye bak senin o kaşık suratına çok yakışmıştır o çiller yerim ben onları bebişlerimiz bi gelsinde doğumdan sonra hep birlikte bakıma gireriz.

Kızlar mhtp den haber varmı. Geçen gün endişeli demiştiniz. Ben giremedim dün o geldi mi????

teşekkür ederizzz teyzesii..:1hug:

ya ama ya devam ederse gunde 3 çil ne demekk.. :sinifsinif:
hmmm 3x140=420 durum vahim görünüyor..

:roflol: kız saçmalama bişi olmaz onlar vardır önceden sen yeni görmüşündür.

başka felaket senaryon var mı delikafadulden
var anlatııım mııııbilmiyorumkismile
sizde yok ya o yuzden konusun bole cıkınca sorcam hepiciğinize:umursamaz:

ya kızlar yarın 18.haftaya gircez ama ben hala hissetmiyorum bebeişin oynadığını

hmmm 3x140=420 durum vahim görünüyor..

:roflol: kız saçmalama bişi olmaz onlar vardır önceden sen yeni görmüşündür.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: hiiiii 420 mı bıde onlardan bazıları yanyana gelır koca lekeler yapar...:gitme::gitme::gitme::gitme:

yok kıs vallahı yoktu yenı cıktı biliyorumm

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınz bebişler nasılll....
daemon cum calısmssn valla fotoları yuklemşşn harıka hepıcıgı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeee bend ehaftaya ank gıdeym gelym ananesı nealmş ne etmş bnde yuklcmohaoldumsmile

var anlatııım mııııbilmiyorumkismile

sizde yok ya o yuzden konusun bole cıkınca sorcam hepiciğinize:umursamaz:

nasıl yok kız her tarafım çil dolu, ama tabi bende eskiden beri var.
hem bebeğine feda olsun çilllerin.

ya kızlar yarın 18.haftaya gircez ama ben hala hissetmiyorum bebeişin oynadığını

canım bellı olmuyorkı bende 17 yı doldurduktan sonra hıssetmeye basladım ama bı baslasın sonra gunden gune farkedıyor 3 gundur resmen ben burdayım dıye tepikliyor..

teşekkür ederizzz teyzesii..:1hug:

ya ama ya devam ederse gunde 3 çil ne demekk.. :sinifsinif:

günde 3 tane 3 tane çıkmaz merak etme hesap yanlış bak kaç haftada 3 tane yeni çıkmış ona göre hesapla a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…