canım yaa :1hug:ben polikistik overdimm yani çabuk anne olmam imkansız gibi birşeydi 1,5 yıl uğraştık tam tedavi olcaktımm 8 cm kistim çıktıı o gün hastanelik oldum kist patladı hamile kaldı tabi her ayy umutlarım yıkıldığı için regl geç gelmesine rahmen düzensizlik diyordumm test yapmıyordumm sonra hadi yapayım dedim gecenin 2 ssinde pozitif hemen sabah doktora gittim 4+5 tim şok oldum doktorda şok oldumm allaha hamdolsunn bana bize buügnleri nasip etti hep şükredin kızlarr çocukistiyoruma üyeydimm orda savaşı kazanan kaybedenler varr okudukça hep ağladım neler yapmasına rahmen çocuğu olmayanlarr varr maddi manevvi herşeyni kaybedenler bir bebeğim olsun diyee göz yaşı dökenlerr
gunaydınn oyyy kusum üzülme sen hem benımkılerıde kaynanam yapmadı onun annesi ördü ama benım annem bısey örmüyo. ablamlar annemlerde kalıyo orda yegenlerım kıskanır benım bebıse bısey örerlerse bende yapma bısey sakın üzülmesin cocuklar dedım zaten dun kayınvalıdem verınce bıle yegenımın suratı asıldı..günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınz bebişler nasılll....
daemon cum calısmssn valla fotoları yuklemşşn harıka hepıcıgı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeee bend ehaftaya ank gıdeym gelym ananesı nealmş ne etmş bnde yuklcmohaoldumsmile
nasıl yok kız her tarafım çil dolu, ama tabi bende eskiden beri var.
hem bebeğine feda olsun çilllerin.
günde 3 tane 3 tane çıkmaz merak etme hesap yanlış bak kaç haftada 3 tane yeni çıkmış ona göre hesapla a.s
hissetsek ya biran önce böyle çok endişeleniyorum bişimi oldu acabe die oynadığını hissedince daha rahat olur içimiz bi aksilik olmadığına emin oluruz bi yerde tabi o zamanda sürekli oynamalı yoksa dün oynuyodu bugün noldu die merak ederim heraldeDert etme canım bak ben 20. haftadayım hala hissetmiyorum hareketlerini
canım bellı olmuyorkı bende 17 yı doldurduktan sonra hıssetmeye basladım ama bı baslasın sonra gunden gune farkedıyor 3 gundur resmen ben burdayım dıye tepikliyor..
ben polikistik overdimm yani çabuk anne olmam imkansız gibi birşeydi 1,5 yıl uğraştık tam tedavi olcaktımm 8 cm kistim çıktıı o gün hastanelik oldum kist patladı hamile kaldı tabi her ayy umutlarım yıkıldığı için regl geç gelmesine rahmen düzensizlik diyordumm test yapmıyordumm sonra hadi yapayım dedim gecenin 2 ssinde pozitif hemen sabah doktora gittim 4+5 tim şok oldum doktorda şok oldumm allaha hamdolsunn bana bize buügnleri nasip etti hep şükredin kızlarr çocukistiyoruma üyeydimm orda savaşı kazanan kaybedenler varr okudukça hep ağladım neler yapmasına rahmen çocuğu olmayanlarr varr maddi manevvi herşeyni kaybedenler bir bebeğim olsun diyee göz yaşı dökenlerr
günde 3 tane 3 tane çıkmaz merak etme hesap yanlış bak kaç haftada 3 tane yeni çıkmış ona göre hesapla a.s
hissetsek ya biran önce böyle çok endişeleniyorum bişimi oldu acabe die oynadığını hissedince daha rahat olur içimiz bi aksilik olmadığına emin oluruz bi yerde tabi o zamanda sürekli oynamalı yoksa dün oynuyodu bugün noldu die merak ederim heralde
inşallah bizimkilerde başlar
6 merak etme 6 . bak 20 haftada çıkmış o 3 tane demekki 3 çil oluşturmak 20 haftanı alıyor :)
sevranınki doğrudur benimki yanlıışş... üzülme sennn :1hug:ösgeeeeeeeeeee...
ee şimdikımın hesabı doğru toplamı 6 mı olcak 420 mi????fisfisfis
duyfercim evet çekmeyen bilemez. ben çocuk istediğim ilk ayda hamile kaldım ama o bir ay hergün ne zaman regl olacağım diye bekledim. insanların senelerce bu günü beklediğini düşündükçe halime şükrediyorum.
bir bebeğe sahip olma duygusu tarfisiz birşeymiş şimdi daha iyi anlıyorum.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
gunaydınn oyyy kusum üzülme sen hem benımkılerıde kaynanam yapmadı onun annesi ördü ama benım annem bısey örmüyo. ablamlar annemlerde kalıyo orda yegenlerım kıskanır benım bebıse bısey örerlerse bende yapma bısey sakın üzülmesin cocuklar dedım zaten dun kayınvalıdem verınce bıle yegenımın suratı asıldı..
ama sonradan cıkması dah a kotuu
bebeğim için feda olsun tabi napalımakannehir
Ya kıskanıyorum sizi, benim annem de kayınvalidem de örgü örmeyi bilmiyor, her ikisi de şimdiye kadar bir iğne bile almadı, hele annem, dayımın iki gelini de hamile, annem de onları görmeye gidecek, sürekli bana onları anlatıyor, onlara şunu alayım bunu alayım diye, neyim ben yaa üvey evlat mı ?
nie beni kandırıyosun ki o zamnbilmiyorumkismilesevranınki doğrudur benimki yanlıışş... üzülme sennn :1hug:
ay canım üzülmee sen yaaa.. kzı anneleri öyle oluyo yanı bir kısmı. ben bılıyorumkı benım abımın cocugu olmus olsa annemı kımse tutamazdı.. ama ben artık umnursamıyorum kendı aılemde olsa..Ya kıskanıyorum sizi, benim annem de kayınvalidem de örgü örmeyi bilmiyor, her ikisi de şimdiye kadar bir iğne bile almadı, hele annem, dayımın iki gelini de hamile, annem de onları görmeye gidecek, sürekli bana onları anlatıyor, onlara şunu alayım bunu alayım diye, neyim ben yaa üvey evlat mı ?
günaydın şekerler
nasılsınız bakem
hissetsek ya biran önce böyle çok endişeleniyorum bişimi oldu acabe die oynadığını hissedince daha rahat olur içimiz bi aksilik olmadığına emin oluruz bi yerde tabi o zamanda sürekli oynamalı yoksa dün oynuyodu bugün noldu die merak ederim heralde
inşallah bizimkilerde başlar
Ya kıskanıyorum sizi, benim annem de kayınvalidem de örgü örmeyi bilmiyor, her ikisi de şimdiye kadar bir iğne bile almadı, hele annem, dayımın iki gelini de hamile, annem de onları görmeye gidecek, sürekli bana onları anlatıyor, onlara şunu alayım bunu alayım diye, neyim ben yaa üvey evlat mı ?
bırı 2.5 bırı 4.5 yasında.. dun doktora 4.5 yasınd aolanda geldı anlata anlata bıtıremedı teyzemın karnına krem surduler ben gozlerını gordumm kafasını gordum dıye. bana dıyokı tuğberkın ne guzel kafası var dıyo=))annem kıskanıyrmu kıssss yegenlerın kıyamam kucukmu onlrdaaa
kızlar benmde cıldım cok guzeldı gecen haftalrda hatta dedım hamişlik bana yaradı puruzsuz bir cilt maşallh dıyordumkıı ısılk ısılık sıvılcelerım cıktı buhaftaaa ama bılmyrm hormonlrmı sıkıntımı çikin kıss oldum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?