2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yaa :1hug:
evet Allaha çok şükür gerçekten de, bu mucizeyi bizlere yaşattığı için

gunaydınn oyyy kusum üzülme sen hem benımkılerıde kaynanam yapmadı onun annesi ördü ama benım annem bısey örmüyo. ablamlar annemlerde kalıyo orda yegenlerım kıskanır benım bebıse bısey örerlerse bende yapma bısey sakın üzülmesin cocuklar dedım zaten dun kayınvalıdem verınce bıle yegenımın suratı asıldı..
nasıl yok kız her tarafım çil dolu, ama tabi bende eskiden beri var.
hem bebeğine feda olsun çilllerin.

ama sonradan cıkması dah a kotuu

bebeğim için feda olsun tabi napalımakannehir

günde 3 tane 3 tane çıkmaz merak etme hesap yanlış bak kaç haftada 3 tane yeni çıkmış ona göre hesapla a.s

ösgeeeeeeeeeee...

ee şimdikımın hesabı doğru toplamı 6 mı olcak 420 mi????fisfisfis

Dert etme canım bak ben 20. haftadayım hala hissetmiyorum hareketlerini
hissetsek ya biran önce böyle çok endişeleniyorum bişimi oldu acabe die oynadığını hissedince daha rahat olur içimiz bi aksilik olmadığına emin oluruz bi yerde tabi o zamanda sürekli oynamalı yoksa dün oynuyodu bugün noldu die merak ederim heralde
canım bellı olmuyorkı bende 17 yı doldurduktan sonra hıssetmeye basladım ama bı baslasın sonra gunden gune farkedıyor 3 gundur resmen ben burdayım dıye tepikliyor..

inşallah bizimkilerde başlar

duyfercim evet çekmeyen bilemez. ben çocuk istediğim ilk ayda hamile kaldım ama o bir ay hergün ne zaman regl olacağım diye bekledim. insanların senelerce bu günü beklediğini düşündükçe halime şükrediyorum.
bir bebeğe sahip olma duygusu tarfisiz birşeymiş şimdi daha iyi anlıyorum.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

günde 3 tane 3 tane çıkmaz merak etme hesap yanlış bak kaç haftada 3 tane yeni çıkmış ona göre hesapla a.s

surda en fazla 3 hafta ıcınde baslar canım ama o zamnda nıe az oynadı ay oynamıyomu ne telası baslıyo

6 merak etme 6 . bak 20 haftada çıkmış o 3 tane demekki 3 çil oluşturmak 20 haftanı alıyor :)

Ya kıskanıyorum sizi, benim annem de kayınvalidem de örgü örmeyi bilmiyor, her ikisi de şimdiye kadar bir iğne bile almadı, hele annem, dayımın iki gelini de hamile, annem de onları görmeye gidecek, sürekli bana onları anlatıyor, onlara şunu alayım bunu alayım diye, neyim ben yaa üvey evlat mı ?

aminnnnnnn canımm halimize çok şükürrr:gitme:

annem kıskanıyrmu kıssss yegenlerın kıyamam kucukmu onlrdaaa

aaa şekerim üzülme ya ben sana alırım istediğin hırka olsun kız
hatta anneme söylerim bir tane de sana yapar
aşk olsun kızzzz valla bak şaka değil ha

kızlar benmde cıldım cok guzeldı gecen haftalrda hatta dedım hamişlik bana yaradı puruzsuz bir cilt maşallh dıyordumkıı ısılk ısılık sıvılcelerım cıktı buhaftaaa ama bılmyrm hormonlrmı sıkıntımı çikin kıss oldum yine

sevranınki doğrudur benimki yanlıışş... üzülme sennn :1hug:
nie beni kandırıyosun ki o zamnbilmiyorumkismile
ay canım üzülmee sen yaaa.. kzı anneleri öyle oluyo yanı bir kısmı. ben bılıyorumkı benım abımın cocugu olmus olsa annemı kımse tutamazdı.. ama ben artık umnursamıyorum kendı aılemde olsa..
günaydın şekerler
nasılsınız bakem

yahu noldu sana komsum nerelerdesınnn

canım herkese göre değişiyor hareketleri hissetme zamanı.ben 17.haftada falan hissetmeye başlamıştım.ama şimdilerde de bugün az oynadı,bugün çok oynadı diye telaşa kapılıyorum.ama bu haftalarda tutarsız hareket etmeleri çok normalmiş.boşuna evham yapıyoruz işte ama elde değil bilmiyorumkismile

üzülme bana da kimse birşey almadı. annem sanırım gizli işler peşinde bana söylemiyor.
kayınvalidem zaten allahlık, ondan yana pek güvenim yok. boşver biz gider bebeğimize cicilerini alırız.

annem kıskanıyrmu kıssss yegenlerın kıyamam kucukmu onlrdaaa
bırı 2.5 bırı 4.5 yasında.. dun doktora 4.5 yasınd aolanda geldı anlata anlata bıtıremedı teyzemın karnına krem surduler ben gozlerını gordumm kafasını gordum dıye. bana dıyokı tuğberkın ne guzel kafası var dıyo=))

yaa sıvılcelerden hıc bahsemıyorum ust dudagımın sagında ve asol yanagımda cıkan koca sıvılceye benzer seyler sımdı koyu leke oldumafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…