en yakın dogum benim sanırım 17 şubat opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay daemon sorma bacım işler çok
birde burdakiler nette çok takılıyosun filan dediler
o yüzden bende biraz ara verdim
ama dayanamıyom kan çekiyo kız göbekdaşlarım
çok özlüyom sizleri girmeyince
ben polikistik overdimm yani çabuk anne olmam imkansız gibi birşeydi 1,5 yıl uğraştık tam tedavi olcaktımm 8 cm kistim çıktıı o gün hastanelik oldum kist patladı hamile kaldı tabi her ayy umutlarım yıkıldığı için regl geç gelmesine rahmen düzensizlik diyordumm test yapmıyordumm sonra hadi yapayım dedim gecenin 2 ssinde pozitif hemen sabah doktora gittim 4+5 tim şok oldum doktorda şok oldumm allaha hamdolsunn bana bize buügnleri nasip etti hep şükredin kızlarr çocukistiyoruma üyeydimm orda savaşı kazanan kaybedenler varr okudukça hep ağladım neler yapmasına rahmen çocuğu olmayanlarr varr maddi manevvi herşeyni kaybedenler bir bebeğim olsun diyee göz yaşı dökenlerr
aaa şekerim üzülme ya ben sana alırım istediğin hırka olsun kız
hatta anneme söylerim bir tane de sana yapar
aşk olsun kızzzz valla bak şaka değil ha
nie beni kandırıyosun ki o zamnbilmiyorumkismile
ay canım üzülmee sen yaaa.. kzı anneleri öyle oluyo yanı bir kısmı. ben bılıyorumkı benım abımın cocugu olmus olsa annemı kımse tutamazdı.. ama ben artık umnursamıyorum kendı aılemde olsa..
yahu noldu sana komsum nerelerdesınnn
üzülme bana da kimse birşey almadı. annem sanırım gizli işler peşinde bana söylemiyor.
kayınvalidem zaten allahlık, ondan yana pek güvenim yok. boşver biz gider bebeğimize cicilerini alırız.
onlar nereden görüyo yaw nette çok takıldıgını falanay daemon sorma bacım işler çok
birde burdakiler nette çok takılıyosun filan dediler
o yüzden bende biraz ara verdim
ama dayanamıyom kan çekiyo kız göbekdaşlarım
çok özlüyom sizleri girmeyince
Doğru diyorsunuz, evelallah oğlumun anası babası ellerinden geldiğince hiçbirşeyi eksik etmeyecek. Onlara güvenip de yapmıyoruz ya bu çocuğu, sevmeye de gelmesinler.
en yakın dogum benim sanırım 17 şubat opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
onlar nereden görüyo yaw nette çok takıldıgını falan
onlar nereden görüyo yaw nette çok takıldıgını falan
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
biliyorum canımcım bizim de öyle de..Canım öyle programlar var ki, servera kuruyorsun, ağa bağlı bilgisayarlar hangi siteyi açmış, ne yazmış, kaç saat durmuş nereleri gezmiş herşeyi takip edebiliyorsun. MSN konuşmaları da buna dahil. bizim şirkette de o kullanılıyor, ama kim takaaar, zaten sabah 8 akşam 6 bilgisayar başındayım, istediklerini söylesinler, onların işlerini zamanında yetiştirdiğim sürece yediririm laflarını
Kızlar yaa annelerinizin günahını almayın vardır bi bildikleri. Benim annemde daha bişey almadı. Annemin en yakın arkadaşının kızı doğumda ilk bebeğini kaybetmişti. Bu nedenle çok korkuyor. İçi gidiyor biliyorum ama almıyor. Zaten annelerimiz varlıkları yeter almasalarda olur bizi bu yaşa getirdiler onların sayesinde anne oluyoruz şimdi daha ötesi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?