2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğine bişey alınmayan arkadaşlar bende varım aranızda
Banada iğne bile alan kimse yok=((
Hatta eşim bile daha bi çorap bile almadı
Halbuki 2 sendir deli gibi bekleniyodu bebeğim 2 aile tarafından da =((

aa kızalr bırdee dun kayınpederım bıze geldı adamın arabasını gaspetmıstık gece kaarsıdan gedı benı metrobusten al dıye aradı esımı. esımede soledım buraya gelsın sabah beraber gıdersınız dıye. kayınpederım de geldı bızde kaldı sabahta esıme dedıkı o cocugu san adusman yaparım bak dedı. bunu saka analmında osledı. esım hakedıyo cunkı bızım evde ıkı odamız var cocuk odası yapmaya musaıt ama bırı cok kucuk ya bı tarafı rutbet dıger o dada esımın tamır odası. ıvır zıvır dolu.. kayınpederımde cocugun odasını hazırla son dakıkaya bırakma dedı. esım bır tek babasından cekınır yanı cekınmek degılde asırı saygısı var kayınederın aynı zamnda ogretmenı olur ordan gelıyo heralde bende haklısın baba o kucuk o da rutubetlı dedım evet orası olmaz onurun odasını yaparsınız bosalt o odayı en kısa zamnda dedı... ayy sevıyorum bu adamı yaaa...

zaten gelıcek bugun bı anda cıkabılrıım ogrencılerının notlarını bana grdırcek.. torpıl mı yapsam cocuklara heh ehehehhe

ay daemon sorma bacım işler çok
birde burdakiler nette çok takılıyosun filan dediler
o yüzden bende biraz ara verdim
ama dayanamıyom kan çekiyo kız göbekdaşlarım
çok özlüyom sizleri girmeyince

bizde özledik seni yevruummmmopuyorumnanaktan

Seni çok ii anlıyorum canım, biz de 1 sene uğraştık, yaptırmadığımz tahlil kalmamıştı, doktorlar bilinmeyen infertlite diyordu, her ay bekleme hüsranla son buluyordu. Ta ki tatile çıkana kadar, hayatımın en güzel tatiliydi, bebeğie de o vesile oldu.

aaa şekerim üzülme ya ben sana alırım istediğin hırka olsun kız
hatta anneme söylerim bir tane de sana yapar
aşk olsun kızzzz valla bak şaka değil ha

Sağol canım ya, düşünmen bile güzel.

üzülme bana da kimse birşey almadı. annem sanırım gizli işler peşinde bana söylemiyor.
kayınvalidem zaten allahlık, ondan yana pek güvenim yok. boşver biz gider bebeğimize cicilerini alırız.

Doğru diyorsunuz, evelallah oğlumun anası babası ellerinden geldiğince hiçbirşeyi eksik etmeyecek. Onlara güvenip de yapmıyoruz ya bu çocuğu, sevmeye de gelmesinler.

onlar nereden görüyo yaw nette çok takıldıgını falan

Doğru diyorsunuz, evelallah oğlumun anası babası ellerinden geldiğince hiçbirşeyi eksik etmeyecek. Onlara güvenip de yapmıyoruz ya bu çocuğu, sevmeye de gelmesinler.

merak etme sevmeye herkesten önce koşarlar. kayınvalidemde eşimle görümcemin bebeklik kıyafetleri varmış onları verecek bana.bir ara öyle demişti.neyse ona da razıyım.

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

neymiş önceden 1 saatte yaptığım işi şimdi 1,30-2 saatte filan yapıyormuşum
nette oyalanıyorsun filan dedi aman takmıyorum valla
hamileyim ben şekerim dimi ama :içelim::CüvCüv:

Canım öyle programlar var ki, servera kuruyorsun, ağa bağlı bilgisayarlar hangi siteyi açmış, ne yazmış, kaç saat durmuş nereleri gezmiş herşeyi takip edebiliyorsun. MSN konuşmaları da buna dahil. bizim şirkette de o kullanılıyor, ama kim takaaar, zaten sabah 8 akşam 6 bilgisayar başındayım, istediklerini söylesinler, onların işlerini zamanında yetiştirdiğim sürece yediririm laflarını

Kızlar yaa annelerinizin günahını almayın vardır bi bildikleri. Benim annemde daha bişey almadı. Annemin en yakın arkadaşının kızı doğumda ilk bebeğini kaybetmişti. Bu nedenle çok korkuyor. ıçi gidiyor biliyorum ama almıyor. Zaten annelerimiz varlıkları yeter almasalarda olur bizi bu yaşa getirdiler onların sayesinde anne oluyoruz şimdi daha ötesi var mı

ayyy şubat annelerinden biri gelmişşş..hoşgelmişşş..
ay ben kendimi doğuma 1 ay kala düşünemiyorum :1shok: ohaoldumsmile

Benim annemlerde bişey almadı ama alcaz. sadece ip aldı kaynanama yolladı hırka örecek. bu aydan sonra alışverişe çıkmaya başlıcaz.

biliyorum canımcım bizim de öyle de..
öyle olsa bilgi işlem ya da patron bişi der. bilgiler onlarda olur..
ama esmer burdakiler dedi deyince iş arkadaşları dedi sandım..
kız esmer sana müdürün fln mı dedi öyle..

valla benim de hiiççç umurumda değil

Zeynepciğim doğru diyorsun da, kız dururken başkalarıyla neden ilgileniyor, bana neden anlatıyor ki onlara ne alacağını? Bir de çok ilgisiz, bana daha 2 gün önce soruyor, sen 4 aylık oldun mu diye? Sanki evlendirdi kurtuldu. Amaan neyse, bugün belli ki ben değişik bir moodtayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…