2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar şimdi sizinle konuşucam diye Printer'ı bozdum dünde kaşeyi kırmıştım. Az kaldı burayı yakıp dağıtmadan İnşallah 3 ayda sağ salim ayrlırım

dilek site yönetiminde değilsin dimi gı,siteyide çöktürürsün seneyvahedigeldismile

Selam arkadaslar benide alın aranıza
bende 17 haftalık hamişim oğlum olcak nasip olursa
haziran da bebeğimi alcam kucağıma benim ikinci bebek
ilk kızım var 16 aylık şuanda ..

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

Hakkatten bende tuhaflik var sanirim,
ilk uc ay haftada 1e inmisti bulantim falan vardi diye
ama simdi tekrardan haftada 3e falan cikti yani o istemese ben istiyorum. :kedi:

Benim gibi istekli olan hic mi yok aranizda.
Gecen gece bi uyandirdim neyin icin uyandirdigimi anlayinca
hemen sipsak uyandi. kaydirigubbakcemile3

Selam arkadaslar benide alın aranıza
bende 17 haftalık hamişim oğlum olcak nasip olursa
haziran da bebeğimi alcam kucağıma benim ikinci bebek
ilk kızım var 16 aylık şuanda ..

hoşgeldin yawrum

ben de kısa bir süre senin gibi oldum ama gecti..bir yerde okumuştum hamileliğin böyle bir etki yapabileceğini..tadını cıkart boşver kaydirigubbakcemile3

ben varım ben ben bensırnaşık şeyŞeniz

ay kuzum ınan bu dertlerın cogu herkeste var amaaannn bosver ben bu aralar pek bı umursama zoldum banane bu zamna kadar taktımda noldu sankı

minik kuşlarııımmm
günaydın,hayırlı cumalar
hosgeldın yevrummm
hosgeldınnn canımmaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Canim BIM'de primanin bezleri zaten normal fiyat olarak 17.50 diye hatirliyorum.
Yani simdi alirsin sonra olmaz falan o riske girecegine zamani geldiginde 1.50 fazla odersin.

ay bende hiç yok
Öncedende yoktu o istek okları şimdi hep tükendi laelaelaelaelae
İçim geçmiş benm beh laelaelaelaelae

yeni doğan serisinde çok alma ilk 1 ay kilo alıyorlar benim ilk kızım 1 kilo almıstı sonra 1 üste geçmiştik.
ama bazı bebekler çok kakalı oluyolar benim kızımın ilk günlerde hafta 1 paket bez giderdi 60 adet yani hepside boklu olurdu.

ayy ögle yemegı vaktı gelıyo ben acıktım bıle sabah o kadar hamur yedım bı guzel kahvaltı yaptım az oncede bı bardak sut ıctım ama acıktım ben bı meyve hazırlıyım kendıme

yeni doğan bebeğe en iyi hediye bebek bezi bence tabi bilinçli alnmalı

Canim BIM'de primanin bezleri zaten normal fiyat olarak 17.50 diye hatirliyorum.
Yani simdi alirsin sonra olmaz falan o riske girecegine zamani geldiginde 1.50 fazla odersin.

ASLINDA BEN KAr ederim diye değil işden çıkcamm eşime zorluk olmasın diye stoklayım diyorum aslında konu komşu mubareğe geldiğindee öyle sür meyca SUYU HEDİYE GETİRCEĞİNEE BEZ GETİRSİN

ayy ögle yemegı vaktı gelıyo ben acıktım bıle sabah o kadar hamur yedım bı guzel kahvaltı yaptım az oncede bı bardak sut ıctım ama acıktım ben bı meyve hazırlıyım kendıme

vitamin kullanıyonmu

sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…