2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay aynı bu adamlar yaa benmkıde kucuk cocuga odamı yapılr bılmem ne bahanelr uyduryr bide neymış o oda cok köşeymiş camlr vrmş tobe tobe tabı camd aolck balkonda baska odamı vr nereyı yapcz cocuk odası.
Ozamn dedım evı tası madem odayı begenmıyorsun deli yaa sırf cocuk doası yapmamak ıcın bahanelre bak

annecik bile dememek laızm hayvanlarda anne oluyor ama bu ne biçim bir insan yaa çok sinirlendim aptal kadın. (gerçi benim annemde beni zamanında çook dövmüş o yüzden sanırım kafamda tahtam noksan.)

kadın nası ballandıra ballandır analtıyo dovduk ama fena halde kalabalık ortamdlarda dovdukk dıye anlatıyo bıde.. bu kadın ınsan musvettesi..

anne var bide annecik varr böylesine annecik derlerrr

insan 40 kat yabancı çocuğa bile fiske vuramazken kendi çocuğunu nasıl böyle döver.
hepimiz anne babamızdan dayak yedik ama bu derece değil
annecik bile diyemiyorum bu insanlara

nelereeakannehir

1- Patronuma adam avukat herkesi ezmeye yemini var sanki ne öküzlüğüm ne aptallığımız ne köylülüğümüz kalıyor burda hergün bir azar işitip evime öle gidiyorum. 7. ayımı bekliyorum çıkmak için çünkü borcumuz var.
2- kocamın geceki horlama sesleri
3-annemin hala beni evlenmemiş gibi görüp himaye edip kollaması hergün orda yemek yemek zorundaymışız gibi bir gün gitmediğimizde surat asıyor belki haklı geç gidiyorum eve yoruluyorum bide maddi olarak zorlanmayın diyo ama ben çook sıkılıyorum.
Daha yazarsa böğğğ diceksin::kedi:

Geçmiş olsun ukla, ben de bundan sonra kramp ve kasılma olabilir diye okumuştum, magnezyum tavsiye ediyorlardı.

bende 3 gudnr kustumyaa barıstık dun gece hehe yaramazlık bilem yaptk off anam oluyom yaaaa agrıdn hertarafm agrıyr ztn bndn sonra kıprdmcm bileee

yaramazlık hakkı 11 kaldı kocamın :kedi:

ay canım benim yaa ah bu odun kocalarr ahh..hem de ilk yıldönümü ne kadar özeldir.ya benim de sürekli dilimdedir ne yaparız dısardamı oluruz ben plan organizasyon olayında iyiyimdir o sebeple unutmasına imkan kalmıyor.ama aklıma geldi simdi bizimkisi de bi defasında sevgililer gününde sap gibi gelmişti eve..bizim de evli olduğumuz ilk sevgililer günüydü..öncekinde bana o kadar güzel bir sürpriz yapmıştı kii..tam boğazda arabanın icinde bizim sarkımızı ayarlamıs ıssız bir yere cektik arabayı.bir sürü mum sevdiğim kırmızı şarap kayra cumartesi 2 kadeh ve sevdiğim çikolatalar falan sonra ikimizin fotosunu puzzle yaptırmıs bu kadar romantik bir sevgililer gününden sonra gelecek senekini unuttu adam!!! ben de süper hazırlanmısım masa yemekler mumlar sarap balonlar müzik evi görseniz bayram yeri gibi.adam sap gibi gelmesin miiiiiii eveeeeeeee ne bir çiçek ne bir hediye.delirmiştim o gün var ya hırsımdan!!!

annecik bile dememek laızm hayvanlarda anne oluyor ama bu ne biçim bir insan yaa çok sinirlendim aptal kadın. (gerçi benim annemde beni zamanında çook dövmüş o yüzden sanırım kafamda tahtam noksan.)

allah iyiliğini versin seninnkaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmileaklinialirimsmile yaramaz seniiiiiii

AMAN NAPAYIM KIZ ZATN ILK 3 AY TIK OLMADI ŞİMDİDE ANCA 15 GUNDE BİR FALAN KIYAMIYOM ONA KIZSAMDA:d
YİNE ANLAYIŞLI NE ADAMLR VR VALLAAAA

az önce göbeğimde bir hareketlilik hissettim nasıl sevindim bebeğim oynadı diye
meğerse masaya değiyormuş karnımalsanaalsanasmile

Öskeeeee cım normalde nekdrdı bunlrn fıyatı genele gore yanı ben anlmyrm Şımdı ıyıse soleyn alalım hemen

ya kızlar sizin bu kocalarınızın odunluklarını okuyunca çok seviniyorum
niye demeyin çünkü ben kendimi he yalnız hissederdim
sadece benimki mi odun diye
yok daha ne odunlar varmış laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…