az önce göbeğimde bir hareketlilik hissettim nasıl sevindim bebeğim oynadı diye
meğerse masaya değiyormuş karnımalsanaalsanasmile
1- Patronuma adam avukat herkesi ezmeye yemini var sanki ne öküzlüğüm ne aptallığımız ne köylülüğümüz kalıyor burda hergün bir azar işitip evime öle gidiyorum. 7. ayımı bekliyorum çıkmak için çünkü borcumuz var.
2- kocamın geceki horlama sesleri
3-annemin hala beni evlenmemiş gibi görüp himaye edip kollaması hergün orda yemek yemek zorundaymışız gibi bir gün gitmediğimizde surat asıyor belki haklı geç gidiyorum eve yoruluyorum bide maddi olarak zorlanmayın diyo ama ben çook sıkılıyorum.
Daha yazarsa böğğğ diceksin::kedi:
yani yaramazlık için 11 hakkı kaldfı sonra ara tatill kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:
benim koca bebeğe bişey olacak diye korkudan mı yoksa beni artık cekici bulmadığından mı bilemiyorum ama hamile kaldığımdan beri benden uzak duruyooooooorrrakannehir
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
muzur şey seni
bende ilk 3 ay hiç bişey yapamadım adamı yanımda görmek istemiyordum yemeklerden tiksinmiyorudm ama o iş aklıma gelnce midem bulanıyordu. Neyseki geçti şimdi ben götürüyorum onu yatağa.:kedi:
yani yaramazlık için 11 hakkı kaldfı sonra ara tatill kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:
ahh nerde evde köşe kapmaca oynuyoruzz söyledimm 11 hakkın var ister bir günde kullan hakkın ister 11 haftada:kedi:kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
bende ilk 3 ay hiç bişey yapamadım adamı yanımda görmek istemiyordum yemeklerden tiksinmiyorudm ama o iş aklıma gelnce midem bulanıyordu. Neyseki geçti şimdi ben götürüyorum onu yatağa.:kedi:
ahh nerde evde köşe kapmaca oynuyoruzz söyledimm 11 hakkın var ister bir günde kullan hakkın ister 11 haftada:kedi:kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
kız anldm 11 ı neye gore belrledınz 5 ayda bayada cokms kısben 5 ayda 5 kere yapabılrm belkı oda
ya ama nasıl sevinmiştim hayallerim yıkıldı. bu göbek büyüyünde biz masaya nasıl sığacağız peki
şimdiden değmeye başladı :uhm:
puhahaha koptum kısss dusnsene 1 gunde delimsn sen ehehehe:jeyyar: delikafadulden
valla haftada bir diyee düşündüm 11 haftası kaldıı bu haftayı saymazsak 10
minik kuşlarııımmm
günaydın,hayırlı cumalar
ama ama ben tebrik ettim diye hatırlıyorum kızını bebişkomkiz elhamraaa sen bana niye iyi dileklerde bulunmadin:mymeka:de get bundan sonra saga küsüm
haftada 1ya bendemi iş yok acaba duyglrmmı öldü
maşallh kız maşallh:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?