2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımsın sen ya..baya bunalmışsın sen..ama sana bişey diyim mi hepimizin hayatı da seninkisinden pek farklı değil.ne yöne baksak idare etmemiz gereken birileri..haksız mıyım kızlar?kendi ailemiz esimiz onun ailesi isyeri vs.vs.hayatın formülü bu herkesi ve herseyi idare edeceksin her zaman.......en cok da kadınlara düşüyor fedakarlıkların büyüğü maalesef her durumda

yani yaramazlık için 11 hakkı kaldfı sonra ara tatill kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:

bende ilk 3 ay hiç bişey yapamadım adamı yanımda görmek istemiyordum yemeklerden tiksinmiyorudm ama o iş aklıma gelnce midem bulanıyordu. Neyseki geçti şimdi ben götürüyorum onu yatağa.:kedi:

benim koca bebeğe bişey olacak diye korkudan mı yoksa beni artık cekici bulmadığından mı bilemiyorum ama hamile kaldığımdan beri benden uzak duruyooooooorrrakannehir

ahh nerde evde köşe kapmaca oynuyoruzz söyledimm 11 hakkın var ister bir günde kullan hakkın ister 11 haftada:kedi:kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

bende ilk 3 ay hiç bişey yapamadım adamı yanımda görmek istemiyordum yemeklerden tiksinmiyorudm ama o iş aklıma gelnce midem bulanıyordu. Neyseki geçti şimdi ben götürüyorum onu yatağa.:kedi:

vayyyyyyyyyyyyyyyyyy kolay gelsinnnnn:teytey::dance::dance:

yani yaramazlık için 11 hakkı kaldfı sonra ara tatill kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:

kız anldm 11 ı neye gore belrledınz 5 ayda bayada cokms kıs ben 5 ayda 5 kere yapabılrm belkı oda

aynen öle bende yataktn uzaklştrdm adamı sureklı bulantıdn ama hala zorlanyrm goturemıyrm admaı yaneeee içmdn gelmyr ama onn hevesı kacmsn dıye zorla işte

ahh nerde evde köşe kapmaca oynuyoruzz söyledimm 11 hakkın var ister bir günde kullan hakkın ister 11 haftada:kedi:kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

puhahaha koptum kısss dusnsene 1 gunde delimsn sen ehehehe:jeyyar: delikafadulden

ya ama nasıl sevinmiştim hayallerim yıkıldı. bu göbek büyüyünde biz masaya nasıl sığacağız peki
şimdiden değmeye başladı :uhm:

sen benim göbeği bi gör
akşam yemekten sonra aynanın karşına geçiyorum
anam o ne sanki 6 aylık

puhahaha koptum kısss dusnsene 1 gunde delimsn sen ehehehe:jeyyar: delikafadulden

valla o işin espirisi ayy düşndümm de korktum 11 kere günde ıyyyy eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ilk 3 ay zaten ben hiç istemiyordum bana dokunmasını bile..sonra geçti gibi oldu.simdi yine istemiyorum hiç.normalde adam beni evin icinde kovalardı resmen! simdi karnımda bebek varmış bir tuhaf oluyormus gelip karnımı seviyor geceleriii öpüyor artık tek dokunma bağımız bu kaldı arada da öpücükler kaydirigubbakcemile3

minik kuşlarııımmm
günaydın,hayırlı cumalar

Kızlar şimdi sizinle konuşucam diye Printer'ı bozdum dünde kaşeyi kırmıştım. Az kaldı burayı yakıp dağıtmadan İnşallah 3 ayda sağ salim ayrlırım

kiz elhamraaa sen bana niye iyi dileklerde bulunmadin:mymeka:de get bundan sonra saga küsüm
ama ama ben tebrik ettim diye hatırlıyorum kızını bebişkom
eğer gözümden kaçtıysa çoooook özür:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…