Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Hakkatten bende tuhaflik var sanirim,
ilk uc ay haftada 1e inmisti bulantim falan vardi diye
ama simdi tekrardan haftada 3e falan cikti yani o istemese ben istiyorum. :kedi:
Benim gibi istekli olan hic mi yok aranizda.
Gecen gece bi uyandirdim neyin icin uyandirdigimi anlayinca
hemen sipsak uyandi. kaydirigubbakcemile3
selam arkadaslar benide alın aranıza
bende 17 haftalık hamişim oğlum olcak nasip olursa
haziran da bebeğimi alcam kucağıma benim ikinci bebek
ilk kızım var 16 aylık şuanda ..
ayy ögle yemegı vaktı gelıyo ben acıktım bıle sabah o kadar hamur yedım bı guzel kahvaltı yaptım az oncede bı bardak sut ıctım ama acıktım ben bı meyve hazırlıyım kendıme
elevıt kullanıyordum bıraktım canım o asırı ıstah yapıyodur dedıler bayagıdır ıcmıyorum ama maasallahım var halavitamin kullanıyonmu
sositososito
Yarasın bebişe Daemoncumm afiyet olsunnn a.s
ASLINDA BEN KAr ederim diye değil işden çıkcamm eşime zorluk olmasın diye stoklayım diyorum aslında konu komşu mubareğe geldiğindee öyle sür meyca SUYU HEDİYE GETİRCEĞİNEE BEZ GETİRSİN
elevıt kullanıyordum bıraktım canım o asırı ıstah yapıyodur dedıler bayagıdır ıcmıyorum ama maasallahım var hala
bıraktınmı sen eleviti ben devam ediyorum hala halsizdim cok o sebeple iyi geldi bana ama iştahım da eskisi gibi değil artık gece içmeye baslayınca rahat ettim nihayet..daha normale döndüm kaydirigubbakcemile3
ya hani bez firmalarından promosynlar istemiştik ya kimlere geldi??
ASLINDA BEN KAr ederim diye değil işden çıkcamm eşime zorluk olmasın diye stoklayım diyorum aslında konu komşu mubareğe geldiğindee öyle sür meyca SUYU HEDİYE GETİRCEĞİNEE BEZ GETİRSİN
ayyy sensi banada bulaştır kız biraz
tam bir odunum şuara
elevıt kullanıyordum bıraktım canım o asırı ıstah yapıyodur dedıler bayagıdır ıcmıyorum ama maasallahım var hala
bıraktınmı sen eleviti ben devam ediyorum hala halsizdim cok o sebeple iyi geldi bana ama iştahım da eskisi gibi değil artık gece içmeye baslayınca rahat ettim nihayet..daha normale döndüm kaydirigubbakcemile3
ben yatmadan önce içiyorum
iştah konusunda açılma var tabi ama ilaçtan olduğunu sanmıyorum
gece iyi oluyo:ecrin_bebek:
ay bende hiç yok
Öncedende yoktu o istek okları şimdi hep tükendi laelaelaelaelae
İçim geçmiş benm beh laelaelaelaelae
Anam bende bi ariza varmis bunu anladim
baksana millet herifinin horlamasina sinir oluyormus.
Bana o bile cekici geliyor uyandiriyorum. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?