2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhabalar nasılsınız..şükür ben bugün iyiyim....

ben bez hiç almıcam ama ıslak pamuk mendil aldım 12 paket kampanyadan..:))iyiki almışım tansaşta dün gördüm 1paket 5,50 idi ben kargo falan filan 4e falan aldım..:))
daha çok sonradan elimde kalsada farklı yerde kullanabileceğim şeyleri stoklamak istiyorum..:))bir ara hacı şakir sabun tozundan alıcamstok olsun..:))

ÖSKEEE BAK ENERJI OLAYI BU SANRM:) BİZDE OLMAYANNN:jeyyar:

selam arkadaslar benide alın aranıza
bende 17 haftalık hamişim oğlum olcak nasip olursa
haziran da bebeğimi alcam kucağıma benim ikinci bebek
ilk kızım var 16 aylık şuanda ..

hoşgeldin cnm

kızlar işlerim var biras da.. gelcem birasdn

Yarasın bebişe Daemoncumm afiyet olsunnn a.s
ayy ögle yemegı vaktı gelıyo ben acıktım bıle sabah o kadar hamur yedım bı guzel kahvaltı yaptım az oncede bı bardak sut ıctım ama acıktım ben bı meyve hazırlıyım kendıme

bi bez aldım bende birde 3 paket huggies ıslak mendil
ama bezi tecrübesizlikten prima uyu ve oyna almışım
yan ürünmüş o
şimdi onu geri vercem3-6kg mini boy alcam
molfix olabilir

ayyy sensi banada bulaştır kız biraz
tam bir odunum şuara

acıktımmmm gidip gelip atıştırıyorum off saat 12 olsada yemek yesem. Vitaminde kullanmıyorum ben kullansam nolur acaba.

ya hani bez firmalarından promosynlar istemiştik ya kimlere geldi??

Ofya bende bı garıbm gecenn 3 unde kaktm ekmek tereyagı yedım vrmı bÖle bıŞı yetmedı ustune elma bugnde tuttrmŞlr balıkcıya gıdelım valla mıdem bı garıp balık malık yıyemem ofyaaa baans aglam ev yemeklerı lazımmm sımdı adamlara dıretıyrm bakalm basarılı olackmıyım

ASLINDA BEN KAr ederim diye değil işden çıkcamm eşime zorluk olmasın diye stoklayım diyorum aslında konu komşu mubareğe geldiğindee öyle sür meyca SUYU HEDİYE GETİRCEĞİNEE BEZ GETİRSİN

Bende indirimde oldugunda alayim diye dusunuyordum ama BIM'deki fiyati gorunce vazgectim.
Baska yerde indirimli fiyati ora ile hemen hemen ayniya denk geliyor sanirim.
Bosver sende alma hem kocan ilk uc ay alisir bez parasi odememeye sonra birden pat diye odemesi
zor gelir en en iyisi bastan alistir da ayagini ona gore denk alsin. :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

bıraktınmı sen eleviti ben devam ediyorum hala halsizdim cok o sebeple iyi geldi bana ama iştahım da eskisi gibi değil artık gece içmeye baslayınca rahat ettim nihayet..daha normale döndüm kaydirigubbakcemile3

bıraktım ama yıne aynıyımmm

ay bende hiç yok
Öncedende yoktu o istek okları şimdi hep tükendi laelaelaelaelae
İçim geçmiş benm beh laelaelaelaelae

ben de senin gibiyim yaaa :) adama yazik olmasin diye yapiyoruz. kaydirigubbakcemile3
Sensicim harikasin :lepi:
ama dun o isi yaptikdan sonra bende cok agri odu kasikta ve belimde.gece uyuyamadim .bi de ben dun dustum kizlar yaaa.Allahtan dizlerim uste dustum dizim mosmor su an.ondan da olabilirmi diye endiseliyim....
Aman kizar dikat edin derim dusmeyin cok tehlikeli ben cok korktum vallahi.

Anam bende bi ariza varmis bunu anladim
baksana millet herifinin horlamasina sinir oluyormus.
Bana o bile cekici geliyor uyandiriyorum. kaydirigubbakcemile3

BANA NİNNİ GİBİ GELİYOR ÇOK RAHATSIZ OLURSAM Bİ TEPCİK ATIYORUMM KENDİNE GELİYORRklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…