- Konu Sahibi daemon
-
- #33.061
kızlar siz hem beşik hem karyola mı alacaksınız.
kızlar siz hem beşik hem karyola mı alacaksınız.
kızlar el doopleri alanınz varmı kullanmaya başlayanınız hangi marka iyi hangisini alsam bilemedimde
ben sımdılık besık alıcam yalnızca
bende cok begendımmm
ayhancocuk nilüfer lüx bebek sepeti {oranj}, #23192916 gittigidiyor.com
bu da tuurncusu 199 tl fıyatı kızlar
Daemon eşinin iş durumuyla ilgili yazdıklarını okudum canım... Allah hayırlısı neyse onu verir inşallah ama sanırım yanlış bilgi verilmiş sana. Canım çıkış tarihinden sonra 90 gün sağlıktan faydalanabiliyorsunuz. 6 ay falan denmiş o rahatlıkla eşin erken bi karar vermesin diye uyarayım dedim tatlım...
saol canımmm.. onceden 6 aydı sonradan 3 aya ındırıldı dımı cok saol canım verdıgın bılgı ıcın.Daemon eşinin iş durumuyla ilgili yazdıklarını okudum canım... Allah hayırlısı neyse onu verir inşallah ama sanırım yanlış bilgi verilmiş sana. Canım çıkış tarihinden sonra 90 gün sağlıktan faydalanabiliyorsunuz. 6 ay falan denmiş o rahatlıkla eşin erken bi karar vermesin diye uyarayım dedim tatlım...
canım gerçekten duyabiliyor musun kalp atışlarını düzgün şekilde..Ay canım benim eşim bana sürpriz yapıp almış çok kaptırmadığın sürece kendini süper bişey. En azından kalp atışlarını duyup huzurlu oluyorsun. Benimkinin markası angelsounds fiyatı da 100 civarıydı sanırım
el doopleri ne yaa ayy burda yeni yeni şeyler duyuyorum ben.
selamm bir ara 6 aydıı amaa 3 aymı olmuş bu arada sen mali müşavirsin sanırımm
bılmıyorumkı canım her gordugume atlar bı halım var once su odayı bosaltmamız lazım sonrasında ne yapıcagımıza karar vermemiz lazımç sımdılık sadece bakınıyorummdaemon bndnmı dusnyrsn yoksa
yok canım taksam nolcak sankı zaten huzursuz oldugu yerde calısmasını bende ıstemıyorum bakalım barı bıraz daha ertelensede dogumu ssk sından halledebılsek.daemoşum dün eşinle ilgili yazdım bişiler ama görmdin sanırım,çok üzüldüm ama kafaya takma emi kuşun üzülmesin
bizde adettir ilk çocuğun beşiğini, karyolasını kızın annesi alır. Odun kocam bundan da yırrtı. Annemde hem bebiş hem karyola alalım diyo ama ben iki masraf olsun instemiyorum karyola alayım yatak odama koyup 1 sene sonrada kendi odasına geçiririm diye düşünüyorum ama bizde daha bakıcaz.
canım bebeğin kalp seslerini duyuyorsun hıçkırıklarını hatta iyi bi cihazsa besinlerin kordondan geçişini bile duyabiliyorsun ama iyi bişi almalı işte hışırtısız falan olmalı
Bizde adettir ilk çocuğun beşiğini, karyolasını kızın annesi alır. Odun kocam bundan da yırrtı. Annemde hem bebiş hem karyola alalım diyo ama ben iki masraf olsun instemiyorum Karyola alayım yatak odama koyup 1 sene sonrada kendi odasına geçiririm diye düşünüyorum ama bizde daha bakıcaz.
bizdede öle derler ama ben aıleme masrf yapmcm ne gerek var alsn kocam onada soledm biz alırz dıye belki beşik kısmını annem alckmş onada kıyamam ama alcm dıynce alma dıyemem ..
Kocamda oda takımını amcasnn ustune yıkmaya calısyr adam nıye alsn 2 -3 mılyarlk oda takımı
ben büyüyen karyola oda takımı alcamm bide park yatak istiyorumm önce yanımda part yatakda yatsın sonraa oyun i çin kullanır diye düşündümm
hosbulduk canim.insallah gecer canim daha dizlerim agriyo.Hoşgeldin Leyla cım nasılsın dicem ama düşmüşsün geçmiş olsun kuzum ya
hosgeldin canimMerhaba kızlarrr....
Bizde adettir ilk çocuğun beşiğini, karyolasını kızın annesi alır. Odun kocam bundan da yırrtı. Annemde hem bebiş hem karyola alalım diyo ama ben iki masraf olsun instemiyorum Karyola alayım yatak odama koyup 1 sene sonrada kendi odasına geçiririm diye düşünüyorum ama bizde daha bakıcaz.
Evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?