2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar siz hem beşik hem karyola mı alacaksınız.

ilk zamanlar bizim odada olacağından beşik alayım diyorum sonra odasına koyarım karyolasına..bilemiyorum yoksa besik yerine park yatakmı alsam?park yatak katlanıp kaldırılabiliyor yer de kaplamaz hem.hem de tasıyabilirim istediğim yere.tatile kayınvalidem bakacak işe basladıktan sonra ona veririm olmazsa orda kalır genelde

kızlar el doopleri alanınz varmı kullanmaya başlayanınız hangi marka iyi hangisini alsam bilemedimde

Ay canım benim eşim bana sürpriz yapıp almış çok kaptırmadığın sürece kendini süper bişey. En azından kalp atışlarını duyup huzurlu oluyorsun. Benimkinin markası angelsounds fiyatı da 100 civarıydı sanırım

daemoşum dün eşinle ilgili yazdım bişiler ama görmdin sanırım,çok üzüldüm ama kafaya takma emi kuşun üzülmesin

selamm bir ara 6 aydıı amaa 3 aymı olmuş bu arada sen mali müşavirsin sanırımm

saol canımmm.. onceden 6 aydı sonradan 3 aya ındırıldı dımı cok saol canım verdıgın bılgı ıcın.

canım gerçekten duyabiliyor musun kalp atışlarını düzgün şekilde..
benimki de geçen gün alalım mı diye linkini atmıştı bana da ben gerek yok masrafa demiştim. aldırsam mı ki bilmiyorumkismile

Beşik mi karyolamı?
Beşik+karyolamı hala kararsızım bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Bizde adettir ilk çocuğun beşiğini, karyolasını kızın annesi alır. Odun kocam bundan da yırrtı. Annemde hem bebiş hem karyola alalım diyo ama ben iki masraf olsun instemiyorum Karyola alayım yatak odama koyup 1 sene sonrada kendi odasına geçiririm diye düşünüyorum ama bizde daha bakıcaz.

el doopleri ne yaa ayy burda yeni yeni şeyler duyuyorum ben.

canım bebeğin kalp seslerini duyuyorsun hıçkırıklarını hatta iyi bi cihazsa besinlerin kordondan geçişini bile duyabiliyorsun ama iyi bişi almalı işte hışırtısız falan olmalı

daemon bndnmı dusnyrsn yoksa
bılmıyorumkı canım her gordugume atlar bı halım var once su odayı bosaltmamız lazım sonrasında ne yapıcagımıza karar vermemiz lazımç sımdılık sadece bakınıyorumm
daemoşum dün eşinle ilgili yazdım bişiler ama görmdin sanırım,çok üzüldüm ama kafaya takma emi kuşun üzülmesin
yok canım taksam nolcak sankı zaten huzursuz oldugu yerde calısmasını bende ıstemıyorum bakalım barı bıraz daha ertelensede dogumu ssk sından halledebılsek.

bizdede öle derler ama ben aıleme masrf yapmcm ne gerek var alsn kocam onada soledm biz alırz dıye belki beşik kısmını annem alckmş onada kıyamam ama alcm dıynce alma dıyemem ..
Kocamda oda takımını amcasnn ustune yıkmaya calısyr adam nıye alsn 2 -3 mılyarlk oda takımı

kızlar sız o anneyle amcayı bana yollasanıza=))

biz de karyolanın haricinde, bizim odada yanımızda yatabilmesi için ufak bi beşik türü bişi alacam. ucuz yollu bişi bakacam beşiği..
ayy kızlar sabah uyanınca o oradan hoop yataga yanımıza alırız oynarız onlarla

Hoşgeldin Leyla cım nasılsın dicem ama düşmüşsün geçmiş olsun kuzum ya
hosbulduk canim.insallah gecer canim daha dizlerim agriyo. dikkatli olmaliyim bundan sonra.kizin nasil?
Merhaba kızlarrr....
hosgeldin canim

bizde de var o adet.ama ben butun mobilyayi onlara aldiricam :)))))))))))

sana bir soru sorabilirmyim gerçi biliyorum ama teyit alırsa mçok mutlu olcam şimdi ben kismetse 15 nisanda en geç doğum iznine ayrılcam ssk ya bilrcem o süre zarfında işyernin bizimi çin yapacağı masraf yok zaten izinli gözüküyoruz sonra doğum yapıyorumm izin süremiz bittiğindemi doğumi çin başvuruyapıyoruz yani para alabilmek için yoksa izin süresinde yapabiliyormuyuz kısacası benim düşüncem doğum paramı almak işyeride bunu bliyor yermie birini yetiştiriyorum doğum iznim bittğinde bir süre daha ssklı gözükmem gerekiyormuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…