sana bir soru sorabilirmyim gerçi biliyorum ama teyit alırsa mçok mutlu olcam şimdi ben kismetse 15 nisanda en geç doğum iznine ayrılcam ssk ya bilrcem o süre zarfında işyernin bizimi çin yapacağı masraf yok zaten izinli gözüküyoruz sonra doğum yapıyorumm izin süremiz bittiğindemi doğumi çin başvuruyapıyoruz yani para alabilmek için yoksa izin süresinde yapabiliyormuyuz kısacası benim düşüncem doğum paramı almak işyeride bunu bliyor yermie birini yetiştiriyorum doğum iznim bittğinde bir süre daha ssklı gözükmem gerekiyormuu
eşim 6 ay yararlanmıştı demekki sistem değişti tekrar
yok canım o kanun degısmıs ıste 3 aya ındırmısler...
Amaannn ha babası ha amcası ne fark eder=))
Şİmdİ doktorumu aradım aŞıyı sordum sonra 3 boyut vs cd olayı falan varmı sızde daha once fırsat bulup soramamŞtım. Dedı tabıkı yapıyrz ama ssk yla olmuyr dedı ucretlİİ İİdedİm bende bebegım İÇİn ucrete de razıym zaten fıytlr dısarıya gore uygun gıbı bİŞİ.
Doğum parası diye kastettiğin sanırım raporlu olduğun sürenin parası. O parayı raporun bittikten sonra alabiliyorsun ancak canım. İşyerin internetten raporunun girişini yapacak para da ptt ye yatıyor canım. Rapor bitiminden sonra ssk lı gözükme şartın da yok canım
valla bebişe ben bakmak istiyorum en az 6 ay en fazla 1 yıl bir arkadaşda benmi yaptıığm gibi yapmış almış parasını bende öyle yapcamm tam olarak 22 ocakda ne yapmak gerekt,iğini ssk ya gidip öğrencemm
cok güselmiş. sallanıyo da sanırımİTHAL - Clair de Lune - Bebek Uyku Sepet Beşik, #23487116 Gittigidiyor.com
kızlar bu beşiğe bayıldım.
benim de kizim iyi tekmeleyip duruyo icerde :))
o tekmeleyince cok mutlu oluyorum hersey ii cok sukur diye.
1-2 saatten fazla kipirdamayinca icime kurt dusuyor.ama doktorlar 3 saate kadar da uyuyabilirmis diyor.aksam saat 7-den sabahin 4-ne kadar en haraketli olduklari zamanmis.
park yatağı babaannesine kilitlicem ben, o diyodu zaten almamız lazım diye :jeyyar: onlara gidince yatması için alacak :jeyyar:
ilerde büyüyünce artık beşiği de gittigidiyorda satarız bilmiyorumkismile
park yatak alırız salonda fln içinde oynasın diye bilmiyorumkismile
ya da babaannesindekini çalarız :roflol:
cok güselmiş. sallanıyo da sanırım
yuhhh o ne fiyat beevet sallanıyorlar ama beni düşündüren çok küçük olması. en fazla 3 ay uyur içinde :1no2:
Bambu Beşik, #17261201 Gittigidiyor.com
bu daha da güzel ama çokkkkkkkkkk pahalııı
ösledim aklinialirimsmileha canımaklinialirimsmile
tamamen işimibırkacaksın yoksa 1 senelık ucretsız ızn hakkımıne vrms onumu kullncksn
ayy bi hoş oldum düşünün yazınn sıcakk havaa giymişiz şortları bebişimiz üstündee sadece alttan çıtçıtlı badiler oyyyy oynaşcazz onlarlaa gezdircezz hatta benn bilimyorum normal olurmu tatile çıkmak bile istiyorum onu denize sokmakk allahımm güzel günler var bizler çok şanslıyız en güzel aydaa doğurcazzzz inşallah bi hayal edin kızlarr yazı ve bebişlermizle geçirceğimiz o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?