2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doğum parası diye kastettiğin sanırım raporlu olduğun sürenin parası. O parayı raporun bittikten sonra alabiliyorsun ancak canım. İşyerin internetten raporunun girişini yapacak para da ptt ye yatıyor canım. Rapor bitiminden sonra ssk lı gözükme şartın da yok canım

yok canım o kanun degısmıs ıste 3 aya ındırmısler...

Amaannn ha babası ha amcası ne fark eder=))

ne bılım ben utanmzlr pişmişpişmş bakyrlr suratıma bide alacklarıma mudahale edyrlr okdr olydn sonra bide alnması lazm edılmesı alzm onlrn derdı anama aldırmak havalarını alırlar ama fısssssss

cd olayi da ucretli mikaca yapiyorlr?

çok tşk ederimm...a.s.

tamamen işimibırkacaksın yoksa 1 senelık ucretsız ızn hakkımıne vrms onumu kullncksn

Benmkide 2 gündür gündüz pek oynuyo bayanssulusmile
Oynak olcak bu kızlar kaydirigubbakcemile3
Akşamları babası çok istiyo hareketlerini hissetmeyi ama bi türlü o varken oynamıyo zillim kaydirigubbakcemile3

yaa ben bebeğime herşey almak istiyorummm lcw de süper şeyler varr bebefonda istiyorum aspiratörde herşeyy kocam yandıı eyvahedigeldismile-tatlicadiarzu-

ayy bi hoş oldum düşünün yazınn sıcakk havaa giymişiz şortları bebişimiz üstündee sadece alttan çıtçıtlı badiler oyyyy oynaşcazz onlarlaa gezdircezz hatta benn bilimyorum normal olurmu tatile çıkmak bile istiyorum onu denize sokmakk allahımm güzel günler var bizler çok şanslıyız en güzel aydaa doğurcazzzz inşallah bi hayal edin kızlarr yazı ve bebişlermizle geçirceğimiz o günleri

tamamen işimibırkacaksın yoksa 1 senelık ucretsız ızn hakkımıne vrms onumu kullncksn

mecbur bırakcam çünük burda bende başka kimse yok müşteri temsilciler sabah çıkıyor akşam gwliyorr biri şart burayaa ama benden çok memnunlar 1 yıl sonra ynie buray başlarım yada burası çok iyi referans bana iş kolay bulurum inşalllah canım şuan işden önemli olan benim evladımın ilk 1 yılı onu kendi kokumla her an ilgiyle büyütmek onu emzirmek istiyorumm

azcık sırnaşim miaklinialirimsmile

ayyy harika olucak..inşallah...bende denize sokmak çok istiyorum ama burada su çok soğuk oluyor bakalım....

eşimin iznine göre memleketlerede gitmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum....bebek rahatsız olur mu ki??

archımım ılk yolladıgın banada cok kucuk geldı ıkıncısınınde maasallahı var nerdeyse oda takımı fıyatı yuh yanııı.. nasıda abartıyolar gercı bambudan yapılmıs ondan pahalı heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…