bılmıyorumkı canım her gordugume atlar bı halım var once su odayı bosaltmamız lazım sonrasında ne yapıcagımıza karar vermemiz lazımç sımdılık sadece bakınıyorumm
yok canım taksam nolcak sankı zaten huzursuz oldugu yerde calısmasını bende ıstemıyorum bakalım barı bıraz daha ertelensede dogumu ssk sından halledebılsek.
biz de karyolanın haricinde, bizim odada yanımızda yatabilmesi için ufak bi beşik türü bişi alacam. ucuz yollu bişi bakacam beşiği..
ayy kızlar sabah uyanınca o oradan hoop yataga yanımıza alırız oynarız onlarla
bılmıyorumkı canım her gordugume atlar bı halım var once su odayı bosaltmamız lazım sonrasında ne yapıcagımıza karar vermemiz lazımç sımdılık sadece bakınıyorumm
yok canım taksam nolcak sankı zaten huzursuz oldugu yerde calısmasını bende ıstemıyorum bakalım barı bıraz daha ertelensede dogumu ssk sından halledebılsek.
kızlar sız o anneyle amcayı bana yollasanıza=))
hosbulduk canim.insallah gecer canim daha dizlerim agriyo.dikkatli olmaliyim bundan sonra.kizin nasil?
hosgeldin canim
bizde de var o adet.ama ben butun mobilyayi onlara aldiricam :)))))))))))
hayrola işte mi sorunları var deomon?üzüldüm ya..hayırlısı olsun insallah..benim esimin de iş değiştirme ihtimali var ben onun özel sağlık sigortasından faydalanıyorum.eğer değiştirirse ne olacak bilemiyorum hiç..gidecek sigortam da sanırım..bebek kısmetiyle gelir derler ben de buna inanıyorum o sebeple insallah maddi anlamda da bebeklerimiz bize sans getirecek sen de hiç üzülme canım hayırlısı
kuşum işten ayrılsa bile 6 ay ssk sürüyor oyüzden doğumunu ssk lı yapabilirsin
canım park yataklara baktım ben ama onlar da cok küçük değil ki, büyük hepsi.. yani öyle her yatak odasına sığmaz onlar da..özgecay ama küçük bir beşik alacağına geçen hepsi burada 95 lirayda park yatak gördüm onu al tatile götürürsün işin en güzeli çocuk haeketlenmeye başladıığnda içinde oyun oynarr yani onu oyuncak yeri olarak kullanırsın ama beşik geçici ben hep oda takımı hemde parrk yatak düşnüyorum ucuz yollu
sana bir soru sorabilirmyim gerçi biliyorum ama teyit alırsa mçok mutlu olcam şimdi ben kismetse 15 nisanda en geç doğum iznine ayrılcam ssk ya bilrcem o süre zarfında işyernin bizimi çin yapacağı masraf yok zaten izinli gözüküyoruz sonra doğum yapıyorumm izin süremiz bittiğindemi doğumi çin başvuruyapıyoruz yani para alabilmek için yoksa izin süresinde yapabiliyormuyuz kısacası benim düşüncem doğum paramı almak işyeride bunu bliyor yermie birini yetiştiriyorum doğum iznim bittğinde bir süre daha ssklı gözükmem gerekiyormuu
yok canım o kanun degısmıs ıste 3 aya ındırmısler...kuşum işten ayrılsa bile 6 ay ssk sürüyor oyüzden doğumunu ssk lı yapabilirsin
amaannn ha babası ha amcası ne fark eder=))kıyamam kuzum sanaaaaaaaaaaa
bide şöle bak olaya eşimn amcasndn beklentımz var ama anası babası bişi solemyr anca aa alınması lazım aaa beşk olmzsa olmz aaaa oda da yapmak lazm amaicraat yok ben yardmcı olaym dıyen yok yuh yaniii!!!
Amcasıda mecbr dııl hanı oda yapmaya
ssk dan 3 ay yararlana biliyormuş canımmm şimdi şin uzmanından öğrendik bende 6 ay biliyordumm
canım park yataklara baktım ben ama onlar da cok küçük değil ki, büyük hepsi.. yani öyle her yatak odasına sığmaz onlar da..
ben küçük bişi olsun diye beşik istiyorum.
erken ayrılmayı dusnyrsn sanırm işte sonrası ne olck cnm dogumdn sonrası yani
canım park yataklara baktım ben ama onlar da cok küçük değil ki, büyük hepsi.. Yani öyle her yatak odasına sığmaz onlar da..
Ben küçük bişi olsun diye beşik istiyorum.
ay benim ailemin o adetlrden hiç haberi yok hem olsada sallamazlar zaten
Ben nerdeym annemler nerde... işleri güçleri yok benim bebeğime karyola beşik alcaklar
Hey gidi heyyy.
Kızım ii Leylacım çok şükür, seninkide ii inşallah Şeniz
park yatağı babaannesine kilitlicem ben, o diyodu zaten almamız lazım diye :jeyyar: onlara gidince yatması için alacak :jeyyar:tamam şimdi olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?