2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayrola işte mi sorunları var deomon?üzüldüm ya..hayırlısı olsun insallah..benim esimin de iş değiştirme ihtimali var ben onun özel sağlık sigortasından faydalanıyorum.eğer değiştirirse ne olacak bilemiyorum hiç..gidecek sigortam da sanırım..bebek kısmetiyle gelir derler ben de buna inanıyorum o sebeple insallah maddi anlamda da bebeklerimiz bize sans getirecek sen de hiç üzülme canım hayırlısı

özgecay ama küçük bir beşik alacağına geçen hepsi burada 95 lirayda park yatak gördüm onu al tatile götürürsün işin en güzeli çocuk haeketlenmeye başladıığnda içinde oyun oynarr yani onu oyuncak yeri olarak kullanırsın ama beşik geçici ben hep oda takımı hemde parrk yatak düşnüyorum ucuz yollu

kuşum işten ayrılsa bile 6 ay ssk sürüyor oyüzden doğumunu ssk lı yapabilirsin

kızlar sız o anneyle amcayı bana yollasanıza=))

kıyamam kuzum sanaaaaaaaaaaa
bide şöle bak olaya eşimn amcasndn beklentımz var ama anası babası bişi solemyr anca aa alınması lazım aaa beşk olmzsa olmz aaaa oda da yapmak lazm amaicraat yok ben yardmcı olaym dıyen yok yuh yaniii!!!
Amcasıda mecbr dııl hanı oda yapmaya

ay benim ailemin o adetlrden hiç haberi yok hem olsada sallamazlar zaten
Ben nerdeym annemler nerde... işleri güçleri yok benim bebeğime karyola beşik alcaklar
Hey gidi heyyy.
Kızım ii Leylacım çok şükür, seninkide ii inşallah Şeniz
hosbulduk canim.insallah gecer canim daha dizlerim agriyo. dikkatli olmaliyim bundan sonra.kizin nasil?

hosgeldin canim

bizde de var o adet.ama ben butun mobilyayi onlara aldiricam :)))))))))))

evet canım ısten cıkarılma durumları var su sıralar ama umarım bıraz dah agec olur en azından dogumda ssk dan yararlanabılrıız

canım park yataklara baktım ben ama onlar da cok küçük değil ki, büyük hepsi.. yani öyle her yatak odasına sığmaz onlar da..
ben küçük bişi olsun diye beşik istiyorum.

erken ayrılmayı dusnyrsn sanırm işte sonrası ne olck cnm dogumdn sonrası yani

kuşum işten ayrılsa bile 6 ay ssk sürüyor oyüzden doğumunu ssk lı yapabilirsin
yok canım o kanun degısmıs ıste 3 aya ındırmısler...
amaannn ha babası ha amcası ne fark eder=))

canım park yataklara baktım ben ama onlar da cok küçük değil ki, büyük hepsi.. yani öyle her yatak odasına sığmaz onlar da..
ben küçük bişi olsun diye beşik istiyorum.

tamam şimdi olduu

Şımdı doktorumu aradım aŞıyı sordum sonra 3 boyut vs cd olayı falan varmı sızde daha once fırsat bulup soramamŞtım. Dedı tabıkı yapıyrz ama ssk yla olmuyr dedı ucretlıı ııdedım bende bebegım ıÇın ucrete de razıym zaten fıytlr dısarıya gore uygun gıbı bıŞı.

erken ayrılmayı dusnyrsn sanırm işte sonrası ne olck cnm dogumdn sonrası yani

valla bebişe ben bakmak istiyorum en az 6 ay en fazla 1 yıl bir arkadaşda benmi yaptıığm gibi yapmış almış parasını bende öyle yapcamm tam olarak 22 ocakda ne yapmak gerekt,iğini ssk ya gidip öğrencemm

canım park yataklara baktım ben ama onlar da cok küçük değil ki, büyük hepsi.. Yani öyle her yatak odasına sığmaz onlar da..
Ben küçük bişi olsun diye beşik istiyorum.

daemonun gösterdıgı beşikler guzel aslnda cunku yanlş gormedıysem 36 ay kullnlabılyrms hanı en azndn 1-2 sene ıdare edlm sepet istıyordum ben ama 6 ay anca dıyrlr

benim de kizim iyi tekmeleyip duruyo icerde :))
o tekmeleyince cok mutlu oluyorum hersey ii cok sukur diye.
1-2 saatten fazla kipirdamayinca icime kurt dusuyor.ama doktorlar 3 saate kadar da uyuyabilirmis diyor.aksam saat 7-den sabahin 4-ne kadar en haraketli olduklari zamanmis.

tamam şimdi olduu
park yatağı babaannesine kilitlicem ben, o diyodu zaten almamız lazım diye :jeyyar: onlara gidince yatması için alacak :jeyyar:
ilerde büyüyünce artık beşiği de gittigidiyorda satarız bilmiyorumkismile
park yatak alırız salonda fln içinde oynasın diye bilmiyorumkismile
ya da babaannesindekini çalarız :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…