2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklsn aslnda cnm ama benm işyermde daha senem dolmasına 2 ay vr cok yenym bırakmak ıstemyrm bnd e karasızım bakalm neseee

Kızlar ben yemege kacar bakalım ne yıcemm kıb cok kayntmyn yetısemymrm sonna

evet canım ısten cıkarılma durumları var su sıralar ama umarım bıraz dah agec olur en azından dogumda ssk dan yararlanabılrıız

iş bakmaya baslasın hemen gün doğmadan neler doğar..elif şafak aşk.ı okumuş muydun sen ? orda bir cümle vardı tam olarak su anda bire bir kuramam cümleyi ama..orda birisi şems'e hayatım alt üst oldu diye dert yanıyordu.Şems de altının üstünden daha iyi ve hayırlı olmayacağını nerden biliyorsun demişti.ben de bunu her zaman düşünürüm.basta kötü gelen bir şey sonrasında iyiki dedirtiyor kendisine şükrettirebiliyor çoğu zaman o sebeple asla karamsarlığa kapılmayın..

ayyy harika olucak..inşallah...bende denize sokmak çok istiyorum ama burada su çok soğuk oluyor bakalım....

eşimin iznine göre memleketlerede gitmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum....bebek rahatsız olur mu ki??

ayy fetihe marmaris en yakın kuşadası çeşmee çok sanslıyızz ya izmirli olarakkk

ay bız tatıle felan gıdemeyız heralde bu yaz. daha cok mınık olurlar ama bı arkadasımızın yalzıgı var sılıvrıde yazları arada haftas ınları kacıyoruz oraya gıderız belkımm mayoda alırım ogluma

esımın ıssız kalacagını duusnmuyorum acıkcası ama en aından ssk sı yeterse doguma kadar o da kendı ısıne baslar toparlayınca bagkur falan yapar. zaten kendı ısını yapmak ıstıyodu benımde dogumdan sonra calısma ımkanım olmıycak ne yazıkkı kendı dukanımızı acıp aılecek orda claısırız ıdye dunuyoduk bunu erkene alabılırız.

haklsn aslnda cnm ama benm işyermde daha senem dolmasına 2 ay vr cok yenym bırakmak ıstemyrm bnd e karasızım bakalm neseee

benimde 7 ay oldu girelii ama napcann bebeğimle olmak istiyorummm

annem yazlığada,kendi evinede alcakmış beşik yeme beni dedim
o kadar masraf olcakki
benim eve zor alcankaydirigubbakcemile3

ayy fetihe marmaris en yakın kuşadası çeşmee çok sanslıyızz ya izmirli olarakkk

ben zaten çeşme alaçatıda oturuyorum:))))) gel kız buraya ..yazın bebişleri birlikte mıncıklar denize sokarız...:))9

oyy onun mayosunu yerim bennn ama 1-2 aylık bebeleri soksam mikrok kaparlamıı ayaklarını sokcazz zatenn

canım işden çıkmadıysa eşinn iş bulasayak adar çıkmasın yada sıksın dişin 3 ay en azından doğumunu kapsasınn

oyy onun mayosunu yerim bennn ama 1-2 aylık bebeleri soksam mikrok kaparlamıı ayaklarını sokcazz zatenn

hazıranın 4 une gelıo dogum agustos sonu gıbı gıtsek yaklasık 3 ay olur olmadı legen gotururum onun ıcıne sokarım:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…