bende gıaklinialirimsmile
:jeyyar:azcık sırnaşim miaklinialirimsmile
mecbur bırakcam çünük burda bende başka kimse yok müşteri temsilciler sabah çıkıyor akşam gwliyorr biri şart burayaa ama benden çok memnunlar 1 yıl sonra ynie buray başlarım yada burası çok iyi referans bana iş kolay bulurum inşalllah canım şuan işden önemli olan benim evladımın ilk 1 yılı onu kendi kokumla her an ilgiyle büyütmek onu emzirmek istiyorumm
evet canım ısten cıkarılma durumları var su sıralar ama umarım bıraz dah agec olur en azından dogumda ssk dan yararlanabılrıız
ayyy harika olucak..inşallah...bende denize sokmak çok istiyorum ama burada su çok soğuk oluyor bakalım....
eşimin iznine göre memleketlerede gitmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum....bebek rahatsız olur mu ki??
:jeyyar:
iş bakmaya baslasın hemen gün doğmadan neler doğar..elif şafak aşk.ı okumuş muydun sen ? orda bir cümle vardı tam olarak su anda bire bir kuramam cümleyi ama..orda birisi şems'e hayatım alt üst oldu diye dert yanıyordu.Şems de altının üstünden daha iyi ve hayırlı olmayacağını nerden biliyorsun demişti.ben de bunu her zaman düşünürüm.basta kötü gelen bir şey sonrasında iyiki dedirtiyor kendisine şükrettirebiliyor çoğu zaman o sebeple asla karamsarlığa kapılmayın..
haklsn aslnda cnm ama benm işyermde daha senem dolmasına 2 ay vr cok yenym bırakmak ıstemyrm bnd e karasızım bakalm neseee
ay bız tatıle felan gıdemeyız heralde bu yaz. daha cok mınık olurlar ama bı arkadasımızın yalzıgı var sılıvrıde yazları arada haftas ınları kacıyoruz oraya gıderız belkımm mayoda alırım ogluma
özge dediki
ben,daemon,ukla
hediyemizi ortak hazırladık
sana mini beşik alcaz dediler
ayyy ne gereği vardı ya kızlar
mahcup oluyorum böle:kedi:
ayy fetihe marmaris en yakın kuşadası çeşmee çok sanslıyızz ya izmirli olarakkk
ay bız tatıle felan gıdemeyız heralde bu yaz. daha cok mınık olurlar ama bı arkadasımızın yalzıgı var sılıvrıde yazları arada haftas ınları kacıyoruz oraya gıderız belkımm mayoda alırım ogluma
annem yazlığada,kendi evinede alcakmış beşik yeme beni dedim
o kadar masraf olcakki
benim eve zor alcankaydirigubbakcemile3
akannehir
özge dediki
ben,daemon,ukla
hediyemizi ortak hazırladık
sana mini beşik alcaz dediler
ayyy ne gereği vardı ya kızlar
mahcup oluyorum böle:kedi:
esımın ıssız kalacagını duusnmuyorum acıkcası ama en aından ssk sı yeterse doguma kadar o da kendı ısıne baslar toparlayınca bagkur falan yapar. zaten kendı ısını yapmak ıstıyodu benımde dogumdan sonra calısma ımkanım olmıycak ne yazıkkı kendı dukanımızı acıp aılecek orda claısırız ıdye dunuyoduk bunu erkene alabılırız.
oyy onun mayosunu yerim bennn ama 1-2 aylık bebeleri soksam mikrok kaparlamıı ayaklarını sokcazz zatenn
:lepi:ayy fetihe marmaris en yakın kuşadası çeşmee çok sanslıyızz ya izmirli olarakkk
akannehir:bbo::1shok:
oyy onun mayosunu yerim bennn ama 1-2 aylık bebeleri soksam mikrok kaparlamıı ayaklarını sokcazz zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?