ayyy kasıklarım ağrıyor acayip ağlamamak için zor tututyorum kendimi
resmen eğik oturuyorum yaaa:sinifsinif:
esımın ıssız kalacagını duusnmuyorum acıkcası ama en aından ssk sı yeterse doguma kadar o da kendı ısıne baslar toparlayınca bagkur falan yapar. zaten kendı ısını yapmak ıstıyodu benımde dogumdan sonra calısma ımkanım olmıycak ne yazıkkı kendı dukanımızı acıp aılecek orda claısırız ıdye dunuyoduk bunu erkene alabılırız.
ay sen karıstırdın canım becerıksız olan bendım ben bılmıyorum almasını kii...bilmiyorumkismileyaw sen bana alcanyaaaaalsanaalsanasmile
ben bilmemki almasınıbilmiyorumkismile
güvenebiliyormu arkadaşım söylediklerinee ya yalan söylüyorsaa zaten böyle birşey yaparlarsa ayıp ederler bilmiyormu adamın çocuğu olcakk
ay noldu bugün bana yaaaaaaaacanım ızın alıp gelesen eve dınlen bıraz
bana gel bacımmm yirik kumru falan ohhh minnişlerle denize girerik...
ben tatil konusunda şanslıyım yav kaynanalar antalyada abimler alanyada oturuyo benim tatil beleş hep...hihihihhi
ay sen karıstırdın canım becerıksız olan bendım ben bılmıyorum almasını kii...bilmiyorumkismile
e ikimizde beceriksiziz madem
ukla özge duyfer güneşim ikimize alsın
canım esımın patronu lanet herıfın tekıdır bız bı trafık kazası yaptık o zamn bıle esım ıse gıdemedıgınde gunlugunu yemek ve yol paralarıyla beraber kestı dusun boyle bı adam. soleyen kısıler guvenılır ınsanlar zaten yenı gelecek ortakta esımle konusmuyor oncesınden bı muhabbetlerı olmustu o yuzden bırbırlerıyle aynı ortamda bulunmuyorlar bıle .
Canım sağlıktan faydalanma 90 güne indi ama hamilelikte şöyle bir ayrıntı da var.
Sigortalı kadına veya sigortalı olmayan karısının doğum yapması nedeniyle sigortalı erkeğe, çocuğun yaşaması şartıyla doğumdan sonraki altı ay süresince her ay, doğum tarihinde geçerli olan asgarî ücretin üçte biri tutarında emzirme ödeneği verilir.
Emzirme ödeneğine hak kazanan sigortalılardan 9 uncu maddeye göre sigortalılığı sona erenlerin, bu tarihten başlamak üzere üçyüz gün içinde çocukları doğarsa, sigortalı kadın veya karısı analık sigortası haklarından yararlanacak sigortalı erkek, doğum tarihinden önceki onbeş ay içinde en az üç ay prim ödenmiş olması şartıyla emzirme ödeneğinden yararlandırılır.
Daha ayrıntılı bilgiyi bölge sgk dan alabilirsin canım...
ay noldu bugün bana yaaaaaaaa
kayınvalidemle konuştumm bacak ağrısı çok kötü olur ben ağlardım diyor bacağımı sarardım öle yatardım diyor, dedim bizimkisi relaks ben kıvranıyom o bana bişey olmaz diyo dedim aman kızım ne bilcekler anlamıyolar işte dedi.. bende zaten ağrım var koçişi aradım bağırdım çağırdım kapattım abim bile aradı nasıl oldun diye sordu dedim yanımdaki şefim bile odun sanardım karısı 13 haftalık hamile hergün arıyor karıcım bi isteğin varmı ne alayım sana diyor en küçük bişeyde koşup hastaneye götürüyor diyeee bisürü laf söledim eşimde e ben sabah seni işe gönderirken sordum ya dedi olsun dedim uyanınca bi daha arasaydın bu çocuk senin yüzünden gergin olacak dedim bağırdım çağırdım kapadımmmm
sonra hemen aradııı ayy nazlanırmışda bilmem neymişde diye seviyoo beni, anladık sana bundan sonra nasıl davranacağımızı tamam dedi bende b.k koca dedimmakannehirkaydirigubbakcemile3(sevincede cici koca diyomda ben:kedi:)
ohhhoooo sen yokken bız cocukları dogurduk buyuttuk denıze havuza bılem gıdıyoz sımdık
ayy canım benımm ya.. dıkkat et ordada durma mumkunse cık eve gel yatay noldu bugün bana yaaaaaaaa
kayınvalidemle konuştumm bacak ağrısı çok kötü olur ben ağlardım diyor bacağımı sarardım öle yatardım diyor, dedim bizimkisi relaks ben kıvranıyom o bana bişey olmaz diyo dedim aman kızım ne bilcekler anlamıyolar işte dedi.. bende zaten ağrım var koçişi aradım bağırdım çağırdım kapattım abim bile aradı nasıl oldun diye sordu dedim yanımdaki şefim bile odun sanardım karısı 13 haftalık hamile hergün arıyor karıcım bi isteğin varmı ne alayım sana diyor en küçük bişeyde koşup hastaneye götürüyor diyeee bisürü laf söledim eşimde e ben sabah seni işe gönderirken sordum ya dedi olsun dedim uyanınca bi daha arasaydın bu çocuk senin yüzünden gergin olacak dedim bağırdım çağırdım kapadımmmm
sonra hemen aradııı ayy nazlanırmışda bilmem neymişde diye seviyoo beni, anladık sana bundan sonra nasıl davranacağımızı tamam dedi bende b.k koca dedimmakannehirkaydirigubbakcemile3(sevincede cici koca diyomda ben:kedi:)
e ikimizde beceriksiziz madem
ukla özge duyfer güneşim ikimize alsın
şerefsiz:umursamaz:
ay sen karıstırdın canım becerıksız olan bendım ben bılmıyorum almasını kii...bilmiyorumkismile
canım esımın patronu lanet herıfın tekıdır bız bı trafık kazası yaptık o zamn bıle esım ıse gıdemedıgınde gunlugunu yemek ve yol paralarıyla beraber kestı dusun boyle bı adam. soleyen kısıler guvenılır ınsanlar zaten yenı gelecek ortakta esımle konusmuyor oncesınden bı muhabbetlerı olmustu o yuzden bırbırlerıyle aynı ortamda bulunmuyorlar bıle .
ohhhh sefan olsunn ama görüşelimm mutlakaaa
ayy canım benımm ya.. dıkkat et ordada durma mumkunse cık eve gel yat
tamam alsınlarrr:kedi:
şerefısız dıye bana soluyosun sandım bı an allah ıyılıgını versın emi.. öyle ıste sekerım bu ınsanlar boyleler. yapıcak bısey yok ne yazıkkı o ınsanların ısıne muhtacız
yanı dogum ıcın 300 gun kullanabılıyorum dogrumu analdım canım... ve esım asgarı ucretın ucte bırını alacak uc ay
zırlama be:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?