2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar

ayyy kasıklarım ağrıyor acayip ağlamamak için zor tututyorum kendimi
resmen eğik oturuyorum yaaa:sinifsinif:

geçmiş olsun canım, benimde kasıklarımda ağrı oluyor özellikle yürürken sol tarafım bacağımın başladığı yerde ağrı oluyor
acaba rahmin büyümesiylemi alakalıdırfisfisfis

Canım sağlıktan faydalanma 90 güne indi ama hamilelikte şöyle bir ayrıntı da var.

Sigortalı kadına veya sigortalı olmayan karısının doğum yapması nedeniyle sigortalı erkeğe, çocuğun yaşaması şartıyla doğumdan sonraki altı ay süresince her ay, doğum tarihinde geçerli olan asgarî ücretin üçte biri tutarında emzirme ödeneği verilir.

Emzirme ödeneğine hak kazanan sigortalılardan 9 uncu maddeye göre sigortalılığı sona erenlerin, bu tarihten başlamak üzere üçyüz gün içinde çocukları doğarsa, sigortalı kadın veya karısı analık sigortası haklarından yararlanacak sigortalı erkek, doğum tarihinden önceki onbeş ay içinde en az üç ay prim ödenmiş olması şartıyla emzirme ödeneğinden yararlandırılır.

Daha ayrıntılı bilgiyi bölge sgk dan alabilirsin canım...

yaw sen bana alcanyaaaaalsanaalsanasmile

ben bilmemki almasınıbilmiyorumkismile
ay sen karıstırdın canım becerıksız olan bendım ben bılmıyorum almasını kii...bilmiyorumkismile
güvenebiliyormu arkadaşım söylediklerinee ya yalan söylüyorsaa zaten böyle birşey yaparlarsa ayıp ederler bilmiyormu adamın çocuğu olcakk

canım esımın patronu lanet herıfın tekıdır bız bı trafık kazası yaptık o zamn bıle esım ıse gıdemedıgınde gunlugunu yemek ve yol paralarıyla beraber kestı dusun boyle bı adam. soleyen kısıler guvenılır ınsanlar zaten yenı gelecek ortakta esımle konusmuyor oncesınden bı muhabbetlerı olmustu o yuzden bırbırlerıyle aynı ortamda bulunmuyorlar bıle .

canım ızın alıp gelesen eve dınlen bıraz
ay noldu bugün bana yaaaaaaaa
kayınvalidemle konuştumm bacak ağrısı çok kötü olur ben ağlardım diyor bacağımı sarardım öle yatardım diyor, dedim bizimkisi relaks ben kıvranıyom o bana bişey olmaz diyo dedim aman kızım ne bilcekler anlamıyolar işte dedi.. bende zaten ağrım var koçişi aradım bağırdım çağırdım kapattım abim bile aradı nasıl oldun diye sordu dedim yanımdaki şefim bile odun sanardım karısı 13 haftalık hamile hergün arıyor karıcım bi isteğin varmı ne alayım sana diyor en küçük bişeyde koşup hastaneye götürüyor diyeee bisürü laf söledim eşimde e ben sabah seni işe gönderirken sordum ya dedi olsun dedim uyanınca bi daha arasaydın bu çocuk senin yüzünden gergin olacak dedim bağırdım çağırdım kapadımmmm
sonra hemen aradııı ayy nazlanırmışda bilmem neymişde diye seviyoo beni, anladık sana bundan sonra nasıl davranacağımızı tamam dedi bende b.k koca dedimmakannehirkaydirigubbakcemile3(sevincede cici koca diyomda ben:kedi:)

bana gel bacımmm yirik kumru falan ohhh minnişlerle denize girerik...

ben tatil konusunda şanslıyım yav kaynanalar antalyada abimler alanyada oturuyo benim tatil beleş hep...hihihihhi

ohhhh sefan olsunn ama görüşelimm mutlakaaa

şerefsiz:umursamaz:

yanı dogum ıcın 300 gun kullanabılıyorum dogrumu analdım canım... ve esım asgarı ucretın ucte bırını alacak uc ay

kaydirigubbakcemile3

ayy canım benımm ya.. dıkkat et ordada durma mumkunse cık eve gel yat

e ikimizde beceriksiziz madem
ukla özge duyfer güneşim ikimize alsın

şerefsiz:umursamaz:

tamam alsınlarrr:kedi:

şerefısız dıye bana soluyosun sandım bı an allah ıyılıgını versın emi.. öyle ıste sekerım bu ınsanlar boyleler. yapıcak bısey yok ne yazıkkı o ınsanların ısıne muhtacız

allah cezasnı versdin bak nasıl sinir oldummm inş kendide böyle durumlara düşerr yazıklar olsun ver telefonunu sapıklık yapayımm rahatsız edeyim kıroyuu hadi kk haziran annleri hep birlikte olalım linç edelimm

ayol sana hiç dermiyim:kedi:

yanı dogum ıcın 300 gun kullanabılıyorum dogrumu analdım canım... ve esım asgarı ucretın ucte bırını alacak uc ay

Evet canım ama uygulamada çok bilinen bişey olmadığından bölge sgk ya gidip durumunu anlatıp tam bilgi alabilirsin. Neler istenildiği, hangi evraklar gerektiği vb. gibi canım. Çünkü uygulamada değişiklikler olabiliyor ben sadece kanun olarak biliyorum uygulamasını hiç yapmadım o yüzden.

daemoncum aman her şerde bir hayır vardır derler ya bu bahaneyle manyak patrondan kurtulursunuz..bebekler kısmetleriyle gelirler daha iyi bir iş bulur eşin..sıkma canını...oğluş uğuruyla gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…