2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi canım arkadaşımlarım oğluma isim seçeneği 3' düşürdümm yardım edin fikir verinn
berke
kuzey
doğukan

hadi canım arkadaşımlarım oğluma isim seçeneği 3' düşürdümm yardım edin fikir verinn
berke
kuzey
doğukan

hiç birini beğenmedim valla
ama kötüden iyiye sıralarsam
3.doğukan
2.berke
1.kuzey

benide alsana kız daemon
tmm cıcım sen hazırlan gecerken alıcam senıde

ıste maalesef yapacak bısey yok ne yazıkkı. şimdi esım aradı patronu gunahlarını affettırmek ıcın cuma namazına gıtmıs. ıyı allah kabul etsin dedim bende..
eşimde sımdıden netten yatak besık ne alacaksak arastır uygun bısey bulursak alalım sımdıden dedı. ısten cıktıgımda ortada kalmasın cocuk dedı. benımde galıba sınırlerım bozuldu almak zorunda degılız bunu ne dıye soyluyosun bana dedım. alır cocugumu koynumda yatırırım ben

bilmiyorum hep ağliyorum kaç günden beri mafoldumben

saçmalama neden ağlıyuosun
en güzel günlerimizi yaşıyoruz
bi daha böle naz yapcak günleri nerde bulcaz kız
ye iç gül yat naz yap oooh

hımmm tmm canım cok tesekkurler o zamn bu aralar ben bı gıdıp srayım bakalım..
daemoncum aman her şerde bir hayır vardır derler ya bu bahaneyle manyak patrondan kurtulursunuz..bebekler kısmetleriyle gelirler daha iyi bir iş bulur eşin..sıkma canını...oğluş uğuruyla gelecek..

oyle kurtulmus olcak daha sorunsuz bı ısyerınde calısır.

saçmalama neden ağlıyuosun
en güzel günlerimizi yaşıyoruz
bi daha böle naz yapcak günleri nerde bulcaz kız
ye iç gül yat naz yap oooh

bilsemm aynaya bakmıorum kac gundur sisti gözlerim :s esimde üzülüo noldu sana dıo :S:SS: napıcam bilmiorum..

Berke ve Kuzey güzel canım bence ahhh bi de ben kızıma bi isimler bulabilsem ....

Berke ve Kuzey güzel canım bence ahhh bi de ben kızıma bi isimler bulabilsem ....

zor dimi isim bulmak başkası için fikir söylemesi güzel ama kendi evlamıza gelince tıkanıyor insan

erkek ıcın ısım bızde cok duusnduk ama bulmadık en sonunda esım erkek oldugunu ogrenınce ıkı dk sonra tekrar arayıp tuğberk olcak ısmı dedı.
kız olsaydı ısmı hazırdı IŞIK ADA olcaktı..

Kizlar siz face'deki o kiyafeti nasil yapiyorsunuz oyle? Cok hosuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…