- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #33.181
bende çok isterim canımmm görüşelim..:))olumunekankayizsmile
noldu kuşum sana:ecrin_bebek:
hadi canım arkadaşımlarım oğluma isim seçeneği 3' düşürdümm yardım edin fikir verinn
berke
kuzey
doğukan
tmm cıcım sen hazırlan gecerken alıcam senıdebenide alsana kız daemon
allah cezasnı versdin bak nasıl sinir oldummm inş kendide böyle durumlara düşerr yazıklar olsun ver telefonunu sapıklık yapayımm rahatsız edeyim kıroyuu hadi kk haziran annleri hep birlikte olalım linç edelimm
ozaman 1.çeşme buluşması kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum hep ağliyorum kaç günden beri mafoldumben
hımmm tmm canım cok tesekkurler o zamn bu aralar ben bı gıdıp srayım bakalım..Evet canım ama uygulamada çok bilinen bişey olmadığından bölge sgk ya gidip durumunu anlatıp tam bilgi alabilirsin. Neler istenildiği, hangi evraklar gerektiği vb. gibi canım. Çünkü uygulamada değişiklikler olabiliyor ben sadece kanun olarak biliyorum uygulamasını hiç yapmadım o yüzden.
daemoncum aman her şerde bir hayır vardır derler ya bu bahaneyle manyak patrondan kurtulursunuz..bebekler kısmetleriyle gelirler daha iyi bir iş bulur eşin..sıkma canını...oğluş uğuruyla gelecek..
hiç birini beğenmedim valla
ama kötüden iyiye sıralarsam
3.doğukan
2.berke
1.kuzey
saçmalama neden ağlıyuosun
en güzel günlerimizi yaşıyoruz
bi daha böle naz yapcak günleri nerde bulcaz kız
ye iç gül yat naz yap oooh
bilsemmaynaya bakmıorum kac gundur sisti gözlerim :s esimde üzülüo noldu sana dıo :s:ss: Napıcam bilmiorum..
ooo noldu yahuuuu
ama napim çikiiin
Berke ve Kuzey güzel canım bence ahhh bi de ben kızıma bi isimler bulabilsem ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?