- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #33.201
napcamm akıl ver ozaman hadi kızlarr oğluma isim poyraz rüzgar at ismi diye istemiyorlarr efe ailede varr
erkek ıcın ısım bızde cok duusnduk ama bulmadık en sonunda esım erkek oldugunu ogrenınce ıkı dk sonra tekrar arayıp tuğberk olcak ısmı dedı.
kız olsaydı ısmı hazırdı IŞIK ADA olcaktı..
napcamm akıl ver ozaman hadi kızlarr oğluma isim poyraz rüzgar at ismi diye istemiyorlarr efe ailede varr
karnım ağrımaaya başladı
yiğit, doruk, sarp
benim begendiğim isimler.
duyfer doğukan batıkan ve kuzey bence güzel. ama berke koyma çünkü anlamı güzel değil, kamçı demek.
daemon, elhamraaa+, esmer80, HazZzeL, lovfun, mhtp, ozbek83, ozgecay, Sensi, sheida_bl, SILA_M, SinHa+
hadi canlarım isim bulun oğlumaaa fikir verinn
anlamıı nedirr
zor dimi isim bulmak başkası için fikir söylemesi güzel ama kendi evlamıza gelince tıkanıyor insan
Slm canim ben gibi sende isim konusunda kararsiz kalmissin.
Bende hala oglusuma bi isimde karar veremedim.Aklimdaki secenekleri sana yazim belki hosuna giden olur.
Ilk oglumun adi mert o bas favori ismim tabi.
Eymen
Eren
Arda
Utku
Bunlarda benim kafamdakiler insallah en kisa zamanda karar verirsin canim kararsiz kalmak cok zor oluyo gercekten.
Biz esimle eren isminde hemfikiriz suan ama tam karar veremedik dahalmaz:
yemeğimide yedim oh doyduk çok şükür
daemon sen şu renkli ultrasonu çektirdinmi kız
sordun mu doktora
Canim havalar öyle soguduki sicak tutmaya calis kendini en ufak bi soguk alginliginda karin agrisi yapiyo hemen.
Heleki hamileyken grip olmak cok kötü oluyo ya ilk hamileligimde grip oldum ne ilac ne bisey nerdeyse 1 ay hasta yattimmm aman canim dikkat et kendinee
Kizlar siz face'deki o kiyafeti nasil yapiyorsunuz oyle? Cok hosuma gitti.
sinha zaten mayıs annesi.. bizi çok sevdiği için bu topikte kalmıştı galiba delikafadulden
yani sayılmaz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?