2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım işden çıkmadıysa eşinn iş bulasayak adar çıkmasın yada sıksın dişin 3 ay en azından doğumunu kapsasınn

canım esıme kalsa o dayanır ama dukkanlarına yenı ortak alınıyormus o gelınce esımı cıkaracakmıs bunu henuz patronu soyledı ama onun yakınındakıler soledıler esıme

ben zaten çeşme alaçatıda oturuyorum:))))) gel kız buraya ..yazın bebişleri birlikte mıncıklar denize sokarız...:))9

ayy gelirsem görüşmek isterimm biz çeşme kumrusu yerler bizimkiler ahulaşırrr 88 ayy hala daha boğazımdayımm )hihoyyyt

klava:

ben tatil planı yaptım simdiden büyük ihtimalle esimin kuzeninin oteli var bodrumda ablamlar annem falan hep beraber oraya gideceğiz..ama çok küçük olacaklar o sebeple cok da korkuyorum.ztn ucakla gideriz de hani yolda veya orda huzursuzlanır mı huysuzlanır mı ağlar mı hastalanır mı diye endişe duyuyorum cok..bakalım zaman gösterecek simdiden erken konusması ama tatilsiz bir yaz düşünemiyorum

ayy gelirsem görüşmek isterimm biz çeşme kumrusu yerler bizimkiler ahulaşırrr 88 ayy hala daha boğazımdayımm )hihoyyyt

bana gel bacımmm yirik kumru falan ohhh minnişlerle denize girerik...

ben tatil konusunda şanslıyım yav kaynanalar antalyada abimler alanyada oturuyo benim tatil beleş hep...hihihihhi

ayyy kasıklarım ağrıyor acayip ağlamamak için zor tututyorum kendimi
resmen eğik oturuyorum yaaa:sinifsinif:

allah iyiliğini versinn güldürdünn benii
ama olur dımı mıkroplu havuz yerıne saf ıcme suyu dolu leğen ıste daha ne olsunnkaydirigubbakcemile3
yooook kız kayınvalide bi halta karışmadığı için bi çok şey kadıncağıza kalcak nasıl alsınki:umursamaz:

sağol yavrum:ecrin_bebek:

ama oldumu sımdı dunurum ne var bızede alsa:gitme:

ama olur dımı mıkroplu havuz yerıne saf ıcme suyu dolu leğen ıste daha ne olsunnkaydirigubbakcemile3

ama oldumu sımdı dunurum ne var bızede alsa:gitme:

yaw sen bana alcanyaaaaalsanaalsanasmile

ben bilmemki almasınıbilmiyorumkismile

canım esıme kalsa o dayanır ama dukkanlarına yenı ortak alınıyormus o gelınce esımı cıkaracakmıs bunu henuz patronu soyledı ama onun yakınındakıler soledıler esıme
güvenebiliyormu arkadaşım söylediklerinee ya yalan söylüyorsaa zaten böyle birşey yaparlarsa ayıp ederler bilmiyormu adamın çocuğu olcakk

ayyy kasıklarım ağrıyor acayip ağlamamak için zor tututyorum kendimi
resmen eğik oturuyorum yaaa:sinifsinif:

ay canım yaa geçmiş olsun...eve gidebilirsen git dinlen canım..yada şöyle uzanabileceğin bir yer varsa sola yatarak uzan belki geçer...

yimeğeee gidenlere afıyet olsun ama bızede yemek getırsınlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…