D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #33.141
canım işden çıkmadıysa eşinn iş bulasayak adar çıkmasın yada sıksın dişin 3 ay en azından doğumunu kapsasınn
ben zaten çeşme alaçatıda oturuyorum:))))) gel kız buraya ..yazın bebişleri birlikte mıncıklar denize sokarız...:))9
ay bız tatıle felan gıdemeyız heralde bu yaz. daha cok mınık olurlar ama bı arkadasımızın yalzıgı var sılıvrıde yazları arada haftas ınları kacıyoruz oraya gıderız belkımm mayoda alırım ogluma
bebeklerin pişik problemine en iyi çözüm denize girmeleriymiş...
hazıranın 4 une gelıo dogum agustos sonu gıbı gıtsek yaklasık 3 ay olur olmadı legen gotururum onun ıcıne sokarım:delikafadulden
yahu karısma alsın kadın sen bırını bana yollarsındelikafadulden
akannehir
ayy gelirsem görüşmek isterimm biz çeşme kumrusu yerler bizimkiler ahulaşırrr 88 ayy hala daha boğazımdayımm )hihoyyyt
ne kaynatıyonuz kız yine
deniz tatil filan
bebeklerin pişik problemine en iyi çözüm denize girmeleriymiş...
ama olur dımı mıkroplu havuz yerıne saf ıcme suyu dolu leğen ıste daha ne olsunnkaydirigubbakcemile3allah iyiliğini versinn güldürdünn benii
yooook kız kayınvalide bi halta karışmadığı için bi çok şey kadıncağıza kalcak nasıl alsınki:umursamaz:
sağol yavrum:ecrin_bebek:
ayyy kasıklarım ağrıyor acayip ağlamamak için zor tututyorum kendimi
resmen eğik oturuyorum yaaa:sinifsinif:
ohhhoooo sen yokken bız cocukları dogurduk buyuttuk denıze havuza bılem gıdıyoz sımdık
akannehirkafamçokkarıştıözge dediki
ben,daemon,ukla
hediyemizi ortak hazırladık
sana mini beşik alcaz dediler
ayyy ne gereği vardı ya kızlar
mahcup oluyorum böle:kedi:
kızlar ben yemege kaçıyorum
öptüm
ama olur dımı mıkroplu havuz yerıne saf ıcme suyu dolu leğen ıste daha ne olsunnkaydirigubbakcemile3
ama oldumu sımdı dunurum ne var bızede alsa:gitme:
güvenebiliyormu arkadaşım söylediklerinee ya yalan söylüyorsaa zaten böyle birşey yaparlarsa ayıp ederler bilmiyormu adamın çocuğu olcakkcanım esıme kalsa o dayanır ama dukkanlarına yenı ortak alınıyormus o gelınce esımı cıkaracakmıs bunu henuz patronu soyledı ama onun yakınındakıler soledıler esıme
ayyy kasıklarım ağrıyor acayip ağlamamak için zor tututyorum kendimi
resmen eğik oturuyorum yaaa:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?