2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gereksiz bi muhabbet gereksiz bi şekilde uzadı..yanlış anlaşılmakdan hiç hoşlanmam..daha fazla uzatmıyorum

canım kendi kilondan vermişsindir ama sonuçta rahmin büyüdü kan akışın arttı bebiş var bebişin içinde bulunduğu su var sonuç olarak buunların bi ağırlığı var ve bu sen aynı kiloda olsan bile ağırlık merkezinin değiştiği anlamına geliyor ergenlik dönemini düşünün göğüslerimiz büyürken nasılda acırdı boyumuz uzarkende bacaklarımız ağrırdı. O yüzden şimdi bu anlattıkların çok normal güneşim

zynpmrt haklısn cnm sanrm öle bişi valla ama ısım zor sımdıden böle olrsm son aylr napcm

zynpmrt haklısn cnm sanrm öle bişi valla ama ısım zor sımdıden böle olrsm son aylr napcm

canım sen bide beni görsen ben 4,5 kilo aldım ama ben zaten çok şişman hamile kaldım. Yakından görsen önümüzdeki ay doğurucağmı sanırsın ben önümüzdeki 4 ay ne yapıcam bilmem. Bir an önce spor falan yapmam lazım yoksa yuvarlayarak doğuma götürecekler beni

hadiyaaaa bende 51 dım 53.5 olmştm ama 1 haftadr tartılmadm herlde 55 olmşmdr bılmyrm kiii

eee kımse neden konsmyr

günaydınnnnnn
kızlar nasılsınız ben dün gece uyuyamadım karnıma kramplar girdi kötüydü yaaa uyutmuyooo beni böcükkk şimdide uykum var kızım kalktııı canım sıkkın tainimiz çıktı yaza evimde doğum yapamıcam malesef kaynanama gidicem eşim yanımda olamıcak 30 hazirn doğum 1 temmuzda ilişk kesim 10 gün sonra yeni görev yerine başlıcaz off ev tollanacakkk şehirler arası olunca herşey kolilenecek bebişe beşik bile alamıcam off dert çokk

günaydın millet ve günaydın nursena. bende kalktım erkenden.
rüyamda yeşil erikle yeşil elma gördüm hepsini yiyordum kıtır kıtır
işin ilginci hiç onları aşermedim ama rüyama girdiler.

nursenacım seninde işin zormuş. doğumdan sonra taşınacaksın bir de.
allah kolaylık versin.

canım benim de belim çok ağrıyo geçmiyo birtürlü ayrıca tam kasıkda değilde tam en altta ağrım var benim oda geçmiyo hepsi rahimden olsa gerek. 4 gecedirde rahat uyuyamıyorum ya sabah ezanından sonra ancak uykuya dalıyorum kasıklarım batıyo resmen ayyyyyyyyy şimdi böyleysem ben diğer aylar ne yapacam bilmiyorummmmm

aaa masalsa güzell yaaa ne güzel seninki masal benimki öykü olurdu kaydirigubbakcemile2

bende masal ismini severim. benim hamile kaldığımda bebişler kan değerlerine göre ikizdi sonradan doktor muhtemelen biri dayanamamış demişti. ikiz olsaydı ikiside kız olsaydı masalla öykü koyacaktık bizde. tek olunca öyküye karar verdik

canım benimde canım hep ekşi elma çekmişti yesil yesil böleeeeeee :) simdi bile sen yazınca aldım dolaptan yiyorum.. hergn bi tane sende ye :)))cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…