2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım hafta içi çok gaz sancısı çektim ama iki gündür gayet iyiyim. Dün bebek alışverişi için araştırma yaptık ailecek özellikle bebek arabaları çok pahalı

merhabalar....

opuyorumnanaktan

canım seni gördüğüme çok sevindim hafta başında iyi değilim demişsin sonrada seni hiç göremedim çok merak ettim. Ama şimdi içim rahatladı oğluşunda iyiymiş maaşallah okudum boy-kilo topiğinde orayada yazdım.

bel ağrım değilde kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyor. Bide çok uzun süre oturunca kuyruk sokumum batıyor. Nasıl oturucağımı şaşırıyorum bu ara

saol canım benim...
bu sıralar ağrılaım oluyo..stres de var..
dün dr gittik..bu arada değiştirdim drumu...herşey normal amaistirahat devam dedi..oğluşumu görmek iyi geldi..:)) ama bel ağrım geçmiyo 2 gündür..dr magnezyum verdi bakalım iyi gelecek mi??

maşallah senin kuzuda büyüyor...kızzzz benim için okşa göbüşü bakiimm..

iyiyim canım hafta içi çok gaz sancısı çektim ama iki gündür gayet iyiyim. Dün bebek alışverişi için araştırma yaptık ailecek özellikle bebek arabaları çok pahalı

gecmıs olsun benimde oluyo arada (
ya sorma cok pahalı bebek arabasından önce yatak bakıyorum 1-2 yasına kadar ama heps 8 ay kullanımlık simdilik odasına yatıramam bebişi yanımda olsun istiyorum yatak odamda küçük beşik alıcam ama bulamadım pek. sen napıcaksın bu konuda =)

evet ya bebek eşyaları hep pahalı ve kısa süreli kullanımlı..(

azönce internetten kızıma bişiler sipariş ettimm :)))) uygunlarından bişiler buldum. bakalım nasıllar bu hafta içi gelirler herhalde..

Ben park yatak alıcam canım hem çok fazla yer kaplamıyor hemde 1 yaşına kadar idare ediyor. Hatta almıcam görümcemin kızı 1,5 yaşında onunkini alıcaz onlar artık kullanmıyor. Ama ilk üç ay için sepet yada beşik düşünüyorum. Ucuz bişey bulursam alıcam. Bebek odasınıda doğduktan sonra alıcaz .Nasılsa park atak var diye. Bide benim ev büyük yatak odamda yer var o yüzden o yer sıkıntımız yok. Ama sanada park yatak öneririm. B arkadaşımın oğlu 2 yaşında hala öğlen uykularında o yatağa yatıyor ayrıca hafif bişey evn heryetine taşıyabiliyosun. ıstersen seyahate bile götürebilirsin

işte bende park yatak düşündüm evim küçük benim bi odam boş kızım için duruyo ama yanımda olması daha iyi simdilik sadece karyolasız bi oda düşünyorum.çünkü bizim dolap bize bile yetmıyo gardrp filan almam lazım . ama yatak konusunda kararsız kalıyorum hep. mesela 2seneden sonra yanımda ayrılcakmı bebek oonuda düşünüyorum tek basına odasında yatar mı diye

Ben dün bebek arabası araştırdım istediğim marka bebek arabası travel setli 1.400 TL eşim kafayı yemek üzere.350 TL yede var kraftın trevel seti ama bi arkadaşım dedi çok çobuk kırılıyor biz 3 kere aldık aynı paraya geldi diye. Bide chicco aldı görümcem çok fazla kullanmıyorlar arabayı gıcırdamaya başladı bile. Onların aldığı sete baktım 1,200 TL. Ben mclaren almayı düşünüyorum çok pahalı ama herkez değer 3 çocuk büyütürsün sapasağlam hiçbişe olmaz diyor ve en hafifi onlar üstelik tek tuşla kapanabiliyor ergonomik bişey. Şimdi ucuza nerden bulabilirim diye araştırmaya başladım.

hım.. aklımda olsun bu bebek arabaları markalarından anlamıyorum pek.bende chicco nun mağazasında hem araba koltugu oluo hemde bebek arabası oluyo öle bişi gördüm hosuma gitti. bakarım artık. sen alınca fotoğrafını koyarsın inceleriz :)

sanırım bende sadece park yatak alıcam...aslında abim oğlunun karyolasını bize vericek ama bilemiyorum..annemde ben alırım alma abinlerden diyor bende aileme yük olmak istemiyorumzaten bir sürü eşyasını alıyolar...

Canım bence 1 seneden sonra alıştırmaya başlamalısın zaten bu arada bebekleri kendi odamızda yatırsak bile ayrı yatakta uyuttuğumuz sürece odayı ayırmak problem olmuyormuş yani uzmanlar öyle diyor tabi bilemem ilk defa çocuk büyütücem :)

çok pahalı yaaa...

aynen bende ilk defa büyütücem ama ablamın kızınıd büyüttüm saylr dogumundan bu yana yanyanayz.. gecen seneye kadar kendi yatagından kalkıp onarın yanına gidiyodu. ama smdi alıstı artık 6 yasına geldi :)

evet fazla uzatmadan odayı ayırmak lazım...sonra ayırmak zor olur eyırsak bile her fırsatta yanınızda yatıcam der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…