2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben anneme söz verdim yatak odasını doğumdan sonra alıcam diye. Hani eskiler derler ya eve bebek girmeden yatağı girmez diye. İşte o yüzden annem evham yapıyor bende onu kırmak istemedim. Görümcemde park yatağı verecek nasılsa onuda hatta hastaneden çıkarken eve getiricez. Bu arada kayrola alıcak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle büyütülebilen kayrola almanız. Çünkü diğer kayrolalara zaten bebek 2 yaşına kadar yatabiliyor sonrasında rahatsız oluyolar parmaklıklı yatklardan.

Kızlar ben bu alışveriş konusunda şöyle bir taktik geliştirdim doğum yapmış arkadaşlarımdan yada akrabağlarımdan bulabildiklerimi buluyorum. (Şimdilik starilezör- buhar mekinesi- mama sandalyesi-park yatak- göğüs pompası buldum) bunlara vereceğim parayı bi kenara koyup almak istediğim ama çok pahalı bulduğum şeyler için saklıyorum

orası öle zaten .. cogu bebek odalarının karyolaları büyüyor.

sen iyionlardan almışsın benim alabileceğim kimse yok yani varda ben onlardan isteyemem..sorun olabilir...
ben daha önce buhar makinesi almıştım o var..düğünümde ateş ölçen emzik geldi o da hazır...
sterilezör ilk etapta ne işe yarayacak kızlar???cahilliğimin kusuruna bakmayın..

birde süt pompası lazım olursa almayı düşünüyorum ama belli de olmaz :)

bebek alışverişi bir tarafa bir de doğum masrafı var kızlar...doğum paraları da maşallah yani...

bebek alışverişi bir tarafa bir de doğum masrafı var kızlar...doğum paraları da maşallah yani...

evet cok haklısın ama sonucta sağlık bu da bi kerelik oluyo napalım. allah yardımcımız olsun. biz hesapladık 3000 buluyo bizimki ..

iyi yapmısın abamda bana yegeninkilerden verdi bi kac tane cunku bi cogunu ben almıstım minğime saklamıs ablamda saolsun. buhar makinesini esim evlenirken almıstı. o iyi oldu :)

neyse ben cıkayım siz konusun gelirim yine arada..

sterilezör eğer bebek emmesse yada süt olmassa hemen biberona geçiyor bide emzik falan kullanırsa onları steril etmek için gerekli olabilir. Göğüs pompası süt gelmesse sürekli popmayla çekmek işe yarayabiliuormuş bide ben çalışan anne olacağım için mecbur ilk ay olmasada kullanıcam

ben para verip alıcağım için lazım olursa alıcam artık...sen bulmuşsun şanslısın..:)

ben para verip alıcağım için lazım olursa alıcam artık...sen bulmuşsun şanslısın..:)

canım üzülme sen ben sana araştırdıkça tiyolar veririm. Mesela göğüs pompası en kullanışlı olan madelanınkiymiş. Onun teklisini almak yeterliymiş. Üstelik diğerlerine göre oldukça ucuz. Ben dün e bebekte baktım 139 TL idi ikilileri yada diğer markalar 300 den başlıyor. İnternetten takip et ayrıca siterilezörde kraftınki ucuz ve kampanya oluyor kullananlarda çok memnunmuş. Bu tarz ürünleri internetten almanı tavsiye ederim. Ayrıca bunların ikinci ellerinide almak mümkün. Ben denk gelirsen sana haber veririm.

teşekkürler canım..opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

bende öyle yapacağım canım. kaynanam göğüs pompası ve biberonlarını saklamış. cam olduğu için onları ondan alacağım
bambu beşik istiyordum ama en fazla 3 ay kullanabilecek o yüzden park yatak alacağım sanırım.
etrafımda pek de bebek olmadığı için diğer ürünleri bulmam zor. o yüzden kendim alacağım ama çok fazla herşeye para da vermek istemiyorum. bakalım ne olacak

canım ben çıkıyorum dün yolluk almıştık biraz uzun almışıs eşimle gidip onu kestirecez bide alışveriş yapıcaz. Kendine iyi bak sonra görüşürüz zemuszemus

ben bunu almayı düşünüyorum

105 tl

800 W ısıtıcı, 200 W doğrayıcı
Buharlı pişirebilme
Besinleri doğrayabilme
Farklı biberonları steril edebilme
Biberon / mama kavanozu ısıtabilme
Dondurulmuş besini çözebilme
2 kademeli sıcaklık ayar ve parçalama düğmesi
Sesli ve ışıklı alarm
Çift taraflı paslanmaz çelik bıçak
Ölçülü parçalama/saklama kabı ve saklama kapağı
Aksesuar çekmecesi
Renk: Sarı

Selam kızlar... Ben ilk doğumumdan sonra bi kaç parça hariç ne var ne yoksa dağıtmıştım bilmiyorumkismile şimdi sıfırdan alcam herşeyi sanırım. Ama son ayı bekliyorum daha çöp bile almadım. Şimdiden bişeyler alırsam kızımı zaptedemem hazirana kadar hemen doğsun kardeşim diye tutturur. Kızımda manuel pompa kullanmıştım. Çok canımı yakıyordu ve çok yorucuydu. Kollarım ağrırdı hep. Bu sefer tekli otomatiklerden düşünüyorum. Şarjlı olursa sağa sola giderken de yanıma alabilirim. Neyse ben bi geçmişi okuyayım bakalım neler kaynatmışsınız...

Canım ben kızımı ilk 3 aydan sonra sürekli kendi odasında yatırdım. Çok da memnundu hayatından o da ben de... 2 yıl aynı odada çoook fazla ya. Hem kendi odasında uyumaya alıştığında uykuya geçişler daha kolay oluyo. Bizim o zaman odalar yan yanaydı. Şimdi de uzak deil belki bir telsiz alırım ama 3. ayda bizim odadan taburcu olacak yine ona eminim..:ecrin_bebek:

selam güzel anneler
bugün e-bebek mağzasına gittik,
herşey ne kadar pahalı, uyku setleri, bebek altı değiştirme bezleri, küçücük abajurlar bile 50-60 tl
süt pompaları 200-800 arası değişiyorohaoldumsmile
arabalara baktık biraz chicco nun trio for me modelini beğendik, biraz pahalı ama tam karar vermedik zaten, kısmetse arabayı ablam alacak, onada çok yüklenmek istemiyoruz, olmadı üstünü biz tamamlarız
bebek odalarından çok hevesliydim ama dokunamadım bile 3-4 milyarı buluyor bi takım
kızımada bi patik aldım :asigim: sonrada çıktık

evet ya cok pahalı hersey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…