sanırım bende sadece park yatak alıcam...aslında abim oğlunun karyolasını bize vericek ama bilemiyorum..annemde ben alırım alma abinlerden diyor bende aileme yük olmak istemiyorumzaten bir sürü eşyasını alıyolar...
Kızlar ben bu alışveriş konusunda şöyle bir taktik geliştirdim doğum yapmış arkadaşlarımdan yada akrabağlarımdan bulabildiklerimi buluyorum. (Şimdilik starilezör- buhar mekinesi- mama sandalyesi-park yatak- göğüs pompası buldum) bunlara vereceğim parayı bi kenara koyup almak istediğim ama çok pahalı bulduğum şeyler için saklıyorum
bebek alışverişi bir tarafa bir de doğum masrafı var kızlar...doğum paraları da maşallah yani...
Kızlar ben bu alışveriş konusunda şöyle bir taktik geliştirdim doğum yapmış arkadaşlarımdan yada akrabağlarımdan bulabildiklerimi buluyorum. (Şimdilik starilezör- buhar mekinesi- mama sandalyesi-park yatak- göğüs pompası buldum) bunlara vereceğim parayı bi kenara koyup almak istediğim ama çok pahalı bulduğum şeyler için saklıyorum
sterilezör eğer bebek emmesse yada süt olmassa hemen biberona geçiyor bide emzik falan kullanırsa onları steril etmek için gerekli olabilir. Göğüs pompası süt gelmesse sürekli popmayla çekmek işe yarayabiliuormuş bide ben çalışan anne olacağım için mecbur ilk ay olmasada kullanıcam
ben para verip alıcağım için lazım olursa alıcam artık...sen bulmuşsun şanslısın..:)
canım üzülme sen ben sana araştırdıkça tiyolar veririm. Mesela göğüs pompası en kullanışlı olan madelanınkiymiş. Onun teklisini almak yeterliymiş. Üstelik diğerlerine göre oldukça ucuz. Ben dün e bebekte baktım 139 TL idi ikilileri yada diğer markalar 300 den başlıyor. İnternetten takip et ayrıca siterilezörde kraftınki ucuz ve kampanya oluyor kullananlarda çok memnunmuş. Bu tarz ürünleri internetten almanı tavsiye ederim. Ayrıca bunların ikinci ellerinide almak mümkün. Ben denk gelirsen sana haber veririm.
işte bende park yatak düşündüm evim küçük benim bi odam boş kızım için duruyo ama yanımda olması daha iyi simdilik sadece karyolasız bi oda düşünyorum.çünkü bizim dolap bize bile yetmıyo gardrp filan almam lazım . ama yatak konusunda kararsız kalıyorum hep. mesela 2seneden sonra yanımda ayrılcakmı bebekoonuda düşünüyorum tek basına odasında yatar mı diye
selam güzel anneler
bugün e-bebek mağzasına gittik,
herşey ne kadar pahalı, uyku setleri, bebek altı değiştirme bezleri, küçücük abajurlar bile 50-60 tl
süt pompaları 200-800 arası değişiyorohaoldumsmile
arabalara baktık biraz chicco nun trio for me modelini beğendik, biraz pahalı ama tam karar vermedik zaten, kısmetse arabayı ablam alacak, onada çok yüklenmek istemiyoruz, olmadı üstünü biz tamamlarız
bebek odalarından çok hevesliydim ama dokunamadım bile 3-4 milyarı buluyor bi takım
kızımada bi patik aldım :asigim: sonrada çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?