2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?

Biraz gec haber veriyorum ama bugun haberturk'un yaninda mother & baby dergisini veriyorlar.

Canım delirdin mi e-bebekten hiç bişey alınmaz orası tüm pyasadan pahalı en basiti chicconun hastane çıkışları 75 TL e bebekte aynı takım chiccoda da jokerdede 67 TL. Bu en basit örnek. Ayrıca bebek arabasını saraçhaneden al en ucuz orda dün e bebekte beğendiğim mclaren traver set 1.400 TL idi saraçhanede bi dükkanın internet sitesinde aynı set 1200 TL. eminim bide gidip pazarlık yapsak dahada ucuzdur. Bu arada bebek ürünü satan mağazalardan en ucuzu joker.Ayrıca bebek odası içinde muhakkak çamlıca fetih mobilyacıları gezin orası modokodanda uygun.

selam canım. iiz sen nasılsın? valla simdi alamamki gidip.. neyse mağazasna gidicem ordan bakarım

selam canım. iiz sen nasılsın? valla simdi alamamki gidip.. neyse mağazasna gidicem ordan bakarım

Evet yeni haber verebildim canim kusura bakma.

Bende yaglama yapacagim da su kiyma olayini oldum olasi pek beceremiyorum.

meraba kızlaaar. bi kaç gündür takip edemiyorum sizi. sınavlarım başlıyo deli gibi ders çalışıyorum ablamlamafoldumben

özbeekk teyze nasılsııınn
cinsiyete ben kız demiştim sanki

yok be cabım bizm sıpa bagdaş kurmuş acmadı bacaklarını :)))))))

ama burda biri vardı kim hatırlamıyorum öğrenemicen demişti bana

eşime diyomki bu kız edepli acmadı erkek olsaydı yayardı diyom:))))))))))

sen nasılsın bu arada ayrıntılı ultrason fiyatları araştırıyorum cok pahalı yawwwwww

aaa hadi yaa saklıyosa kızdır o..
neyse geç olsun güç olmasın özbekçim
farketmez nasıl olsa
hayırlısı neyse o olsun inşallah
bende napim şimdi yemek yicem.. ööle bi bakıyım dedim

aynen saglıklı olsunda buarada drdan memnun kaldım yarım saat yanındaydık adan zye herseyine baktı anlattı buraya devam edicem

maşallah ne kadar cok büyümüş ama elleri kolları kocaman olmuş minişim maşallah 150 gr dı:)

bu arada soranlar vardı ben yazayım görürler herhalde bahcelievler medical park emine ergül hm muane ücreti 30 tl ssk prof var oücreti 112 tl normal dogum 1500 sezaryan 200 agrı pompası 250 epidural 500

h.ğ deomon teyze biz iyiyiz si nasılsınız

bızde ıyıyız sımdı geldık eve arkadaslar gelmıtı onlarla dısarı cıktık yoruldum bıraz şimdide bebıkımın atkısına basladım bıde patıgın dıgerını dikcem=))

evet yaptırdım cnm ıkıncı duzey ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…