2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendi dr unmu yaptı yoksa başka bir yeremi yönlerdirdi birde ücreti ne kadardı şimdi birdahaki gidişimde seni yönlerdircem dedi dr umda araştırmaya başaldım çok ucuk rakamlar var çünkü

ben 15 tl ye yaptırdım. ben zaten doktor gegıstırecegımden baska bı hastaneye gıttım ordada kadın dogumcu degıl radyolojı uzmanı yapıyor.

hangi hastane birde direk muane olmadan sadece bu ücrete yaptırabildimi olmazsa karşıya gecerim burda 25o tl gibi fiatlar duyuyorum forumlarda iyice baktımı organlara renkli resim verdimi san ne kadar sürdü ne çok sordum dimi teyzoş

yaklasık 20 dk baktı resım verdı. kalp sesını dınlettı butun organlarını ınceledı e aynı zamanda banada anlattı su surası bu burası dıye. doktor muayenesıne gırmedım bende sadece ultrasona gırdım cıktım

randevuya gerekj yok ama bıraz uzak ferhatpasa kayısdag tarafında meditime hastanesi.

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli, 15 gündür yotum geçmişi okuma şansım yok bu nedenle :) 3'lü taramanın sonuçlarını bile göstermedim daha doktoruma, bu hafta gitcem artık, ayrıntılı ultrasonmu bekliyo bizi şimdi...

ıyı aksamlar hanımlar bu detaylı ultrason dedıgınız 20 22 haftalar arasında yapılıyor degılmı

sagolun kızlar geziniyodum kusura bakmayın evet 20 ile 22 hafta arasında ayrıntılı ultrason var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…