2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de bu hafta gittim dr.uma, bir daha sefer ayrıntılı ultrasonla yapıcam dedi.1 ay sonra inş. bakalım.

kızlar zaman ne cabuk gecıyor 19 haftalık olucam yarın dıye sevınıp duruyorum.bıde bakmısızkı bebıslerımız kucagımızda allahın ıznıyle.

benimde ayrıtılı ultrason tam 21. haftama denk gelyo subatın ilk haftası gidicem nasipse doktoruma . kızımı çok özledim görmek istiyorum ama erkenden.

kızlar bu ayrınılı ultrason fiyatlarını biliyonuzmu cok ucuk rakamlar geziyor forumlarda

geldiinde seni yönlerdircem dedi burda bir arkadaş aynı hastanede başka dr yapmış 200 tl ye

evet feride ben yaptırmadım 20.haftada yaptırılyo diye biliyorum bi hafta sonra gidicem yani özledim zaten bebeğimii yaaa 2haftadıtr görmüyorum

benim gibi :)
canım facede sohbetini acsana. bildirim gitmiyo duvarına yazınca :)

kızlar bu ayrınılı ultrason fiyatlarını biliyonuzmu cok ucuk rakamlar geziyor forumlarda

Slm canim ben 18 haftalikken basladim ayrintili ultrasona.Gecen sefer gördüm bebisimi ve bundan sonra her doktor kontrolumde yapilacak.
Ayrintili ultrason icin toplam 80 euro para verdim.Ama turkiyede fiyatlar nasil hic bilmiyorum ilk oglumdada ayni paraya yaptirmistim benn

eski tip ultrasondan da cd verilmiyor değil mi? benim bebişimin hala bir cd'si yok elimde bilmiyorumkismile

benimde ayrıtılı ultrason tam 21. haftama denk gelyo subatın ilk haftası gidicem nasipse doktoruma . kızımı çok özledim görmek istiyorum ama erkenden.

benimki de 21. haftama denk gelecek ama öffff ya daha 1 ay var nerdeyse:çok üzgünüm:

kızlar az önce göbüşümün sol yanı kaşınıyor diye aynaya baktım kırmızı kırmızı çatlaklar var şok oldum ya iki gün bebe yağı sürmedim ne ara çatladı ya:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…