shedia sen nereye gidiyorsun canım
kızlar az önce göbüşümün sol yanı kaşınıyor diye aynaya baktım kırmızı kırmızı çatlaklar var şok oldum ya iki gün bebe yağı sürmedim ne ara çatladı ya:gitme:
iyi akşamlar 2010 haziran anne adayları
geçenyıl bizde sizler gibi heycanla bekliyorduk
2009 haziran annesiyim bende
inşallah sizde bizler gibi saglıkla kavuşursunuz bebeklerinize
kendinize dikkat edin öpüyorum sizleri a.s.
hee ondan :) bende nette bakınıyorum öle canım sıkılıyo
televizyonda syredecek bir şey bulamadım ben de, canım dvd seyretmek de istemedi. Biraz nette takılmak iyi geldi ama... can sıkıntımı giderdi iştevereliniortak
kaydirigubbakcemile3
bebeyağı tüylenme yapıomus forumda okudum bende sürmeyi bıraktım acıbadem sütü kullanıyorum :)
kafamçokkarıştı hepsini birden nasıl takip ediyorsun, bravo valla
ay kocaman jonsans baby bebek yağı almıştım bitsin diye uğraşıyorum değiştiricem. hiç de kullanışlı değil şişesi her yer yağ oluyo. böyle de çemkiririm çatladım diye.
bu kadar erken beklemiyodum:gitme:
:) benim zaten kilo alıp vermekten çatlaklarım vardı.sadece kaşınmaya başladım ondan dedim nemlendirim fücuudumu :)) ama okadr çatlamadım olağan dışı bişi yok kaydirigubbakcemile3
Ne haber kızlar ben de nette bebek örgü modellerine bakıyodum ayrıntılı ultrasondan bahsetmişsiniz bizim burda yokmuş ya yani sivasta en yakın kayseri de varmış dr um öyle söyledi bakalım bizde 15 tatilde gitmeyi düşünüyoruz bu ayrıntılı ultrason şart mı yaptırmasak birşey olur mu kibilmiyorumkismile
Ne haber kızlar ben de nette bebek örgü modellerine bakıyodum ayrıntılı ultrasondan bahsetmişsiniz bizim burda yokmuş ya yani sivasta en yakın kayseri de varmış dr um öyle söyledi bakalım bizde 15 tatilde gitmeyi düşünüyoruz bu ayrıntılı ultrason şart mı yaptırmasak birşey olur mu kibilmiyorumkismile
ay olağanın dışını aştım uzay boşluğunda takılıyorum ya mafoldumben
umarım düzelir 2 günde tribe girdi göbeem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?