2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar 2010 haziran anne adayları
geçenyıl bizde sizler gibi heycanla bekliyorduk
2009 haziran annesiyim bende
inşallah sizde bizler gibi saglıkla kavuşursunuz bebeklerinize
kendinize dikkat edin öpüyorum sizleri a.s.

kızlar az önce göbüşümün sol yanı kaşınıyor diye aynaya baktım kırmızı kırmızı çatlaklar var şok oldum ya iki gün bebe yağı sürmedim ne ara çatladı ya:gitme:

kaydirigubbakcemile3
bebeyağı tüylenme yapıomus forumda okudum bende sürmeyi bıraktım acıbadem sütü kullanıyorum :)

:))) çok teşekkrlerrrr .

televizyonda syredecek bir şey bulamadım ben de, canım dvd seyretmek de istemedi. Biraz nette takılmak iyi geldi ama... can sıkıntımı giderdi iştevereliniortak

evet tv de bisi yok bugun eşimde maç izliyo suan bende dedim nete bakayım :)kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
bebeyağı tüylenme yapıomus forumda okudum bende sürmeyi bıraktım acıbadem sütü kullanıyorum :)

ay kocaman jonsans baby bebek yağı almıştım bitsin diye uğraşıyorum değiştiricem. hiç de kullanışlı değil şişesi her yer yağ oluyo. böyle de çemkiririm çatladım diye.

bu kadar erken beklemiyodum:gitme:

Teşekürler canım hoş geldin inşallah iyi dileklerin için çok sağol sen de bebeğini sağlıkla sıhatle mutlu bir şekilde büyütürsün inşallah ben de öptüm...opuyorumnanaktan

:) benim zaten kilo alıp vermekten çatlaklarım vardı.sadece kaşınmaya başladım ondan dedim nemlendirim fücuudumu :)) ama okadr çatlamadım olağan dışı bişi yok kaydirigubbakcemile3

tecrübeli bir anne olarak bize bebişlerimize alacağımız giysilerle ilgili ne önerirsin? ne kadar süre hangi kıyafeti giydirebileceğiz, yazın bebişler uzun kollu zıbın giyince hemen pişik olur mu? yoksa daha yeni doğdukları için hep üşürler mi? Uzun kollu mu giydirelim? Şu sıralar bu gibi konulara takmış durumdayım. Bizi biraz bilgilendirir misin?

Ne haber kızlar ben de nette bebek örgü modellerine bakıyodum ayrıntılı ultrasondan bahsetmişsiniz bizim burda yokmuş ya yani sivasta en yakın kayseri de varmış dr um öyle söyledi bakalım bizde 15 tatilde gitmeyi düşünüyoruz bu ayrıntılı ultrason şart mı yaptırmasak birşey olur mu kibilmiyorumkismile

:) benim zaten kilo alıp vermekten çatlaklarım vardı.sadece kaşınmaya başladım ondan dedim nemlendirim fücuudumu :)) ama okadr çatlamadım olağan dışı bişi yok kaydirigubbakcemile3

ay olağanın dışını aştım uzay boşluğunda takılıyorum ya mafoldumben
umarım düzelir 2 günde tribe girdi göbeem ya

canım hq :) bilemiyorum ki doktoruna bi danış.. ne der

üniversite hastanesinde vardır kesin

ay olağanın dışını aştım uzay boşluğunda takılıyorum ya mafoldumben
umarım düzelir 2 günde tribe girdi göbeem ya

bebişler için katlanıcaz aslında kremler filan hikayeeeee çatlamayan çatlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…