evet ben yarın alıcam 3lü testin sonucunu hayırlısıyla
bebişler için katlanıcaz aslında kremler filan hikayeeeee çatlamayan çatlamıyo
evet ben yarın alıcam 3lü testin sonucunu hayırlısıyla
Bende sana katiliyorum canim bu benim ikinci hamileligim ilkinde o kadar dikkat ettim ve en iyi kremleri kullandigim halde catladigim oldu doktoruma sordugumda krem sadece göbegine msasaj yapmaya yarar ve yumusatir catlaklar icin bi faydasi olmaz dedi.Zaten olmadida catlak oldu bacaklarimda ve karin kenarlarina :1no2:
Bazilariysa hic krem kullanmadiklari halde catlaklari olmuyor kesinlikle cildin yapisiyla ilgili bi durummm boshayallersmile
Insallah yarin hayirli haberler alirsin canim.
Ben hic bi test yaptirmadim daha cunki burdaki doktorlar ciddi bu durum olmadikca gerek görmuyorlar test yaptirmaya.
Ilk oglusumdada yaptirmamistim sukur sapasaglam saglikli dogdu insallah bu oglusumuda sagligimla alirim kucagimaa gamyoncuiremsu
yani bende çatlaklar için sürmüyrum sadece pul pul oluyo ve kasınıo tahriş edicem yoksa. nemlensin diye sürüyrum işte
kıslar ben çıkıyorum, uykum geldi, iyi geceler herkese:gitme:
kıslar ben çıkıyorum, uykum geldi, iyi geceler herkese:gitme:
üniversite hastanesinde vardır kesin
kızlar benim karnımda pul pul dökülüyor dr bunu önerdi
PREGNACARE CREAM | www.eczaneada.com - Dermokozmetik - Cilt Bakım -Mis kokulu meyve sabunu-Hediyelik- Saç bakım
tecrübeli bir anne olarak bize bebişlerimize alacağımız giysilerle ilgili ne önerirsin? ne kadar süre hangi kıyafeti giydirebileceğiz, yazın bebişler uzun kollu zıbın giyince hemen pişik olur mu? yoksa daha yeni doğdukları için hep üşürler mi? Uzun kollu mu giydirelim? Şu sıralar bu gibi konulara takmış durumdayım. Bizi biraz bilgilendirir misin?
canım çok teşekkür ederiz bilgiler için..canım o kadar hızlı büyüyor ki ben de bir sürü giysi aldım ama daha hiç giydiremedigim oldu az olsun öz olsun zaten daha sonrada alıyorsun bir sürü
ben kktc de dogum yaptım cok sıcaktı banada yedi dogan üşür dediler bebegi giydirdim birde pattaniyeye sardım doktor geldi kızdı bune açın şu klımayı soyun bebegi diye bebegimi soydum rengi degişti yavrumun yani yeni dogan üşür cok giydir die birşey yokmuş ben burda sadece bir zıbın giydirdim o halde bile pişti türkiyeye kaçtık ordada bir zıbın üzerinede ince bir penya giydirdim ister uzun kollu ister kısa
havanın durumuna göre ayarlarsın rahat ol dogdugunda içgüdülerin sana yol gösterecek zaten olumunekankayizsmile
özbek senin ikinci çocukmu olcak ALLAH kısmet eder:Saruboceq:seiyi akşamlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?