2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oglumda öksürüyo zaten yıkayamıyorum:gitme:

canım çok teşekkür ederiz bilgiler için..
bu arada bebişin, 41,5 kere maaşallah, çok tatlıymış..
Allah bize de nasip etsin inşallah..
bakalım günleri sayıyoruz :)

teşekkür ederima.s.
inşallah canım sayılı gün cabuk geçiyor tadını çıkarın bu günlerin hayatımızın en özel günleri çünkü:CüvCüv:
ii geceler hepinize
arada gelirim heycanınızı paylaşmayakaydirigubbakcemile3

inşallah canım gelsin cınlatsı artık doğduğunda allah nasip ederse 6 senelik kafamızı dinlemiş olcaz artık gelip çınlatabilir:)))

ana bunlar ikinci buluşmada yapıyorlar bari buda avrupa yakasında olsun bari

kız özge aşşagıda duruyon kırmızı kırmızı yukarı gelsene

evet büyük ihtimal bakırköyde olcak sen ne taraftasın canım
ben gelirim bakırköyede ne zaman o gün bi aksilik olmazsa çok istiyorum çocukta var bende bensiz durmaz gelirsem rahat bırakmaz o gün bi gelsin gelirim deyip son dakika vazgeçenlerden olmak istemiyorum o gün belli olur yani:lepi:

bugünlerde bi tuhafım gene ya ne kadar çok uykum var hafta sonu sınavım var ders çalışmam llazım ben bilgisayar başındayım birsürü ütü var çok tembel oldum ben eski kendimi istiyorumkafamçokkarıştı

yakın sayılırmışız hı şimdi hatırladım konuşmuştuk seninle bende başakşehirdeydim

yakın sayılırmışız hı şimdi hatırladım konuşmuştuk seninle bende başakşehirdeydim
evet canım bende şimdi hatırladım ben meşhur yerdeyimkaydirigubbakcemile3neyse canım kendine iyi bak ben kaçtım iyigeceleropuyorumnanaktan

hayırlı haftalarr günlerimiz hayırlı güzel ve mümkünse çabuk geçsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…