2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm çok fazla tatlı yeme bu sefer şekerin çıkıyo,onu düşürmekle uğraşıosun..hamilelik diyabeti denen bişi var o yüzden dikkat et tatlım

sağoll canımm zaten annem de çok kızıyo çok yiyorum diye biraz azaltıcam

acil toplantım cıktı çıkmak zorunda kaldım
şimdi geldim bilmiyorumkismile

daemoşum aynı zamanda gelmişik kaydirigubbakcemile2

özgecık aynı anda kaybolup aynı anda gelmısız..
askımızın buyuklugune bak yaa=))

ya evet tetanosta agrı oluyomus
en basta anlamdım ama ılacı verırıken cok yandı
sımdıde agrıyo bıraz.
hemsırede agrır kolun korkma dedı.

slm kızlar, öff sekıden ıyıydı şimdi oynadı oynamadı derken gunler zor geçiyor. sureklı dınlemedeyim, bir tekme beni 2 saat oyalıyor sonra yıne dınleme başlıyor. sizde de öyle mi kızlar

ay kıyamammmm :1hug:

selam kızlar
bi kaç gündür yazılarınızı takip ediyordum ve bugün arannıza katılmaya karar verdim kızlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim

ay kıyamammmm :1hug:
sev beni:sinifsinif:
ne aşısı canım
tetanos asısı oldum
ıkıncısı de 1 ay sonra
sonra 6 ay sonra
sonra bır yıl arayla ıkı ası daha varmıs
omur boyu tetanostan koruyomus.
selam kızlar
bi kaç gündür yazılarınızı takip ediyordum ve bugün arannıza katılmaya karar verdim kızlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim

hosgeldınnnn

hoşbuldum kızlar saolun daemon aşı olmuşsun geçmiş olsun canım ağrın sızın çok yoktur umarım

hoşgeldin naz :hulya:

evt naz hoşgeldin..

daemon peki doktorun mu önerdi sana bu aşıyı ? yoksa hamilelikte yapılan bir rutin asısı mı herkesin olması gereken?

ya sizin oralarda kar yok mu burası bembeyaz oldu ve aynı hızda da yağıyor..fabrikaya da gidemedim arkadas gitti ama benim adıma konusacak o.alabilirsem alıcam.biraz zormuş tek satıs yapmaları adamı ikna etmeye kaldı iş bilmiyorumkismile[/B][/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…